- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ayaz 5 months old yippeeee hihoyyyt
maşallah maşallah
ben katılmam eyleme.
cumartesi köleleri düşünsün, ben yatiim cumartesileri :dilcikar:
senin patron kıyak o zaman yaff . sadece saaa mı yatış izni var yoksa adam korkusuna mı veriyyy izin aklinialirimsmile
Merhaba kizlar tasindik isvicreye, nete fazla giremiyorum ama yeni yerle birlikte yusuf da yeni huylar edindi bu sefer güzel huylar artik sallanmak istemiyor buraya geldik geleli sallanan besigini kullanmiyoruz. aksama kadar salliyordum önceden cok rahatladim. Bir de yusuf doymuyormus mamaya baslladim maalesef, önceden doymadigi icin agliyormus bende sallayarak susturuyormusum simdi mama veriyorum canim aglamiyor öyle sürekli
geçmiş olsun cnm ,Rabbim acil şifalar versin..mesafeler çoğumuzun problemi sanırım..Bizde 4 kardeşiz ama ailem ankarada ,ablamda evli eşinin işi dolayısıyla vanda yaşıyor. Sadece yazları bir araya gelebiliyoruz. Bir de ben ablama çok düşkünüm Allahın işi o bi dağda ben bi dağda,çok zor uzak olmak. Biraz önce de annem aradı babam fenalaşmış postanede fatura yatırırken,ambulansla hastaneye kaldırmışlar içimden bişeyler koptu resmen. Nefret ediyorum mesafelerden...mafoldumben:gitme:senağlama
Tutku; yürüye yürüye fatihe kadar gelebildim bir daha ki sefere ters istikamet yapıp sana doğru gelirim şekerim :)))) şaka bir yana evde sıkılınca öğlen eşim geldi aldı anama bıraktı beni...
Mehlikasu canım hoşgeldin kimbilir ne rahat günler geçirdin berili yere göğe koymamışlardır kesin tabi dönüşünde bir o kadar zor olmuştur canım ama bence çalıştığın yerde kreş olması büyük şans istediğin anda görebileceksin kızını
özge çok geçmiş olsun inş. babanın durumu iyidir canım...
selda hoşgelin aramıza bundan sonraki günleriniz kolay geçsin dilerim
Essssssmer şu helva ile ilgili yazdığın nota çok güldüm yazmadan geçemeyeceğimmm:)) sen çok yaşa emiii ...Hoya kavurdumu acepp
merhaba kızlar biz buugn gezdik geldik eşimde arkadaşının dugunune gitti ben yoruldum gidemem dedim taa ümraniyede dugun..
ve ayris ishal gibi ne yapmalıyım sarı ishal gibi.
mehlika canım anne sütü alırken çok kaka yapıyor.ama ayris mama yiyor sadece ve bugun 2 kez yaptı bayagı sıvı endişe ettim.gunde bir veya 2 gunde bir yapıyordu.dunde 2 kez yapınca..
ameliyat oldum uuzn süre hastanede yattım onedenle sütüm gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?