delf hadi şimdiden kolay gelsinzemuszemus
artık işimiz daha da zor
önceden mama hazırlayıp verirdik
ama şimdi pazar pazar gezip en organik sebze meyveleri arıycaz
tabi organik bulabilirsek:sinifsinif:
ben çok üzülüyorum çocuğuma hormonlu sebze yedircem diye
kaynanamın köyde koca bahçesi var, ekse bari sebze meyve
bakla neden yasak delf?
delf ben de kaydettim ege'nin menüsünü
ya benim dr neden 1 tatlı kaşığı dedi acep?
yoğurtla ilgili bişey söyledi mi sizinki ev yoğurdu mu olacak?
ya da mamayla yoğurt yapımından bahsetti mi?
kızlar mama sandalyesi alcam ne tavsiye edersiniz? siz de bakmaya başladınız mı?
arkadaşım sakin biraz hayırdır.
ecrin şaka yapmıştır, başka türlü imada buluncak birisi değil.
sen ona terbiyesizce diyorsun ama senin de yaklaşımın çok hoş değil.
şakayla gerçeği ayırt edebilelim..
bu arada calmissin ne demek ya sen kimsinde bana böyle bisey söyleyebiliyosun? ne terbiyasizce bi yaklasim ama
ek gıda mecaramız sebze çorbası 0 meyve 1 :)))
sebze çorbasını yedi ama ağlayarak meyveye ise bayılddııı
bu ne şiddet yaa alınganlıkta diyemem buna resmen çatacak yer aramış bu arkadaş
bu arada calmissin ne demek ya sen kimsinde bana böyle bisey söyleyebiliyosun? ne terbiyasizce bi yaklasim ama
Günaydınnn
İşe geç kaldım. bilmiyorumkismile
Manyak ayaz yüzünden hep, sabah sabah bi ton ağladım, ömrümden ömür gitti.
Bizim herif normal büyük yastıkla yatıyor; bizimkilerden yani onun yastığı da. Yüzüstü yatıracağım zamanda yastığı dik koyup, park yatağının duvarına yaslıyorum; yani havaya kaldırıyorum yastığı.
Sabaha karşı ayazı gene yüzüstü yatırdım, yastığı da yasladım. Ama yastıkla kafasının arasında 20 cm falan mesafe var en azından.
Sabah bi kalktım bu kıçın kıçın ilerlemiş tepeye, yastığı üzerine düşürmüş. akannehir
Bizimki kıpırtısız yüzstü yatıyor, yastık da üzerinde. :1shok:
Dizlerimin bağı çözüldü resmen.
O yastığı üzerinden kaldırana kadar ki 3 sn de bin tane şey geçti kafamdan. Tamam dedim boğuldu herhalde çocuk.
Yastığı kaldırdım ki kafayı yan çevirmiş, gözler bi karış açık sırıtyor bana.
Sinirlerim boşaldı, yarım saat sarılıp ağladım sonra. mafoldumben
Neydi bu sabah sabah yaa..
günaydın canım aman aman çok dikkat et. senin ayaz o yastığı ne yapar kızım zıpcık seninkisi zemuszemus koyma kızım öyle yastık mastık allah korusun.
Günaydınnn
İşe geç kaldım. bilmiyorumkismile
Manyak ayaz yüzünden hep, sabah sabah bi ton ağladım, ömrümden ömür gitti.
Bizim herif normal büyük yastıkla yatıyor; bizimkilerden yani onun yastığı da. Yüzüstü yatıracağım zamanda yastığı dik koyup, park yatağının duvarına yaslıyorum; yani havaya kaldırıyorum yastığı.
Sabaha karşı ayazı gene yüzüstü yatırdım, yastığı da yasladım. Ama yastıkla kafasının arasında 20 cm falan mesafe var en azından.
Sabah bi kalktım bu kıçın kıçın ilerlemiş tepeye, yastığı üzerine düşürmüş. akannehir
Bizimki kıpırtısız yüzstü yatıyor, yastık da üzerinde. :1shok:
Dizlerimin bağı çözüldü resmen.
O yastığı üzerinden kaldırana kadar ki 3 sn de bin tane şey geçti kafamdan. Tamam dedim boğuldu herhalde çocuk.
Yastığı kaldırdım ki kafayı yan çevirmiş, gözler bi karış açık sırıtyor bana.
Sinirlerim boşaldı, yarım saat sarılıp ağladım sonra. mafoldumben
Neydi bu sabah sabah yaa..
:1shok::1shok::1shok:aman allah korumuş canım.o anki korkunu tahnin edebiliyorum..çok şükür bişey olmamış.her hareketleri bize bi ders oluyo veletlerin:sinifsinif:
valla yaa yüzüstü nasıl 20 cm tepeye çekmiş kendini anlamadım.
zaten sırtüstü yattığında bile dört dönüyor yatağın içinde.
yüreğimi ağzıma getirdi sabah sabah
kızlar biz h.sonu doktor amcamıza gittik bizde ek gıdalara başlayabilirmişiz meyve sebze ve yoğurtla birde artık destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi yatarak birşey verme dedi kulağında iltihap başlangıcı varmış oda yatarak yediğinden kaynaklanıomuş kucağında oturtarak yedir dedi. siz destekli oturtmaya başladınızmı bebişlerinizi kucağınızda fln
kızlar biz h.sonu doktor amcamıza gittik bizde ek gıdalara başlayabilirmişiz meyve sebze ve yoğurtla birde artık destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi yatarak birşey verme dedi kulağında iltihap başlangıcı varmış oda yatarak yediğinden kaynaklanıomuş kucağında oturtarak yedir dedi. siz destekli oturtmaya başladınızmı bebişlerinizi kucağınızda fln
ben oturtuyorum baaydır oturma sevdasına yatmıyo benimki tam kucakçı oldu..bizede tadımlık başlayın dedi dr ama ben başlamadım daha.haftasonu yoğurt yapmaya çalıştım olmadı heralde vermedim utkuya.deneyimli birine yaptırim sonra veririm artık.
en az 45 derece açıyla mama yedirmek gerekiyomuş kulak iltihabı olmaması için..
günaydın herkese ama kimse görünmüyor ohaoldumsmile nerdesniz kızlar geçmişi okuyamadım ne var ne yok biri bana kısaca anlatsın bakemyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?