pazartesi isim verebilirim sana.
bahçelievler medical park'ta bi doktor var.
yeğenim 6 senedir ona gidiyor, çok memnunlar.
ama adını pazartesi sorabirim.
esmer kaçar sizi öper.
iyi geceler herkeseeeee
özge çok geçmiş olsun
selam canım nasılsınaa çook şükür biri beni farketti:)ecrincim buralardayım okuyorum ama yazamıodm takipteyim sizi herşeyden haberim var yani:)
bu arada selam kızlar hatırladınızmı beni
saol sekerim zemuszemusooohhh sıhhatler olsun:)
maşallah egeyekızlar merhaba geçmişi hç okuyamadım umarım herşey yolundadır. bugun dra gittik 2. rota aşımızı olduk 7000 gr ve 62 cm olmuşuz. ek gıdaya başlıyoruzz
rapunzel gel canım ortada kartalda buluşuruz yine bende yürüyerek gelirim oraya kadarkaydirigubbakcemile3
özge geçmiş olsun babana..
medical park fatihde yakup yeşil ii bi dr telefonla da sürekli ulaşabiliyorsun..
iyi geceler kızlar..utkuya bıcı yaptırdım uyuttum..kocede gelemdi daha..bende takılıyom kimler var bakem..
babası baktı canımslm juli cnm iim tşk ederim sen hamamdayken melişe kim baktı hamama bayılırım ama gidemiyorum ne zamandıroğluşum gece uyku moduna geçti bende hemn yatayım yarın görüşürüz
iyi geceler kızlar..utkuya bıcı yaptırdım uyuttum..kocede gelemdi daha..bende takılıyom kimler var bakem..
hu huu kimse yokmu??uyku tutmadı beni ya..
teşekkür ederim canım. Kalbinde ritim bozukluğu vardı,bir de kolesterolü var. Üzerine günde 1,5-2 paket sigara içince fenalaşmış. Şimdi evde iyiymiş çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?