2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm ya senin için daha kötüdür eminim ben yanında olcam en azından senin aklın hep onda kalcak

evet haklısın 8 gb yaptıryım hemen gidiyım 9da geliyorum işe 9 a kadrfitil veririm emzirir gelirm öğleden sonrada çıkarım

canımm aklın orda dimi birde bakıcı varya senin işinde kötü yaa benim annemle eşim bakıyor biraz daha içim rahat ama sen memnunsun bakıcından dimi ? süt iznini cuma kullanıyosun galiba

ay cnm ya senin için daha kötüdür eminim ben yanında olcam en azından senin aklın hep onda kalcak

aynen öyle bende msn kameradan sürekli evi izliyorum eşim bişey olursa yazıyor sesini dinliyorum görüyorum öyle avunuyorum

bizimde yarın aşı günümüz babamız götürecek inş.ateşi çıkmaz ben izin flnda alamam birinci karmada çok ateşi çıkmıştı veremde vardı ya bu seferde çıkarsa neyaparım hiiiç bilmiyorum yarın kafayı yerim burda akşam zor olur bana

ayy kızlar Allah yardımcınız olsun çalışanların işi çok zor ama sanırım zaman geçtikçe alışılr
kızlar çatlaklarınız varmıı??

cnm akıl akıldan üstün diye buna derler,eşimin de aklına yattı,bakalın bir taksiyle anlaşabilirsek giderken en azından taksiyle gidecem,
1 seneye kadar araba alacaz inş.kızım kısmetiyle geldi eşimin maaşına güzel bir zam yapılmış,
kredi çekip araba almayı düşünüyoruz,
bu arada görümcem hazirana kadar gelemicekmiş,
kendi başımızın çaresine bakacaz yanii,
ama bizim daha güzel bir fikrimiz var akülü araba alacaz kızıma,
kızım sürecek anasını da götürecek,eşim bir de çocuğu kucağına almış berlin elini kaldırmış şu istanbulun trafiği çok yavaş,
çekilin işe yetişmem lazım diye çocuğun ağzıyla konuşuyorsırnaşık şey

bu arada senin iznin bayağı çokmuş,ne güzel,
uras bayağı büyümüş olur ,ek gıdaya da geçmiş olur hem,
urasa söyle başkasının yanında pırt yapmasın nazar atıyorlar yavruma,
canım benim,
uff zaten ne istersiniz yavrulardan maşaallah desenize yahuu,

aynen öyle bende msn kameradan sürekli evi izliyorum eşim bişey olursa yazıyor sesini dinliyorum görüyorum öyle avunuyorum

memnunum canım . süt iznimi cuma günü kullanıyorum evet. bizde hiç kamera filan yok. bilmiyorumkismile

mehlikasu bende kablosuz net kullanıyorum zararlı diyorlar ama ona bakarsan cep telleride zararlı yanında duruyor.

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın kızı banyo yaptrcam onla yatar biraz uyurumm gece yaşadığımdan dolayı sarhoş gibiyim akşam açarım bi ara öpüldünz bebişleride öpüyorum

mehlikasu bende kablosuz net kullanıyorum zararlı diyorlar ama ona bakarsan cep telleride zararlı yanında duruyor.

haklısın cnm,ben elimden geldiğince teli uzak tutmaya çalışıyorum amagene de biri arayınca falan beril kucağımdayken cevap veriyorum,olmuyor yani..

birazdan dışarı çıkayım ya mandalım kalmamış neçok mandal kırıyorum ben ya.mandal alayım bi yerden.ne komik bi ihtiyaç:)

esmer feyza geçmiş olsun gece vukuat olmuş sizde.
ayy benim kız anakucagında uyuya kalmış oynarken gidip alayım yazık:)

anakucağında oynarken uyuyamıkalmış kafamçokkarıştı bırak uyumayı oynasa razıyım ben valla allah bozmasın kuzu seninki gerçi bende kuzumun hakkını yemiyim 2.5 aylık olana kadar koyduğum yerde uyuyodu çocuğum 3-4 saat şimdi nerdeeeeeee yarım saat uyusa razıyım

rylai evet uyumuş oynarken anası face de gezerkene:))aldım ordan bagırıyoooo niye aldın der gibi iylikte yaramıyor.uyuyup duruyor guya dışarı çıkcaktım bi uyanmadı yaa..

rylai evet uyumuş oynarken anası face de gezerkene:))aldım ordan bagırıyoooo niye aldın der gibi iylikte yaramıyor.uyuyup duruyor guya dışarı çıkcaktım bi uyanmadı yaa..

eee o kadar facede gezmene müsade etmiş annesi daha napsın kuzu :ecrin_bebek: üzerini örtseydin kalsaydı keşke az uyumadılar onlarda nostalji yapıcaktı demekki çocuk :roflol:

aşılarımızı ve muayenemizi olup geldik
fazla ağlamadı kuzum
herkes cok iyi cok sağlıklı bir bebek dedi
günün bebeği seciyorum dedi delikafadulden
süte devam ek gıda falan yokmuş.. damaktaki beyazlık ve salya dişe işaret değilmiş daha var dedi.
saclarını yolup yediğini ve kakasında cıktığını söledim
dikkat et sürekli ellerine bak eğer zor olursa sacları kestir dedi
sacları kakayla cıkartamazsa midede yumak olurmuş allah korusun..
şimdi sapka aldım yazlık şapkayı yoluyo kafamçokkarıştı

kız juli avatarına bayıldım tam beni anlatii gözünüzaydın afferin meloşa anneisni üzmemiş bugün ağlamamış yavbu salya işi bizdede çokvar çok salya akıtıyo artık önlüğe başlıcam hep ıslatıyo üstünü juli bana ne hediye alcam diye düşünme sakın ben yazdım heee topiğe::))) havayla bakın isterse hepsini alın hayır dimem:kedi:aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…