2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzel ben haftaiçi karşıya gitcem
cumartesi meydan avm de buluşalımmı esmer örtmenim juli vs..

selam kızlar nasılsınız..bugun bir çamaşır var anlatamam gezmekten çamaşıra bakmamışım sanırım 5 6 makina da ancak biter.herifin göyne kalmamış anam ben yarın ne giycem diye beynimi yedi:)

ay şu herifin gömlek olayından bana sinir geliyor kışın kazağın altına gömlek giyiyor bizimki çocuğu ağlata ağlata ütü yapıyorum onun yüzünden...
bizimkide benden sütlaç istedi mandıradan gidip süt getirdi ilk denememde pilav gibi olmuştu :) bakalım bu sefer becerebilecekmiyim iyi bir tarif arıycam şimdi net den...

bir kahve fincanı pirinçle yaparsan güzel oluyor eger fırın sütlaç yapacaksan.ki zaten osulu olur fırına verişncede çeker üstünede kavrulmuş çekişlmiş fındık ohh.geçen yapmıştım bende.
bende büsküvi pastası yaptım.

evet ya eşimde yegenini sınava götürdü geleemedi hala.nerde geziyorsa sorarım ben ona:)gelsin bizde azcık çıkarız dışarı.

sinir oldum eşime kardeşiyle yegenini alıp buraya yemege gelcekmişşşşşşşşşşşş...şimdimi haber verilir yaw.

selamm kıslarrr çok yoruldum yaa bütün evi temizledim canım çıktı Kuzeye babası baktı sağolsun size bakayım dedim şimdi yemek yapmam lazım kollarım yerinden kalkmıyorr çok yoruldumm çok

mersa ayris benim kızımın adını çalmışsın..oh neguzel temizlik yaptın bende çamaşır yıkıyom elimde:))2.makinayı asıcam.

bu arada calmissin ne demek ya sen kimsinde bana böyle bisey söyleyebiliyosun? ne terbiyasizce bi yaklasim ama

arkadaşım sakin biraz hayırdır.
ecrin şaka yapmıştır, başka türlü imada buluncak birisi değil.
sen ona terbiyesizce diyorsun ama senin de yaklaşımın çok hoş değil.
şakayla gerçeği ayırt edebilelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…