günaydın canım..fazla hareket yoktu haftasonugünaydın herkese ama kimse görünmüyor ohaoldumsmile nerdesniz kızlar geçmişi okuyamadım ne var ne yok biri bana kısaca anlatsın bakemyerimseniben
ay aman iyiymiş ayaz.. benimkide ölüyo kucak diye.ben 1-2 kere oturttum destekli olarak ama kucağıma aldığım zaman tek bacağımın üzerine koyuyorum, iki bacağını sağdan ve soldan aşağı sarkıtıyorum ayaktaymış gibi tutuyorum.
ayaz kucakta yemek yemeyi hiç sevmiyor.
ya yatacak, ya anakucağında oturacak; kucağımda yerken çok sinirleniyor :1no2:
kızlarr gece öyle bi korku atalttım ki hayatım boyunca unutmam gece bi ses geliyor uyandım beşiği hemen yatağımın yanında parmaklık kısmındaki uyku setinin korumasını kaldırdım ki görüyüm diye bi uyandım buğlem yok akannehir allahım hemn fırladım yataktan yanıma ortamıza baktım hemn eşimn diğer tarafına baktım yok aklım çıktı:bbo: fırladım içimden bişeyler kaydı gitti bacaklarım tutmadı yorganı bi kaldırdım buğlem beşiğin en sona kaymış kafanıın görünmesi ne kelime yorganın yaklaşık 20 cm dibine kaymış beşikten öyle bi hızla almdım ki nefesini kontrol ediyorum ağlıyorum allahım sen yaşatma rabbim bir daha nasıl bağıra bağıra ağladım nasıl kaydı nasıl gitti oraya kadr aklım yerinden çıktı saatlerce uyumadım bu gece zehir geçti banamafoldumben
beni k.validem korkuttu oturtturma beli kakılır diyor hala ayağınıda yere bastırma diyor off yaa doktor destekli oturt diyor koltuğun kenarına kucağınada oturtturarak yedir diyor o 45 derece açı canım kucağında yapacağın bir açımı?uyurken kucağımı alarak beslemek çok zor oluyor hemen uyanıyor uykusu kaçıyor ben uyurken yatarken veriyordum şimdi neyacağım kara kara düşünüyorum hemen uyanıyor vede uyumuyor yaa.
Günaydınnn
İşe geç kaldım. bilmiyorumkismile
Manyak ayaz yüzünden hep, sabah sabah bi ton ağladım, ömrümden ömür gitti.
Bizim herif normal büyük yastıkla yatıyor; bizimkilerden yani onun yastığı da. Yüzüstü yatıracağım zamanda yastığı dik koyup, park yatağının duvarına yaslıyorum; yani havaya kaldırıyorum yastığı.
Sabaha karşı ayazı gene yüzüstü yatırdım, yastığı da yasladım. Ama yastıkla kafasının arasında 20 cm falan mesafe var en azından.
Sabah bi kalktım bu kıçın kıçın ilerlemiş tepeye, yastığı üzerine düşürmüş. akannehir
Bizimki kıpırtısız yüzstü yatıyor, yastık da üzerinde. :1shok:
Dizlerimin bağı çözüldü resmen.
O yastığı üzerinden kaldırana kadar ki 3 sn de bin tane şey geçti kafamdan. Tamam dedim boğuldu herhalde çocuk.
Yastığı kaldırdım ki kafayı yan çevirmiş, gözler bi karış açık sırıtyor bana.
Sinirlerim boşaldı, yarım saat sarılıp ağladım sonra. mafoldumben
Neydi bu sabah sabah yaa..
kızlarr gece öyle bi korku atalttım ki hayatım boyunca unutmam gece bi ses geliyor uyandım beşiği hemen yatağımın yanında parmaklık kısmındaki uyku setinin korumasını kaldırdım ki görüyüm diye bi uyandım buğlem yok akannehir allahım hemn fırladım yataktan yanıma ortamıza baktım hemn eşimn diğer tarafına baktım yok aklım çıktı:bbo: fırladım içimden bişeyler kaydı gitti bacaklarım tutmadı yorganı bi kaldırdım buğlem beşiğin en sona kaymış kafanıın görünmesi ne kelime yorganın yaklaşık 20 cm dibine kaymış beşikten öyle bi hızla almdım ki nefesini kontrol ediyorum ağlıyorum allahım sen yaşatma rabbim bir daha nasıl bağıra bağıra ağladım nasıl kaydı nasıl gitti oraya kadr aklım yerinden çıktı saatlerce uyumadım bu gece zehir geçti banamafoldumben
inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız bacım yaaa üfff seni en iyi anlayan benim bugün sabah gelirken bile öpüyorum öpüyorum allaha şükür ediyorum bi görsen halimi gözlerim balon gb geldim işe:çok üzgünüm:
günaydın
esmer ayaz senle ce ee oynamış
ben de oturtuyorum dr. 6. aydan sonra oturt dedi ama nur durmuyo dr.un yanında da durmadı oturttum dr. gülmekten öldü sen bunu oturtmazsan durmaz dedi
feyza buğlem de başlamış yaramazlığa desene
nur devamlı kustuğu için yatağı hastane yatağı gibi baş kısmı yüksek sabahlrı bazen 90derece dönmüş buluyordum bazen de battaniyenin içine kayıyordu ben de ayak ucuna büyük yastık koydum yanına da bi kırlent artık koyduğum gibi alıyorum battaniye de örtmüyorum kundak yapıyorum çünkü çok hareketli gece bile uyandırıyo kendini hareketinden
dün kaynanagiller yine msnden nura baktılar ben de iyi geceler çayı içiriyordum eşime içireyim öyle göster dedim dinlemedi 15 dk. ben kaşıkla içirdim o seyretti tabii sonuç her görüşmeden sonraki gibi nur uyuyamadı çığıra çığıra ağladı babası yatmıştı o da sesine koştu geldi ne yaptıysak durmadı en son battaniyenin içine koydum sallayarak ninni söyleyerek uyuttuk her zaman kızıyordum nazar oluyor gösterme diye şimdi bişey demedim öfkemden eşim de kızdı bir daha göstermeyeceğim kimse görmesin nazar ediyorlar kızıma dedi
helal ossuun
neyse kocen de sonunda vazgeçti göstermekten yani.
bu da bi gelişme bacım kaydirigubbakcemile3
Feyzaaa saçları düzleştirip makyaca fırsat buldun mu bu sabahta :roflol:
günaydın feyaze esmer geçmiş olsun cnm korkutmuş sıpalar bu sabahbunlar iyi günlerimiz yinede biraz ayaklansınlar neler yaşatcaklar bakalım
feyza buğlem de başlamış yaramazlığa desene
nur devamlı kustuğu için yatağı hastane yatağı gibi baş kısmı yüksek sabahlrı bazen 90derece dönmüş buluyordum bazen de battaniyenin içine kayıyordu ben de ayak ucuna büyük yastık koydum yanına da bi kırlent artık koyduğum gibi alıyorum battaniye de örtmüyorum kundak yapıyorum çünkü çok hareketli gece bile uyandırıyo kendini hareketinden
dün kaynanagiller yine msnden nura baktılar ben de iyi geceler çayı içiriyordum eşime içireyim öyle göster dedim dinlemedi 15 dk. ben kaşıkla içirdim o seyretti tabii sonuç her görüşmeden sonraki gibi nur uyuyamadı çığıra çığıra ağladı babası yatmıştı o da sesine koştu geldi ne yaptıysak durmadı en son battaniyenin içine koydum sallayarak ninni söyleyerek uyuttuk her zaman kızıyordum nazar oluyor gösterme diye şimdi bişey demedim öfkemden eşim de kızdı bir daha göstermeyeceğim kimse görmesin nazar ediyorlar kızıma dedi
helal ossuun
Ayaz onu hep yapıyor. Bende ilk yaptığında çok korkmuştum ama alıştım artık.
Yorganın altına geçip yatakta turluyor, ama bu yastık ilk kez oldu.
Hem de ağır yastık, silikon da değil; yün yastıklardan.
Aklımızı alacak bu bebişler en sonunda
Sana da geçmiş olsun yaa
Yaa sorma. Bi de sırıtıyo yastığın altında. Çok komikmiş gibi :1shok:
en az 45 derece canım dik yedirmek daha mantıklı tabi..ana kucağında faaln yedirsen onlar hafif dik ya..uyurkende belinden itibaren büyük bi yastığa yatır kulağına kaçmasın mama yeter.
bende uzun süre ne bastırdım ne oturttum ama utku çok hevesliysi bi kaç kere denedik çok sevdi alıştı artık oturmak için kucaktan inmiyo..bastırınca uçucak gibi seviniyo zıplıyo..dr izin verdiyse oturtabilirsin bende sordum dr a sorun olmaz edi..ama tabi kısa süreli 10 20 saniye bastır 10 dk dan fazla oturtma.zamanla süresini artırırsın.
günaydın feyaze esmer geçmiş olsun cnm korkutmuş sıpalar bu sabahbunlar iyi günlerimiz yinede biraz ayaklansınlar neler yaşatcaklar bakalım
allahtan akşam duştan sonra düzleştrmiştim pantoloun gmleğide odada sandelyye ütülüyp asmıştım giydim çıktım hemen canım makyajıda işe geldim yaptım lavaboda bi göz altı ,bi rimel bi ruj olay tamamdır bayanssulusmile
benimkide oturyor annem pöçüğü batcak oturtma deyip duruyor üff yarın aşımız var ne yapcaz bilmyorum
valla daha neler atlatacaz bakalım
ben de akşam duştan sonra çok güzel hareketler'i seyrederken koltukta uyuyakalmışım. ıslak ıslak uyuyunca saçlar bonus kafa gibi olmuş. seninkilerin düzlüğüne ters bir oranla kabarığım bugün :roflol:
makyac desen hak getire zaten
pöçük ne yaa fisfisfis
bizim ikinci doz aşılar haftaya, gene ateş yapar kesin :1no2:
esmercim feyzacım yaaa Allahım korusun bebiklerimizi. Sinirleriniz boşalmış haklı olarak. Sıkılmayın oldu geçti bitti atın kafanızdan canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?