kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz
maşallah ege beye.bizede geçin dedi dr ama kıyıpta veremiyorum daha bişey..haftaya başlıcam bende 1 tatlı kaşığıyla..her hafta arttırırım miktarı
canım dr ver dedi bana 6 aydan sonra verince sütüne iyice bağlanır ek gıdayı kabullenmez dedi..doyumluk değil tadımlık vercez..ama ben hiç vermek istemiyorum..su bile vermiyorum doğru dürüst daha..bana bugün hemşire kesinlekle 6 aydan önce bişey verme alerjı yapar dedi ben mevye suyu verdim gecen kustu...1 tatlı kaşıgı
neler vericeksin canım
yarın akşam halamın oğlunun nişanı var yemkli buğlemi bırakcak kimse yok yanımda götrmek zorundayım yoksa gitmesem mi halamda illa gel diyor ne yapsam kızlar akıl verin bana
yarın akşam halamın oğlunun nişanı var yemkli buğlemi bırakcak kimse yok yanımda götrmek zorundayım yoksa gitmesem mi halamda illa gel diyor ne yapsam kızlar akıl verin bana
kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz
ev yogurdumu...canım dr ver dedi bana 6 aydan sonra verince sütüne iyice bağlanır ek gıdayı kabullenmez dedi..doyumluk değil tadımlık vercez..ama ben hiç vermek istemiyorum..su bile vermiyorum doğru dürüst daha..
evt senin boldu dimi azar azar dedigin gibi...6 aydan sonra anne sütü yaramıyo zaten..
canım bi yerden gerçek maya buldum onunla yoğurt yapıcam ilk yoğurtla başlıcam..elma suyu ve havuç suyuda vericem..dediğim gibi bi çay kaşığı yada severse tatlı kaşığı vercem.tadımlık.
:roflol:valla biz bişi yerken demir deli gibi bakıyo geçen gün annem 1 çay kaşıyı portakal suyu vermiş daha yokmu demişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?