bizimde aşımız bugundü. bende sabah biraz geç geldim. şimid sıkı takipteyim daha ateş filan yokmuş bakalım . geçen seferde saat 16.00 gibi çıkmaya başlamıştı. ateşi yükseliyor derse bakıcı hemen çıkar giderim diye düşündüm. yarım saatte bir arıyorum zaten. bence sabah erkenden yaptır canım. öğlen erken çıkarsın
ay cnm ya senin için daha kötüdür eminim ben yanında olcam en azından senin aklın hep onda kalcak
canım burada da düzenini kısa sürede oturtursun merak etme bu arada kreş için özel bir araçla anlaşsan gücün yeterse tabiki hani korsan taksiler oluyor onlarla aylık olarak konuşur anlaşırsan uygun olur diye düşünüyorum...
biz iyiyiz canım gaz sorunu nadirende olsa oluyor oğlan birinin yanında pırt yapsa onlarda lafını etse o gece çok ağlıyor yapamıyoruz pırtımızı kaç defa oldu bu böyle...
ben 31 mayısta işe başlıyorum o tarih itibari ile Fatih e annemlere yerleşicem artık hafta sonları evimde olurum. evet süt sağıcam bakalım ne kadar başarılı olucam inş.memeden soğutmam çocuğu...sanırım mama takviyeside yaparız o zaman zaten annemin eline kalıcak aç bu çoıcuk kilo almıyor bu çocuk diye diye mamayı dayar kanımca...
ben bu seneki iznimden daha hiç kullanmıyorum haziran ortası tatil için 2 hafta kullanmayı düşünüyorum...
bu aralar tenhalaştı zati buralar meltemcimm:)
evet haklısın 8 gb yaptıryım hemen gidiyım 9da geliyorum işe 9 a kadrfitil veririm emzirir gelirm öğleden sonrada çıkarım
canımm aklın orda dimi birde bakıcı varya senin işinde kötü yaa benim annemle eşim bakıyor biraz daha içim rahat ama sen memnunsun bakıcından dimi ? süt iznini cuma kullanıyosun galiba
aynen öyle bende msn kameradan sürekli evi izliyorum eşim bişey olursa yazıyor sesini dinliyorum görüyorum öyle avunuyorum
mehlikasu bende kablosuz net kullanıyorum zararlı diyorlar ama ona bakarsan cep telleride zararlı yanında duruyor.
esmer feyza geçmiş olsun gece vukuat olmuş sizde.
ayy benim kız anakucagında uyuya kalmış oynarken gidip alayım yazık:)
rylai evet uyumuş oynarken anası face de gezerkene:))aldım ordan bagırıyoooo niye aldın der gibi iylikte yaramıyor.uyuyup duruyor guya dışarı çıkcaktım bi uyanmadı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?