2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hani gelen giden yok ecrin,herkesin kocesi yanında tabi,konuşup napaciler uygularlaraklinialirimsmile

he bizim gibi bende 40 çıktı hasta oldum hastane seruvenim falan şimdide hamiş kalırım korkusundan adama bakmıyom:)yakında boşıcak beni:)

boşamaz boşamaz,hamilelikten idmanlı onlar,alıştılar,
ben adet olmadım halaa,süt koruyo dedikleri bu heralde,

aman sakın guvenme sut koruyo lafına hamile kalırsın tedbirini al..kuzende sut koruyo adet olmuyom dedi bebe 3 aylıkken hamile kaldı şok oldu:)

bi da kızım olursa alya beril koycam beril içimde kaldı..

koy cnm,ben ilkin pişman olur gibi oldum,ama şimdi alıştım,
pek beğenen olmadı beril ismini,kerdeşimin arkadaşı da ne o temizlik malzemesii gibi demiş,
annem bile şakayla da olsa pril diyordu ilk zamanlar,
ilk zamanlar uzun süre ismiyle hitap edemedim kızıma değişik geliyordu ama şimdi alıştımö hitap edebiliyorum,
benim de bir daha kızım olursa mehlika ya da nurefşan koymayı düşünüyorum tabi o zamana fikrim değişmezse..

ana saat 11'e geliyor,erken yatacaktım sözde,beril uyanacak neredeyse,ben yatam gayrı,
gece ne yapacağı belli olmaz,dün gece uyurken kıpır kıpırdı,onu pışpışlamaktan ben uyuyamadım,

Kimse yokken nasil denk getirip geliyorum buraya bravo bana.Ya kizlar tam islerimi bitiriyorum bi bakim diyorum kimseler yok.Neyse gidip yatim bari iyigeceelr size

esyalar kamyonla geldi biz ucakla geldik, babasinin yaninda aglamadi mama verdigim icin de biraz düzeldi eskisi gibi ugrastirmiyor beni. tek basima türkiyeye gelirken cok aglamisti babasiyla ucarken aglamiyor :)
poseidon hayırlı olsun canım taşınmışsınız..iş sebebiyle filan mı taşındınız isviçreye?
valla benimki kaşığa da itiraz eder oldu..sütüm az mecburen mama da veriyorum ama ne biberonla beslenmeyi ne de mamayı hiç sevmiyor...
delf hayırlı olsun...mandalin ve portakal gaz yapar diye geç verildiğini biliyordum ama senin dr vermiş...
posi yolculuğunuz nasıl geçti durdu mu yusuf
eşyaları nasıl taşıdınız

hoyacığım sen başlamıyormusun ek gıdaya nur da 4 ayı bitirmiş...

günaydın kızlar

kadriye abla başlamıyoruz biz ek gıdaya dr. 3 defa üstüne basa basa anne sütünden başka bişey verme dedi kesinlikle

culi saa da iyi bazarlar

selam kızlar nasılsınız..bugun bir çamaşır var anlatamam gezmekten çamaşıra bakmamışım sanırım 5 6 makina da ancak biter.herifin göyne kalmamış anam ben yarın ne giycem diye beynimi yedi:)

canım burada da düzenini kısa sürede oturtursun merak etme bu arada kreş için özel bir araçla anlaşsan gücün yeterse tabiki hani korsan taksiler oluyor onlarla aylık olarak konuşur anlaşırsan uygun olur diye düşünüyorum...

biz iyiyiz canım gaz sorunu nadirende olsa oluyor oğlan birinin yanında pırt yapsa onlarda lafını etse o gece çok ağlıyor yapamıyoruz pırtımızı kaç defa oldu bu böyle...
ben 31 mayısta işe başlıyorum o tarih itibari ile Fatih e annemlere yerleşicem artık hafta sonları evimde olurum. evet süt sağıcam bakalım ne kadar başarılı olucam inş.memeden soğutmam çocuğu...sanırım mama takviyeside yaparız o zaman zaten annemin eline kalıcak aç bu çoıcuk kilo almıyor bu çocuk diye diye mamayı dayar kanımca...
ben bu seneki iznimden daha hiç kullanmıyorum haziran ortası tatil için 2 hafta kullanmayı düşünüyorum...

Kimse yokken nasil denk getirip geliyorum buraya bravo bana.Ya kizlar tam islerimi bitiriyorum bi bakim diyorum kimseler yok.Neyse gidip yatim bari iyigeceelr size
bu aralar tenhalaştı zati buralar meltemcimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…