2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pazartesi isim verebilirim sana.
bahçelievler medical park'ta bi doktor var.
yeğenim 6 senedir ona gidiyor, çok memnunlar.
ama adını pazartesi sorabirim.

tamam canım sor bakalım. Drumuzu değiştirmek istiyorum pek memnundeğilim her gidişimizde sanki ilk kez karşılaşıyormuşuz hissine kapılıyorum.

iyi geceler kızlar..utkuya bıcı yaptırdım uyuttum..kocede gelemdi daha..bende takılıyom kimler var bakem..

kimse konışmiii..ben gideyom.herif trip yaptı bana nette takılıyomuşum gunduz yetmiyomuş gecede bakıyomuşum:)

iim ecrin bebişimde ii sen nasılsın ayris nasıl bende seni unutmadım hele denemelerini hiiçç unutmadım deneme deneme kaydirigubbakcemile3

aa çook şükür biri beni farketti:)ecrincim buralardayım okuyorum ama yazamıodm takipteyim sizi herşeyden haberim var yani:)
bu arada selam kızlar hatırladınızmı beni
selam canım nasılsın
bebiş nasıl neler yapıyorsunuz

ooohhh sıhhatler olsun:)
saol sekerim zemuszemus
kızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz
maşallah egeye
neden ek gıdaya basla dedikii

rapunzel gel canım ortada kartalda buluşuruz yine bende yürüyerek gelirim oraya kadarkaydirigubbakcemile3

ne zaman ne zaman delikafaduldendelikafadulden

slm juli cnm iim tşk ederim sen hamamdayken melişe kim baktı hamama bayılırım ama gidemiyorum ne zamandır oğluşum gece uyku moduna geçti bende hemn yatayım yarın görüşürüz

iyi geceler kızlar..utkuya bıcı yaptırdım uyuttum..kocede gelemdi daha..bende takılıyom kimler var bakem..

ilk kez mi yıkadın kendin? Nasıldı ilk deneyim? ben ilk yıkadığımda düşünüyordum nasıl becercem diye, konuşa konuşa çok güzel bi bıcı bıcı olmuştu :)))

slm juli cnm iim tşk ederim sen hamamdayken melişe kim baktı hamama bayılırım ama gidemiyorum ne zamandır oğluşum gece uyku moduna geçti bende hemn yatayım yarın görüşürüz
babası baktı canım
süt sağıp bıraktım

benimki 4 gündür yıkanmıyo
her gün uyku saatini dahada erkene alıyo zilli
bugün 6 da uyudu
9 gibi gittim yanına altını actım ses cıkardım kucağıma aldım
ıı-ıhh uyanmadı banyo gene kaldı
hala uyuyoo emiyo yatıyo
bakalım kaçta kalkacak

teşekkür ederim canım. Kalbinde ritim bozukluğu vardı,bir de kolesterolü var. Üzerine günde 1,5-2 paket sigara içince fenalaşmış. Şimdi evde iyiymiş çok şükür..

ne yap et sigarayı bıraktır canım kalbin bir numaraları düşmanı özellikle erkekler için benim babamdada aort damarı genişlemesi var ve 5 yıl falan oldu sigarayı bıraktıralı şimdi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…