2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offf temizlikm yaptım çoook yoruldum..akannehir
.daha bi sürü ütü varrrrmafoldumben

delf ekledim bende
bu arada pamuk nerde kaç gündür yokkk

bende mayısta kastamonuya gitcem azdavaya..gelince buluşuruz yine..

annen haklı valla..bi bana denk gelmedi öyle gmrümce iki tane var ama allah emanetlmaz:

bende mayısta kastamonuya gitcem azdavaya..gelince buluşuruz yine..

annen haklı valla..bi bana denk gelmedi öyle gmrümce iki tane var ama allah emanetlmaz:

bizde istiyoruz kastmonuya ama havalar ısınsız araç ın köyü soğuk oluyoo
anca haziran gibi gideriz kısmetse

bizde istiyoruz kastmonuya ama havalar ısınsız araç ın köyü soğuk oluyoo
anca haziran gibi gideriz kısmetse

azdavayda soğuk oluyo ama mayısta gidimde çıksın aradan istiyorum..eşim gelemez zaten ben eltimle gidicem kayınpeder ve kaynana orda..gelinler olarak görevimizi yapalım bi iki hafta durup geliriz.şimdi görümcem orda doğum izni bitmeden gitti hazirandada diğer görümcem gitcek..onlarla çatışmasın diye ben mayısta gidicem..ohaoldumsmile

yok be julim ekşının aslı yok emme korkuyom işte be bacım napam kimsede yorum yapmamamış soruma teesif ederim (

esmer feyza geçmiş olsun gece vukuat olmuş sizde.
ayy benim kız anakucagında uyuya kalmış oynarken gidip alayım yazık:)

cadoloz sen kontrol amaçlı ve kendini rahat ettirmek için doktora git cnm bence...
ben 24 aralıkta doğum yaptım ilk adetimi 14 şubatta oldum sonra 15 mart bu ayda 17 nisanda...

mehlikasu adanaya gelmişsin cnm mmsj atmışsın bana kardeşim daha yeni söylüyorlmaz:
ben hattımı kızkardeşime vermiştim bir ara sende o ara msj atmışsın bulşalım diye offf ya nasıl sinir oldum şimdi

benim kızada iyilik yaramıyo yaa acıdım kaldırayım anakucaıgından yatagaına koyayım dedim bagiriyii şimdi oyy uyandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…