2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzelsen nasılsın bu arada cnm,
görüşmeyeleri neler değişti ve gelişti,uras nasıl,gaz sorununuz bitti mi?
işe ne zaman başlıyorsun,sen urası annene bırakacaktın değil mi,
sütünü sağıp mı bırakacaksın,
ben önümüzdeki çarşamba değil diğer çarşamba başlıyorum,
senelik iznimin 5 gününü bıraktım,tüm izinlerimi kullanıyorum,
5 günü erkek kardeşimin yazın düğünü olma ihtimali var onun için bıraktım,

benimkide arkadaşının dugunune gitti bende kızımla başbaşayım uyucayacakda emzigiyle cebelleşiyor:))

mehlika tüm izinlerini kullanma ne olur ne olmaz.içerde kalsın birazda.görümcenin gelme durumu varsa gelsin bi kaçAY o baksın sonra kreşe bırakırsın biraz buyur hem beril ele avuca gelir.rahat götürüp getirirsin sonra.

5 günü bırakıyorum sadece,hatta onu da bırakmıyordum da,
ben adanadayken erkek kardeşimin söz+nişanı oldu,iznimi kesip işe başlıcam,
olaki yazın düğünü olursa diye,biz eylül ekim gibi istiyoruz kız tarafı da kabul ederse
düğün yapaceğiz,kardeşim ist.görev yapıyor,bayrampaşa emniyette,saa yakın,
istanbula gelin getireciik,belkim saa komşu olurlar,evi bayrampaşa da tutarlarsa..

benimki geliyormuş.su hazırlayayımda ayrisi yıkayalımm bebe koktu 2 gundur yıkamadım:)
su hazırlamak deyince aklıma ne geldi yaşlı amca hanımna hanım ocaga su koy olursa olur olmazda çay yapar içeriz demiş:))kaydirigubbakcemile3

görümceme daha demedik ama gelir herhalde,bir kaç ay baksa da yeter ama ben kuzucumu nasıl bırakıpta işe gidecem,asıl o mesele..

:roflol:

du bende koceye öyle diyem,bizde yapamayık,doğumdan sonra bir türlü olmayii,
ama dün int.öğrendim kızlar aynı durum belki sizlerde de vardır,kuruluk +isteksizlik yani,emzirme döneminde olabiliyormuş,normalmiş yani,neyse jinekoloğa gitmeme gerek kalmadı,sebebini öğrendim..

bazen bende takılıyorum olursa olur olmazsa çay yaparız diye.eczaneden jel alabilirsin:)
konu ekşın birazdan topik dolar taşar ben diim saaaa..:)

hadi yaaa hangi birimde..benim bi arkadaşda orda köpek egitiyoo:))

çevik kuvvet,ama çevikteki görevi yakında bitiyormuş,hangi birime verirler bilmiyorum..
trafikte çok açık varmış ama kardeşim istemiyor trafiği,bakalım hayırlısı..

bazen bende takılıyorum olursa olur olmazsa çay yaparız diye.eczaneden jel alabilirsin:)
konu ekşın birazdan topik dolar taşar ben diim saaaa..:)

bebe yağıda işe yarayımış,bebe yağı alacum,hem banyodan sonra vücuduma sürerim yumuşacık olurumzemuszemus

he bizim gibi bende 40 çıktı hasta oldum hastane seruvenim falan şimdide hamiş kalırım korkusundan adama bakmıyom:)yakında boşıcak beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…