he valla öle yapıyom bi size yazıyom bi komodin tozu alıyom :):):)
ah canımmm sen bugündemi çalışıyon
ne olcek bu muhasebecilerin hali
bi eylemmi yapsanız ne çağlayan meydanı sizi bekler alkisalkisalkis
esmer çalışmıyor cumartesi ama benim yarım gün boa geliyorum hiçbir iş yapmıyoruz boşa adamın takıntısı var aslında saat olarkda fazla geliyoruz ama cumartesi mutlaka gelcez ne banka işi var ne resmi daireler ama geliyoruz keyfi yere
saol canım sen nasılsın bakalım baban nasıl olumunekankayizsmileGünaydın hanimlar nasılsınız??zemuszemus
benim eşimde gidiyodu ama artık kaldırdı cumartesi çalışmayııı şimdi ikinci işine gidiiyy pazar günleri zor buluyoruz herifi evde :1ninca::1ninca:
saol canım sen nasılsın bakalım baban nasıl olumunekankayizsmile
günaydın özgecim nasılsın geçmiş olsun baban rahatsızmış nasıl oldu ?
teşekkür ederim canım. Dünden sonra daha iyiyim. Babam da evdeymiş söylediklerine göre iyi diyor annem,artık pzt tetkiklere bakacaklarmış. Bu arada annem almış elinden sigarayı vermiyormuş,babam da bana söylüyor annen vermiyor diye. Ben de iyi yapmış vermesin dedim. Valla şu sigarayı denedim ama hiç beğenmedim,nasıl bu kadar bağımlılar şaşırıyorum...
çalışan için herşey zor ben her zaman dua ediyorum ALLAH bütün çalışanlara güç kuvvet versin hele çalışan annelere daha çok versin :Saruboceq:
valla öle bizde okul yıllarında denerdik işte merak ya
ama berbat bişey
ki içmediğim halde astımım var içsem herhalde oksijen tüpüyle geziyor olurdum
Amiiinnn bakalım biz ne yapacağız başlayınca. İlk defa çalışmak zor geliyor bana hiç başlamak istemiyorum :1no2:
şimdi tabi daha zor olur çünkü 2 kişiyken aranıza meleğin geldi insan meleğini bırakmak istermi ?
gezmeye bile yanlız gidince koşa koşa eve geliyorum oğlumu özlüyorummm :1hug:
Sorma ya dün gece onu yatağına yatırdım biz baya bi oturduk eşimle başka odada,normalde o uyuyunca ben de uyuyordum hemen,o kadar özledim ki onu evden işe giderken çok zorlancam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?