2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ekonomi bölümünde kumbarada para biriktirme var ben katıldım sizlerde katılın hep beraber daha zevkli olur her ay açıp bişeyler alırsınız yada bankaya atarsınız:))

iyim ecrin bebeyi uyuttum ayakta sallnmaktan nefret ediyo nası uyutacam bu çocugu ben....

çok mızıldak oldu bu ara beynim yoruldu artık....

sen nassın bacı..

cadoloz sen kontrol amaçlı ve kendini rahat ettirmek için doktora git cnm bence...
ben 24 aralıkta doğum yaptım ilk adetimi 14 şubatta oldum sonra 15 mart bu ayda 17 nisanda...

bende ocak 4te 2 sefer oldum bu sefer olamadım olmadı yarın bi doktorumu arayıpta gideyim bakalım

gız cadı hamile neyim galma herif boşar seni bak ha ha ha

iyi işte hakocum ne olsun nurla boğuşup duruyoz

gız cadı hamile neyim galma herif boşar seni bak ha ha ha

iyi işte hakocum ne olsun nurla boğuşup duruyoz

vallaha doğru sölüyon bacım herifte diyo zaten eğer hamielsen dna kan testi hepsini isterim kabul etmem diiiikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni:1shok: bide köşe bucak kaçii benden yanyana gelmiyek bebek oldii diye kafamın etini yiyon diyooohaoldumsmile artık aynı odadada oturmıcak benle bu gidişlesempatiksalakcinni

evet cnm,senden cevap gelmeyince numarayı yanlış aldım diye yorumladım,
ist.gelince kk daki özel mesaja baktım numara doğru bir anlam veremedimbenneyaptımki

yarın aşı var izin alıyım diyorum 2-3 saat öğlen gelim akşam erkenmi çıkıyım yoksam sabh erken aşı yaptıryım fitilini felan veriyım işe geliyım öğlen erken çıkıyım hangisi iyi olur en iyisi 2.şık galibam

benim de çok işim,evi temizlemem lazım,
aslında büyük temizlik yapmam lazım,
camlar berbat,gitmeden silmiştim gelene kadar leş gibi olmuş,
sağolsum eşim 37 günde 2 kez temizlemiş evi:mymeka:
mutfağın halısı leş gibi,tozlu yerlere basıp halıya basmış,
oturma odasına halının üstüne örtü sermiştim,iyiki sermişim bir de onları silecektim,
işe başlamadan temizlik işini halletmem lazım,
kızımı emzirirken bi gireyim dedim,halimi görseniz gülersiniz,
bebem kucağımda emiyor kolumla onu tutuyorum,elimde maus,
klavyeyi de yere koydum ayağımla ilerletiyorum sayfayı,
kızlar kablosuz klavye ve maus radrasyon yayıyor mu?bilginiz var mı?
çoğu zaman kızıma yakın tutuyorum bir yandan da endişeleniyorum..

saol feyzacım bende bebişimde ii yarın aşınız var heralde Allah kolaylık versin bizde yarın yaptırcaz 2 tane dimi bu ay

bizimde aşımız bugundü. bende sabah biraz geç geldim. şimid sıkı takipteyim daha ateş filan yokmuş bakalım . geçen seferde saat 16.00 gibi çıkmaya başlamıştı. ateşi yükseliyor derse bakıcı hemen çıkar giderim diye düşündüm. yarım saatte bir arıyorum zaten. bence sabah erkenden yaptır canım. öğlen erken çıkarsın

saol feyzacım bende bebişimde ii yarın aşınız var heralde Allah kolaylık versin bizde yarın yaptırcaz 2 tane dimi bu ay

eevt canım allah kolaylık versin ikimizde ben birde işe gelmek zorundayım aklım hep evde olcak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…