2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esra sen o taraftan toplaya toplaya gel karşıda buluşuruz birgun kakıköy sahil falan..

yok feyzacım guzel geçti önce madoda oturduk üstü branda gibiymiş bebeler pişti soydular sonra diger tarafa geçtik orada da oturduk 3 de kalktık işte.

ben şimdidien güzel bir mekan bakem:) çoğunluk anadolu yasasındamı avrupa yakasındamı onu bilemiyorum ben 2 taraftada bakem:)

esra sen o taraftan toplaya toplaya gel karşıda buluşuruz birgun kakıköy sahil falan..
valla olur bizde bi tanede transporter var 2 anne ve bebeği alabilirim arkasıda geniş geniş bebek arabalarını koymak için bagaj sorunuda ortadan kalkar:)) ama bi şartla arkada oturan demir huysuzuna bakıcak :):roflol:delikafadulden

gelebilecek olan kızlar genelde anadolu yakası esracım.esmer juli örtmenim rapunzel tutku..
burdan sen ben oferta irem olabilir.

transporter tam bizlikmiş bacım.servis çekerisn sen:)))ben annemlere geçicem aysonuna dogru ozamana bi buluşma ayarlasak super olurdu.hatta piknikmi yapsak ne mamalar hazırlayıp:)

Tutku; yürüye yürüye fatihe kadar gelebildim bir daha ki sefere ters istikamet yapıp sana doğru gelirim şekerim :)))) şaka bir yana evde sıkılınca öğlen eşim geldi aldı anama bıraktı beni...

Mehlikasu canım hoşgeldin kimbilir ne rahat günler geçirdin berili yere göğe koymamışlardır kesin tabi dönüşünde bir o kadar zor olmuştur canım ama bence çalıştığın yerde kreş olması büyük şans istediğin anda görebileceksin kızını

özge çok geçmiş olsun inş. babanın durumu iyidir canım...

selda hoşgelin aramıza bundan sonraki günleriniz kolay geçsin dilerim

Essssssmer şu helva ile ilgili yazdığın nota çok güldüm yazmadan geçemeyeceğimmm:)) sen çok yaşa emiii ...Hoya kavurdumu acepp

şimdi ben face e uçayım ecrin, aslı,esra, irem bakalım neler yapmış :))
ecrin maltepe sahil yapalım süper olar :)))

esra daha öncede yazmıştım yeni nickin süper olmuş en sevdiğim meyve çilek nickini gördükçe seni yiyesim geliyor :)

benden olsa olsa hormonlu çilek olur aslında:) bende çok severim çileği:))

ya kızlar ne diycem bugün çok sıcak patlıycam kombiyi kapatsam mı biraz üşürmü bizm kız acaba siz kapattınızmı

ya kızlar ne diycem bugün çok sıcak patlıycam kombiyi kapatsam mı biraz üşürmü bizm kız acaba siz kapattınızmı

canım sen kapama bence özellikle akşamları.bizde merkezi sistem kombiden pek anmlamam ama kısık derfecede yak dışarısı sıcak ama evler serin olur altını falan açtığın da üşümesin bizde akşamları yanıyo çok olmasada gündüz evde olmadığımdan bilmiyorum ne durumda:)

yok canım açık zaten en iyisi ben gidiyimde soyunuyum bariiii:sm_cool:

kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz

ben nerdeyse bir aydır bişey yakmıyorum evim çok sıcak çünkü..hatta bu akşam utku terledi yakmadığım halde..senin evinde güneş alıyosa yakma canım

rapunzel gel canım ortada kartalda buluşuruz yine bende yürüyerek gelirim oraya kadarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…