2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hay ben böyle bağlantının orta yerine oturam. :dilcikar:
deminden beri kopup duruyo netim.

hee ecrin yazık deel mi böcüklerin akrabalarına.
barim meftalarının arkasından acık helva yesinler.
katil hoya öldürdü hvanları gömmedi bile, leşleri bıraktı ortada
sempatiksalakcinni

kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz

maşallah ege beye.bizede geçin dedi dr ama kıyıpta veremiyorum daha bişey..haftaya başlıcam bende 1 tatlı kaşığıyla..her hafta arttırırım miktarı

delf maşalah egeye kocaman olmuş ayol. neler vereceksin ek gıdada.

kombiyi bende akşam kapamıştım yakmadım daha da.
sevmiyorum zaten sıcağı geberiyorum gece sıkıntıdan.
bu herif yüzünden bi dünya doğalgaz fatırası geliyor zaten

bana bugün hemşire kesinlekle 6 aydan önce bişey verme alerjı yapar dedi ben mevye suyu verdim gecen kustu...1 tatlı kaşıgı

bana bugün hemşire kesinlekle 6 aydan önce bişey verme alerjı yapar dedi ben mevye suyu verdim gecen kustu...1 tatlı kaşıgı
canım dr ver dedi bana 6 aydan sonra verince sütüne iyice bağlanır ek gıdayı kabullenmez dedi..doyumluk değil tadımlık vercez..ama ben hiç vermek istemiyorum..su bile vermiyorum doğru dürüst daha..
neler vericeksin canım

canım bi yerden gerçek maya buldum onunla yoğurt yapıcam ilk yoğurtla başlıcam..elma suyu ve havuç suyuda vericem..dediğim gibi bi çay kaşığı yada severse tatlı kaşığı vercem.tadımlık.

yarın akşam halamın oğlunun nişanı var yemkli buğlemi bırakcak kimse yok yanımda götrmek zorundayım yoksa gitmesem mi halamda illa gel diyor ne yapsam kızlar akıl verin bana

:roflol:valla biz bişi yerken demir deli gibi bakıyo geçen gün annem 1 çay kaşıyı portakal suyu vermiş daha yokmu demişşş

yarın akşam halamın oğlunun nişanı var yemkli buğlemi bırakcak kimse yok yanımda götrmek zorundayım yoksa gitmesem mi halamda illa gel diyor ne yapsam kızlar akıl verin bana

bence git orda birinin eline tutuştur bak keyfine:):roflol:ben öyle yapıyom:roflol:

benimde mayısta halamın oğlunun yemekli düğünü var, ben gitmeyeceğim.
çünkü uyku saatleri oluyo bebişlerin, düzenleri bozulur.
dışarda uyuduğu uykuda çok verimli olmaz.
ya da uyuyamaz huysuzluk eder, herkesin burnundan gelir. ne bileyim ben düşünmüyorum o yüzden.

kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz

maşaalh canım

ev yogurdumu...

merhaba kızlar gezdik geldik
benimki bi huysuzlandı
aç emmedi uykusu var uyumadı
zar zor sızdı da ağzına tıktım memeyi
eee siz nasılsınız

ek gıdadan bahsedilmiş
ben elma-havuç suyu verdim özellikle elmayı çok sevdi daha içecem diye ağladı
bir de yoğurt verdim ama beğenmedi
mamadan mayalamayı ben beceremedim belki onu severdi

kızlar babamız evde yok halı saha maçına gitti ilk defa tek başıma banyo yaptırcam utkuyu..şans dileyin bana

esmer bnde hiç bi yer gitmyoum buğlem 10da uyuyor hatta şimdi bana hanni eee eee diyor uyutcam emzirme faslı 10 bucuğa kadr sürüyor sonra yerien aytyorum yarın gidp 1 saat otrp geliym diyorum

biri bana kalk sabh 9da çatım kkyı akşam 10 oldu bu ne yaww artık bana biri git desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…