2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese Allaha ısmarladık kıslar
bu gece kendi evimde yatıcam yine uzun bi süre giremeyebilirim. burdan ayrıldığıma üzülüyorum okuyamıycam bi daha ama şükür oğlum çok daha iyi sünnet yeri yani :)
herkese iyi sohbetler

:Saruboceq::Saruboceq:
Allah şifa versin canım inşallah ciddi bişey yokturr

koceyi uyuttum bebeyi uyuttum, bende bunun başında uyuyakalırım birazdan.
garip garip harflar yazarsam anlayın ki kafam düştü klavyenin üstüne
kaydirigubbakcemile3

esra demir anne sütü alıyomu

alıyo cnım ama gündüz ama mama+annesütü alıyo

ben demiri götürüyorum hamileyken düğüne çok gittim içerden sese alışk :))))
boluya gittiğimizdede otelde canlı müzikte püfür püfür uyudu
pzartesi günü bi akrabamızın sünnet eğlencesi vardı sese aldırmadan küt uyudu
zaten teyzemin kızı teyzem falan bayılıyo çokta güzel tutuyolar demiri oda tanıyo zaten onlrı arıza çıkarmıyo bugunu saymıyorum bugun çok huysuzdu anlamadım sebebini
normalde talimli bu sene çok düğün var kısmetse gidicem ben:)))))

aa çook şükür biri beni farketti:)ecrincim buralardayım okuyorum ama yazamıodm takipteyim sizi herşeyden haberim var yani:)
bu arada selam kızlar hatırladınızmı beni

Kızlar ya bana avrupa yakasında iyi bir çocuk dr lazım. Heran arayıp danışabileceğim,güleryüzlü,ilgili. Var mı bildiğiniz?

Kızlar ya bana avrupa yakasında iyi bir çocuk dr lazım. Heran arayıp danışabileceğim,güleryüzlü,ilgili. Var mı bildiğiniz?

pazartesi isim verebilirim sana.
bahçelievler medical park'ta bi doktor var.
yeğenim 6 senedir ona gidiyor, çok memnunlar.
ama adını pazartesi sorabirim.

cssa bebişin nasıl neden yazmıyorsun..katıl aramıza ya.ben unutmadım seni..:)pek romantik bı cumle oldu.

özge geçmiş olsun babana..
medical park fatihde yakup yeşil ii bi dr telefonla da sürekli ulaşabiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…