2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizmkiler çoştu desene biri yastığın altında kalır bizimkiler yorgan altında ne ararlar acep laelaelaelaelae

yok hala haladayız biraz daha takılıp öyle gitcez evde mevlüt okutup dooru tekirdağa mayısıda orda gecircez
sonra gelir yine kartal yaparız sonra bi tatil

annem dalga geciyo bizlen bari evi kiraya verin diyo :roflol: ölemi yapsak acep

coştu bugün bunlar anlaşılan.
bi dahakine ceza tikenli yatağa yatırecem kımıldayamayacak deli bebe :dilcikar:
yapmaa kıyamam ben ayazaaaa
aa nasıl iğrenç..ben görmedimlmaz:

nasıl lolipop juliiboshayallersmile
biz laptopa lolipop derük kaydirigubbakcemile3
bizmkiler çoştu desene biri yastığın altında kalır bizimkiler yorgan altında ne ararlar acep laelaelaelaelae

dimi yaa adam gibi yatsana işte ne döneniyon

bizde 4. ay aşılarımızı olduk bu sabah. geçen sefer aşı ateş yapmıştı. bakalım bu sefer ne olacak ?

sağol canım. 2. ay olduğumuz aşıların tekrarı sanırım bilmiyorumkismile verem hariç. bir sağ bacak bir de sol:çok üzgünüm:

5'li karma ve pnomokok tekrarı kanımca.

biz pnömokok u 3. ayda olduk tekrarı 5, ayda..karma bizde ateş yapmadı ama kolu çok acıdı oğlum 2 gün zor hareket ettirdi..
şimdiden geçmiş olsun size

sağol canım. yok 3. ay aşı olmadık

biz de bu ay olmadık da onun için sordum. Bir dahaki ayın gelmesini hiç istemiyorum. Allahtan annem geliyor bir dahaki aya,yoksa benim oğlan zaten huysuz bir de aşı olunca ne hale gelir bilmem...eyvahedigeldismile

sağol canım. 2. ay olduğumuz aşıların tekrarı sanırım bilmiyorumkismile verem hariç. bir sağ bacak bir de sol:çok üzgünüm:

5'li karma ve pnomokok tekrarı kanımca.

hımm biz o aşıları 3 de olduk bide 5 de var aşımız 4. ayda yok niye böyle farklı oluyoki acaba

günaydın kızlar

biz 3. ayımızda aşı olmadık 4. aymızda var aşı..bugün hava çok güzel yarın çıkarmayacagım küller geliyormuşya kızımla dışarımı kaçsak acaba ..

günaydın kızlar nabersiniz nasılsınız anam ben delüsü ikinci kez hamilelik testi aldımda yaptım allahtan sonuç negatif çıktı ya 15 gündür adet olmam lazım olmadım az bi lekem geldi okadar testde daha az önce yaptım :) negatif bi doktora gitsemmi acaba doğumdan sora 2 kez olmuştum bu ay olmadım ablam saolsun beni panik yaptırdı görümcesindede az bi eke olmuşmuş hamile kalmış bilememiş gerçi benim korkum yok ama genede insan düşünmeden edemiyo ya bişiy oldusa diyee(( napam gidemmi doktora hee bu arada kocacım dün bana süpiriz yapmış laptopmu nootebookmu ondan almış artık çocuk odasına masaüstüne taşınmıcam:)

len cadı garıı
bide tosun cok huysuz heçç uyumuyo diyorsun
ama kaçtır gebelik testi yapıyorsun
,neee iş kafamçokkarıştı

lolipopun da hayırlı olsunsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…