özgecim ben çok ağladım halada sabah uyanık bıraknca içim parçalnıyor uyuytp çıkarsam aklım kalmıyor işe rahat geliyorum .zamnla alışıyorsun canım bende bırakmak istemezdim ama onun gelceğini düşünerek gidip geliyorum yoksa 3 aylıktı işe başladım yavrumu ömrümcede aklımdan çıkmaz bırakıp geldiğim günler onun için akşam hiç bir iş yapmıyorum saatlerce onlar oyunuyorum koynuma alıp uyuyorum sürekli emziryorum ne yapıyım çok bağlandı ama böylede yapmasam içim rahat değil gündüzleri yanında değilim çünkü akşmad vakit geçirmzsem yavrum çok özler beni .herkes alıştrma kendine bağlama o kadr diyor çok saçma ben tam tersini yapıyorum sevgimi doya doya yaşamk istyorum
ayça ece çok şeker teyzeside maşllh doldurmuş resimlerini face çok şeker süphanallah
Ayça ekledim seni facede...
Merhaba kizlar tasindik isvicreye, nete fazla giremiyorum ama yeni yerle birlikte yusuf da yeni huylar edindi bu sefer güzel huylar artik sallanmak istemiyor buraya geldik geleli sallanan besigini kullanmiyoruz. aksama kadar salliyordum önceden cok rahatladim. Bir de yusuf doymuyormus mamaya baslladim maalesef, önceden doymadigi icin agliyormus bende sallayarak susturuyormusum simdi mama veriyorum canim aglamiyor öyle sürekli
herkese günaydın a.s.
uffff neden güneş yok yaaaa
dısarı cıkcaktık :gitme:
Merhaba kizlar tasindik isvicreye, nete fazla giremiyorum ama yeni yerle birlikte yusuf da yeni huylar edindi bu sefer güzel huylar artik sallanmak istemiyor buraya geldik geleli sallanan besigini kullanmiyoruz. aksama kadar salliyordum önceden cok rahatladim. Bir de yusuf doymuyormus mamaya baslladim maalesef, önceden doymadigi icin agliyormus bende sallayarak susturuyormusum simdi mama veriyorum canim aglamiyor öyle sürekli
herkese günaydın a.s.
rapunzel gitti feyza geldi :)
oleey süper ek gıda olarak ne ver dedi doktor
delf maşalah egeye kocaman olmuş ayol. neler vereceksin ek gıdada.
kombiyi bende akşam kapamıştım yakmadım daha da.
sevmiyorum zaten sıcağı geberiyorum gece sıkıntıdan.
bu herif yüzünden bi dünya doğalgaz fatırası geliyor zaten
maşaalh canım
ev yogurdumu...
selam canım nasılsın
bebiş nasıl neler yapıyorsunuz
saol sekerim zemuszemus
maşallah egeye
neden ek gıdaya basla dedikii
ne zaman ne zaman delikafaduldendelikafadulden
nur 4 months old yippeee
he valla öle yapıyom bi size yazıyom bi komodin tozu alıyom :):):)
ah canımmm sen bugündemi çalışıyon
ne olcek bu muhasebecilerin hali
bi eylemmi yapsanız ne çağlayan meydanı sizi bekler alkisalkisalkis
Teşekkür ederim canım şimdilik iyiymiş ama pzt tetkiklere başlayacaklar bakalım ne çıkacak. Rabbim dermansız dert vermesin...
özgecim ben çok ağladım halada sabah uyanık bıraknca içim parçalnıyor uyuytp çıkarsam aklım kalmıyor işe rahat geliyorum .zamnla alışıyorsun canım bende bırakmak istemezdim ama onun gelceğini düşünerek gidip geliyorum yoksa 3 aylıktı işe başladım yavrumu ömrümcede aklımdan çıkmaz bırakıp geldiğim günler onun için akşam hiç bir iş yapmıyorum saatlerce onlar oyunuyorum koynuma alıp uyuyorum sürekli emziryorum ne yapıyım çok bağlandı ama böylede yapmasam içim rahat değil gündüzleri yanında değilim çünkü akşmad vakit geçirmzsem yavrum çok özler beni .herkes alıştrma kendine bağlama o kadr diyor çok saçma ben tam tersini yapıyorum sevgimi doya doya yaşamk istyorum
slm kızlar delf maşallah canım ya bizde geçeriz inş yakında bana doymuyormuş gibi geliyo uyumuyor da gündüzleri bagırıp duruyor ,mamayıda biberonla yemiyor artık kaşıkla yedirirsem yiyor.sütümde vr ama anlamadım
ayaz 5 months old yippeeee hihoyyyt
maşallah maşallah
delf;
menü süper valla.
bugün geçsin de akşama anlat deneyimlerini nasıl sevdi mi bebecik, zor oldu yedirmesi falan.
haftaya bende başlayacam çünkü.
canım ben girip hemen eskiye dönüyorum kaçırdığım bişey olmasın diye :) yazmaya gelince benim minik yeter artık diyor tam okutmuyor bile...rapunzel sen nie konuşmuyosun ?sositososito
hayırlı olsun canım ve gözünaydın aynı zamanda sallanmayı bırakması çok iyi olmuş darısı bizlerin başına...Merhaba kizlar tasindik isvicreye, nete fazla giremiyorum ama yeni yerle birlikte yusuf da yeni huylar edindi bu sefer güzel huylar artik sallanmak istemiyor buraya geldik geleli sallanan besigini kullanmiyoruz. aksama kadar salliyordum önceden cok rahatladim. Bir de yusuf doymuyormus mamaya baslladim maalesef, önceden doymadigi icin agliyormus bende sallayarak susturuyormusum simdi mama veriyorum canim aglamiyor öyle sürekli
benimde planlarım vardı hepsi altüst oldu hava böyle olunca çocuğu yıkadım bende...herkese günaydın a.s.
selam kızlar. ek gıda hussunda hemen bilgi vereyim. biz bayağı bayağı başlıyoruz . neden sorusuna gelince anne sütü artık hiç almıyor zaten yoktu olanı da almıyor.
Druumuz bugun ek gıdaya başladı.
Sabah kalkınca 08-09.00 gibi Anne Sütü ya da Mama
11-12.00 Yoğurt/ Sebze Çorbası
14-15.00 Anne Sütü/ Mama
17.oo Yogurt-Meyve
20.00 Anne sütü ya da mama
Drun verdiği tarif
Sebze Çorbası
3 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı pirinç, kırmızı mercimek
1 küçük havuç, patates
hergün değişik bir yeşil sebze (kabak, ıspanak, biber, taze fasulye, semizouto)
pişirilip süzülecek suyu ile yopurt karıştırılıp verilecek.
1 hafta sonra pişiildikten sonra çatalla ezilip verilmeye başlanacak.
yasak sebzeler: bakla, soğan, sarmısak, patlıcan, bamya, lahana, pırasa , kuru fasulye, nohut.
yasak meyveler: dut, çilek, erik, üzüm, incir, kumlu armut
meyve Tarifi
elma- şeftali cam rendede ilk 1-2 gün suyu, daha sonra posası
portakal, mandalina elle sıkın süzün
bu günde yarım- bir çay bardağı günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?