2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese ama kimse görünmüyor ohaoldumsmile nerdesniz kızlar geçmişi okuyamadım ne var ne yok biri bana kısaca anlatsın bakemyerimseniben
günaydın canım..fazla hareket yoktu haftasonu
ay aman iyiymiş ayaz.. benimkide ölüyo kucak diye.

ay geçmiş olsun canım..dün gece bebeklerin yaramazlık gecesiymiş heralde.esmeride ayaz korkutmuş:sinifsinif:

esmerrrr ayaz ne yaptı bacım ya bak sende korkmuşun ne oldu bi bakıyım geçmişe görüyomusn ikizmde bi korku yaşadık desene

günaydın

esmer ayaz senle ce ee oynamış
ben de oturtuyorum dr. 6. aydan sonra oturt dedi ama nur durmuyo dr.un yanında da durmadı oturttum dr. gülmekten öldü sen bunu oturtmazsan durmaz dedi

en az 45 derece canım dik yedirmek daha mantıklı tabi..ana kucağında faaln yedirsen onlar hafif dik ya..uyurkende belinden itibaren büyük bi yastığa yatır kulağına kaçmasın mama yeter.
bende uzun süre ne bastırdım ne oturttum ama utku çok hevesliysi bi kaç kere denedik çok sevdi alıştı artık oturmak için kucaktan inmiyo..bastırınca uçucak gibi seviniyo zıplıyo..dr izin verdiyse oturtabilirsin bende sordum dr a sorun olmaz edi..ama tabi kısa süreli 10 20 saniye bastır 10 dk dan fazla oturtma.zamanla süresini artırırsın.

inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız bacım yaaa üfff seni en iyi anlayan benim bugün sabah gelirken bile öpüyorum öpüyorum allaha şükür ediyorum bi görsen halimi gözlerim balon gb geldim işe:çok üzgünüm:

feyza buğlem de başlamış yaramazlığa desene

nur devamlı kustuğu için yatağı hastane yatağı gibi baş kısmı yüksek sabahlrı bazen 90derece dönmüş buluyordum bazen de battaniyenin içine kayıyordu ben de ayak ucuna büyük yastık koydum yanına da bi kırlent artık koyduğum gibi alıyorum battaniye de örtmüyorum kundak yapıyorum çünkü çok hareketli gece bile uyandırıyo kendini hareketinden

dün kaynanagiller yine msnden nura baktılar ben de iyi geceler çayı içiriyordum eşime içireyim öyle göster dedim dinlemedi 15 dk. ben kaşıkla içirdim o seyretti tabii sonuç her görüşmeden sonraki gibi nur uyuyamadı çığıra çığıra ağladı babası yatmıştı o da sesine koştu geldi ne yaptıysak durmadı en son battaniyenin içine koydum sallayarak ninni söyleyerek uyuttuk her zaman kızıyordum nazar oluyor gösterme diye şimdi bişey demedim öfkemden eşim de kızdı bir daha göstermeyeceğim kimse görmesin nazar ediyorlar kızıma dedi
helal ossuun

Ayaz onu hep yapıyor. Bende ilk yaptığında çok korkmuştum ama alıştım artık.
Yorganın altına geçip yatakta turluyor, ama bu yastık ilk kez oldu.
Hem de ağır yastık, silikon da değil; yün yastıklardan.
Aklımızı alacak bu bebişler en sonunda
Sana da geçmiş olsun yaa

günaydın

esmer ayaz senle ce ee oynamış
ben de oturtuyorum dr. 6. aydan sonra oturt dedi ama nur durmuyo dr.un yanında da durmadı oturttum dr. gülmekten öldü sen bunu oturtmazsan durmaz dedi

Yaa sorma. Bi de sırıtıyo yastığın altında. Çok komikmiş gibi :1shok:

neyse kocen de sonunda vazgeçti göstermekten yani.
bu da bi gelişme bacım kaydirigubbakcemile3

Feyzaaa saçları düzleştirip makyaca fırsat buldun mu bu sabahta :roflol:

günaydın feyaze esmer geçmiş olsun cnm korkutmuş sıpalar bu sabah bunlar iyi günlerimiz yinede biraz ayaklansınlar neler yaşatcaklar bakalım

neyse kocen de sonunda vazgeçti göstermekten yani.
bu da bi gelişme bacım kaydirigubbakcemile3

Feyzaaa saçları düzleştirip makyaca fırsat buldun mu bu sabahta :roflol:

allahtan akşam duştan sonra düzleştrmiştim pantoloun gmleğide odada sandelyye ütülüyp asmıştım giydim çıktım hemen canım makyajıda işe geldim yaptım lavaboda bi göz altı ,bi rimel bi ruj olay tamamdır bayanssulusmile

bende bundan sonra yasrıkla destekliyım bari aklım başıma geldi tövbee artık .kundak çok yapamzsın yaz geliyor hoya çocuk pişer bence

canım gösterme nazar değiyodur sevdiklerinn nazarı çok değermiş benim kaynanamın gözleri mavi ıyyyyy:1shok: gözleri pörtlek pörtlek çok değiyor vallaha o varekn çocuk çok ağlıyordu zatiiii

vayy ayaz vayyy benimki yeni başladı yorgan altına girmeye desene ayaz gb sonra yastıklarla oynamaya başlayack bizim kız geriden geliiyyyyiii

benimkide oturyor annem pöçüğü batcak oturtma deyip duruyor üff yarın aşımız var ne yapcaz bilmyorum

günaydın feyaze esmer geçmiş olsun cnm korkutmuş sıpalar bu sabah bunlar iyi günlerimiz yinede biraz ayaklansınlar neler yaşatcaklar bakalım

valla daha neler atlatacaz bakalım

ben de akşam duştan sonra çok güzel hareketler'i seyrederken koltukta uyuyakalmışım. ıslak ıslak uyuyunca saçlar bonus kafa gibi olmuş. seninkilerin düzlüğüne ters bir oranla kabarığım bugün :roflol:

makyac desen hak getire zaten

benimkide oturyor annem pöçüğü batcak oturtma deyip duruyor üff yarın aşımız var ne yapcaz bilmyorum

pöçük ne yaa fisfisfis

bizim ikinci doz aşılar haftaya, gene ateş yapar kesin
:1no2:

bende bilmyorum bi googleye bakıyım pöçük neymiş delikafadulden

selam kızlarrr ben geldimm
nasılsınız bakalımolumunekankayizsmile

ben hiç oturtmuyorum dr larınız ne diye oturtma işine boshayallersmile

esmercim feyzacım yaaa Allahım korusun bebiklerimizi. Sinirleriniz boşalmış haklı olarak. Sıkılmayın oldu geçti bitti atın kafanızdan canlarrr

esmer aratrdım bacım geğrek batmasıda deniyomuş ananmede bahsetmişti yeşil kaka yapar ağlar diye yawww kkda başlık açılmışz zatii önceki tarhlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…