valla olur bizde bi tanede transporter var 2 anne ve bebeği alabilirim arkasıda geniş geniş bebek arabalarını koymak için bagaj sorunuda ortadan kalkar:)) ama bi şartla arkada oturan demir huysuzuna bakıcak :):roflol:delikafaduldenesra sen o taraftan toplaya toplaya gel karşıda buluşuruz birgun kakıköy sahil falan..
şimdi ben face e uçayım ecrin, aslı,esra, irem bakalım neler yapmış :))
ecrin maltepe sahil yapalım süper olar :)))
esra daha öncede yazmıştım yeni nickin süper olmuş en sevdiğim meyve çilek nickini gördükçe seni yiyesim geliyor :)
ya kızlar ne diycem bugün çok sıcak patlıycam kombiyi kapatsam mı biraz üşürmü bizm kız acaba siz kapattınızmı
canım sen kapama bence özellikle akşamları.bizde merkezi sistem kombiden pek anmlamam ama kısık derfecede yak dışarısı sıcak ama evler serin olur altını falan açtığın da üşümesin bizde akşamları yanıyo çok olmasada gündüz evde olmadığımdan bilmiyorum ne durumda:)
juli nerelerde acep . gezin geziyodur gezenti ya:)
ooohhh sıhhatler olsun:)hee valla gene gezdim ezmek sayılmaz aslında hama gittim temizlendim geldim :roflol:
dimi yaa.
ölünün arkasından konuşulmaz.
barim acık helva kavur da duvarların köşelerine koy.
akrabaları neyim gelip yesinler
bu mesajı özellikle aradım ayyy ne guldum yere yattım gulmekten:)benim herifte bana tuhaf tuhaf bakıyor delirdi kadın der gibi..allah seni napmasın esmer..
kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz
ya kızlar ne diycem bugün çok sıcak patlıycam kombiyi kapatsam mı biraz üşürmü bizm kız acaba siz kapattınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?