esmer ve feyza gecmiş olsun diyim
bu bebeler bu gece sapıtmış
bizdede oldu
sabaha karsı uyandı hanfendi ortamıza aldık gülüştük oynaştık
sonra biz herüflen uyuya kal
biizmlide koca yorganı cekeleye cekeleye üstüne kapat
allahtan sabahları halası geliyor alıyor ben uyuyum diye o saate denk gelmiş
bi bakmıs melisa yok
kalktık aradık yorgan içinde debeleniyo
bebişler allaha emanet valla
feyzacım sana geçmiş olsun
Kızlar geçen bu topicte iğrenç msjlar gördüm,tam da yanıma eşim geliyordu nasıl kapatacağımı şaşırdım. Bu msjları sadece ben mi gördüm aranızda gören var mı?
canım ekledim seni msn defeyzacım sana geçmiş olsun
Kızlar geçen bu topicte iğrenç msjlar gördüm,tam da yanıma eşim geliyordu nasıl kapatacağımı şaşırdım. Bu msjları sadece ben mi gördüm aranızda gören var mı?
yok hala haladayız biraz daha takılıp öyle gitcez evde mevlüt okutup dooru tekirdağa mayısıda orda gecircezoyy kuzum benim benim kıyamam ona hadi şimdiden geçmiş olsun...küller geldi bile heralde ama yağmur yağmadığı için tehlikesi yok yarın yağmur yağazağı için tehlikeli diyolar..siz gittinizmi evinize.
utkuda üstünü çok açıyo beşiğinde battaniyesini köşelere sıkıştırıyorumeyvahedigeldismile
biz utkuya babasıyla lakap taktık hımbıl diyoruz dötünü kaldıramıyo tosun paşam. işine gelirse kendini hoplatıyo zıplatıyo..
yapmaa kıyamam ben ayazaaaacoştu bugün bunlar anlaşılan.
bi dahakine ceza tikenli yatağa yatırecem kımıldayamayacak deli bebe :dilcikar:
biz laptopa lolipop derük kaydirigubbakcemile3aa nasıl iğrenç..ben görmedimlmaz:
nasıl lolipop juliiboshayallersmile
bizmkiler çoştu desene biri yastığın altında kalır bizimkiler yorgan altında ne ararlar acep laelaelaelaelae
Cinsel içerikli canım...
bizde 4. ay aşılarımızı olduk bu sabah. geçen sefer aşı ateş yapmıştı. bakalım bu sefer ne olacak ?
bizde 4. ay aşılarımızı olduk bu sabah. geçen sefer aşı ateş yapmıştı. bakalım bu sefer ne olacak ?
Cinsel içerikli canım...
geçmiş olsun,inşallah çok fazla ateş yapmaz canım. 3. ay aşı oldunuz mu?
geçmiş olsun cnm ne aşısı oldunuz
sağol canım. 2. ay olduğumuz aşıların tekrarı sanırım bilmiyorumkismile verem hariç. bir sağ bacak bir de sol:çok üzgünüm:
5'li karma ve pnomokok tekrarı kanımca.
sağol canım. yok 3. ay aşı olmadık
sağol canım. 2. ay olduğumuz aşıların tekrarı sanırım bilmiyorumkismile verem hariç. bir sağ bacak bir de sol:çok üzgünüm:
5'li karma ve pnomokok tekrarı kanımca.
günaydın kızlar nabersiniz nasılsınız anam ben delüsü ikinci kez hamilelik testi aldımda yaptım allahtan sonuç negatif çıktı ya 15 gündür adet olmam lazım olmadım az bi lekem geldi okadar testde daha az önce yaptım :) negatif bi doktora gitsemmi acaba doğumdan sora 2 kez olmuştum bu ay olmadım ablam saolsun beni panik yaptırdı görümcesindede az bi eke olmuşmuş hamile kalmış bilememiş gerçi benim korkum yok ama genede insan düşünmeden edemiyo ya bişiy oldusa diyee(( napam gidemmi doktora hee bu arada kocacım dün bana süpiriz yapmış laptopmu nootebookmu ondan almış artık çocuk odasına masaüstüne taşınmıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?