2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esyalar kamyonla geldi biz ucakla geldik, babasinin yaninda aglamadi mama verdigim icin de biraz düzeldi eskisi gibi ugrastirmiyor beni. tek basima türkiyeye gelirken cok aglamisti babasiyla ucarken aglamiyor :)

anladım canım
nur da kayınvalidemler varken babasında sakinleşirdi çünkü ben patlamaya hazır bomba gibiydim babası çok saki,ndi bebem de bunu hisseder babasına kaçardı

delf hadi şimdiden kolay gelsinzemuszemus
artık işimiz daha da zor
önceden mama hazırlayıp verirdik
ama şimdi pazar pazar gezip en organik sebze meyveleri arıycaz
tabi organik bulabilirsek:sinifsinif:
ben çok üzülüyorum çocuğuma hormonlu sebze yedircem diye
kaynanamın köyde koca bahçesi var, ekse bari sebze meyve

bakla neden yasak delf?

delf ben de kaydettim ege'nin menüsünü
ya benim dr neden 1 tatlı kaşığı dedi acep?
yoğurtla ilgili bişey söyledi mi sizinki ev yoğurdu mu olacak?
ya da mamayla yoğurt yapımından bahsetti mi?

kızlar merhaba çok uzun zaman oldu nete giremeyeli burayı takip etmeyi çok özlemişim valla...çok şeyler kaçırdım yaa çok üzgünüm ..neyse bundan sonra görüşürüz artık bende buradayım haberiniz olsun buğlem kızımla öpüyoruz sizi kocaman face de resimlerimizi ekledik ordan da bakabilirsiniz bize...sizleri seviyoruz...a.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım..gün nasıl geçiyor yaramazlarla :) çerkezköyde hava kapalı bizde dışarı çıkacaktık ama içeri kapanmaya karar verdik mecburen...

hadi hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun inşallah
benim bebede huysuzlık çıkarıyodu gündüzleri meğer açmış mama yiyince kendine geliiyy yavrum

merhaba kızlar biz buugn gezdik geldik eşimde arkadaşının dugunune gitti ben yoruldum gidemem dedim taa ümraniyede dugun..
ve ayris ishal gibi ne yapmalıyım sarı ishal gibi.

geçmiş olsun cnm ,Rabbim acil şifalar versin..mesafeler çoğumuzun problemi sanırım..

evet cnm rahat günler geçirdim,buraya gelince tüm işler üzerime binince daha iyi anladım..
buraya gelince niyeyse bir kaç gün sütüm çok azdı,beril sürekli emmek istiyordu,
1 saat 2 saat memede kalıyordu,hamdolsun 2 gündür sütüm tekrar arttı,
orada iyi kötü bir uyku düzenimiz oluşmuştu buraya gelince bozuldu,
ama çok şükür halimize tabi,şikayet etmiyorum,bu yazdıklarım şükrüme mani olmasın inş.
berilimin gelişimi çok iyi maşaallah,biraz dombili kendileri,kara kuzum benim..
çalıştığım kurumda kreşin olması büyük nimet,ama işe gidip gelmesi düşündürüyor beni,
kurumun servisi yok,bizim de özel vasıtamız yok,haliyle otobüs gidip gelmem gerekiyor,
buranın otobüsleri de iş saatlerinde çok kalabalık oluyor,benim götürmem imkansız gibi,
eşimin mesaileri farklı olduğundan o sabahları evde oluyor,sözde o ben işe gittikten sonra getirecekti ama,
ben işe gidince beril durmassa ağlarsa diye korkuyor,halihazırda babasında pek durmuyor beril, o zaman alışır mı bilmem,
şimdide görümcemi çağırmayı düşünüyoruz,ama ben kuzumu nasıl evde bırakıpta işe gidecem( bir de biberona alışıp beni emmeyi bırakırsa(
3 bilinmeyenli denklem gibi oldu,
aff çok yazdım,çok detaya indim,kusuruma bakmayın gayrıı..

merhaba kızlar biz buugn gezdik geldik eşimde arkadaşının dugunune gitti ben yoruldum gidemem dedim taa ümraniyede dugun..
ve ayris ishal gibi ne yapmalıyım sarı ishal gibi.

gezgiçler sizi,
ishal olduğunu nerden anlıyorsun cnm,saden cıvık yapmıyor mu bebekler,
bizimki de 3 posta yaptı bugün ,3.den geç haberin oldu,ne vakit yaptıysa bi baktım dışına çıkmış,

mehlika canım anne sütü alırken çok kaka yapıyor.ama ayris mama yiyor sadece ve bugun 2 kez yaptı bayagı sıvı endişe ettim.gunde bir veya 2 gunde bir yapıyordu.dunde 2 kez yapınca..

mehlika canım anne sütü alırken çok kaka yapıyor.ama ayris mama yiyor sadece ve bugun 2 kez yaptı bayagı sıvı endişe ettim.gunde bir veya 2 gunde bir yapıyordu.dunde 2 kez yapınca..

anladım cnm,
ben bayağıdır yoktum,neden mamaya geçtin,sütünmü yetmedi, yoksa ayris memeyi almadı mı?

ameliyat oldum uuzn süre hastanede yattım onedenle sütüm gitti...

geçmiş olsun cnm ,hı evet ben gitmeden önce bir rahatsızlığın olmuştu hatırladım,
amaliyat olabilirim diyordur oldun demek,artık iyisin di mi?
ayrisin sütten kesilmesine üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır,annesi sağlıklı olsun da mamayla da beslenir yavrucak,Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki..

ben de bu akşam yalnızım,eşim çalışıyor bu gece,
beril uyudu,kucağımda,gazını çıkarmadı,çıkarmasını bekliyorum,çıkarmadan yatırınca gaz rahatsız ediyor hemen uyanıyor,biraz daha beklicem çıkarsa da çıkarmasa da mecbur yatıracam,
ben de namazımı kılıp yatayım,geceleri hala sık kalkıyor,
biraz yamyamız sanırım,2 saatte nasıl acıkıyorsa aç kurtlar gibi saldırıyor,
yavrum benim emsin yeterki,
adanadayken 10 gün uyanıkken emmedi,uyutup yarı uyanıkken emziriyordum,
dilinde biraz pamukçuk çıkmıştı,ya ondandı ya da nazar değdi,bir de aşıdan sonraki gün bu durum başlamıştı,
aşıdan mı kaynaklı artık bilmiyorum ama,
10 gün boyunca çok üzüldüm,sonra düzeldi neyseki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…