slm kızlar napıyorsunuz?
ben bi poaça yaptım geldim. zehra da beşikte kendi başına konuşup duruyo birazdan ciyaklamaya başlar. daha yemek yok offf valla bazen bekarlık günlerimi özlüyorum ya fıstık gibi işim vardı canımın istediği yere gidiyordum ne ev işi ne yemek hepsi önüme geliyordu. bu herif ne yaptıda beni kandırdı anlamadım gözüme perdemi indi nedir? hergün işe fönsüz gitmeyen ben şimdi saçıma tarak değdiremiyorum...depresyondayım çok mutsuzum..mafoldumben
ayy uzun uzun yazmaktan kurtardın benı ben de yatısemıyorum hıcbıseye yaa sorun bende mı hayal de mı anlamadım valla..Allahımmm benden bir tane dahaaasenağlama bu oğlan hep böyle giderse bu bakımsızlıkla bu koca beni boşar. Ne eve ne kendime yetişebiliyorum. Daha 1 kere saç boyattım,kestirdim.daha adımımı dışarı atamıyorum,yandım ki ne yandım...
ayy uzun uzun yazmaktan kurtardın benı ben de yatısemıyorum hıcbıseye yaa sorun bende mı hayal de mı anlamadım valla..
ay kızlar bende aynı siz gibiyim inanaın dün kaynanamlar geldide yarın gitcekelr bugün kendimi dışarlara attım birazda kuaföre uğradım şu saçımı sen bağrim taradedim:)))) boşverin bunlar gelip geçici günlerimiz çocuklarımız büyüyo sağlıklı olsunlarda biz saçımızı varsın taramayalım kocalarda bizi boşamaz korkmayın onlara biz evlat verdik boru değil yaa buu:lepi: görüyolar nasıl yorulduğumuzu uykusuz kaldımızı
Aslında ilk ya ben ondan düzene oturtamadım kendimi. Çocuksuz zamnımdaki gibi rahat olayım diyorum ama öyle de hiçbişey yetişmiyor. Yiğit de biraz huysuz hep yanında istiyor beni. Bir de huy edindi banyoda aynanın karşısında şarkı söyleyerek kucağımda uyuyor. Yandım yandımmm...
ay kızlar bende aynı siz gibiyim inanaın dün kaynanamlar geldide yarın gitcekelr bugün kendimi dışarlara attım birazda kuaföre uğradım şu saçımı sen bağrim taradedim:)))) boşverin bunlar gelip geçici günlerimiz çocuklarımız büyüyo sağlıklı olsunlarda biz saçımızı varsın taramayalım kocalarda bizi boşamaz korkmayın onlara biz evlat verdik boru değil yaa buu:lepi: görüyolar nasıl yorulduğumuzu uykusuz kaldımızı
offfffffffffff artık tırlatmak üzereyimmmmmmmmmmmm
sabah 7 de uyandı bu saat olmuş toplasam 30 dak.gözünü kapatmamıştır nedir bu yaaa böyle bebek olurmu ağlıycammm zaten herşeye ağlar oldum bir kaç gündür sinirlerim iyice zayıfladı bende buralarda yanlızım sıkışınca gel yardım et diyeceğim bir Allahın kulu yok kocama söylenip duruyorum tüm gün. getirdi beni ailesinin yakınına sanki bana faydaları var herkes hayatında...kendimize bakmaktan bahsetmişsiniz çocuğa eve bakmaktan birde beyefendinin akşam yiyeceği yemeği düşünüp yapmaktan kendimi unuttum ve çok çok yorgun hissediyorum kendimi(((((((((((
mafoldumbenevde yanlızım burda da yanlızım kimsecikler yokkkkkkkkkkkk
canım benım hepımız az cok aynıyız sıkma canını sen yaaa nete gırebılenler bayaa azalmıs anladıgım kadarıyla bugun ev ısını bıraktım netteyım ben de :))
offfffffffffff artık tırlatmak üzereyimmmmmmmmmmmm
sabah 7 de uyandı bu saat olmuş toplasam 30 dak.gözünü kapatmamıştır nedir bu yaaa böyle bebek olurmu ağlıycammm zaten herşeye ağlar oldum bir kaç gündür sinirlerim iyice zayıfladı bende buralarda yanlızım sıkışınca gel yardım et diyeceğim bir Allahın kulu yok kocama söylenip duruyorum tüm gün. getirdi beni ailesinin yakınına sanki bana faydaları var herkes hayatında...kendimize bakmaktan bahsetmişsiniz çocuğa eve bakmaktan birde beyefendinin akşam yiyeceği yemeği düşünüp yapmaktan kendimi unuttum ve çok çok yorgun hissediyorum kendimi(((((((((((
çok bunaldım valla yardımcısız çok zormuş herşey yerli yerinde olsun istiyorum birde
yapamayınca daral geliyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun bende yanımda mızıldanıp duruyor yazıyorum alıcam şimdi kucağıma valla Pes ettirdi
Canım ben de senin gibi yalnızım kimsecikler yok ve akşama kadar eşime kızıp duruyorum. Neredeyse hergün annemi arayıp ağlıyorum,sinirlerim iyice zayıfladı. Allah yardımcımız olsun. İşe başlayacağıma bi üzülüyorum bir seviniyorum. Bebeği bırakmak zor gelecek ama kafam biraz dağılacak en azından. Ve kendime ayırdığım bir zaman dilimi olacak...
aynen canım ben de butun gun yalnızım kocama sarıyorum o da bunladı valla..
neyse ben kacıyorum..
yardımcı annemdı 17. gun gıttı calısıyo oda kayınvalıdem de calısıyo yalnızım o gunden berı..
oğlumda damaklı başlıkla içiyo...digeri damak şeklini bozuyo....valla süper durumdalar. yerlerinden pek bi memnunlar doluştular her yerime akannehir
geçmiycik pumpcum maalesef :1no2:
valla doğuma girmeden iki gün önce hastanede banyo yaparkene incelediydim hiçbişey yoktu.
eve geldim 1 hafta sonra çatır çatır çatladım
yok ben gurur duymiim.
mikinimi giymek istiim gene.
offff
bebelac 1 veriyorum canım. tadı iğrenç, berbat. kokusu da öyle. ıyyykk nasıl içiyor bilmiyorum valla.
her türlü biberonumuz mevcut.
dr.browns, avent, wee, bebedor..
hepsi polikarbon. ben de cam seviyorum ama ayaz çok vuruyor yediriken elimeve biberona, biberon fırlıyo elimden.
bu hafif ama camı fırlatırsa kafasına gömülür.
yani tamamen iki elimle bi biberonu tutmayı beceremediğimden cam kullanmıyorum :roflol:
biberon emziğinin damaklısı var mı, ben hiç görmedim.
yalancı emziklerimiz damaklı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?