2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar napıyorsunuz?
ben bi poaça yaptım geldim. zehra da beşikte kendi başına konuşup duruyo birazdan ciyaklamaya başlar. daha yemek yok offf valla bazen bekarlık günlerimi özlüyorum ya fıstık gibi işim vardı canımın istediği yere gidiyordum ne ev işi ne yemek hepsi önüme geliyordu. bu herif ne yaptıda beni kandırdı anlamadım gözüme perdemi indi nedir? hergün işe fönsüz gitmeyen ben şimdi saçıma tarak değdiremiyorum...depresyondayım çok mutsuzum..mafoldumben

al birtane daha fatma hayırdır...ahh ahh bekarken evlenme derlerdi bekarlık sultanlıktır derleridi de inanmazdm beee..bekarlık gibisi yok.fatma salma okadar kendini canım bi saç taramkta ne var çokmu huysuz kızın at arabasına yanına al mama git kuaförüne gezmene hiç bişicik olmaz.bebe oldu diye hayattan elimizi ayagımızı çekcek degilizya.tamam eskisi gibi gezip tozulmuyuor zor oluyor ama bebeyle pek guzel geziliyor..annelik guzel ama zor bir iş bunu anladım sorumluluk isteyen sana bagımlı bir varlık var ortada kafana estigi gibi yaşayamıyorsun ona göre program yapmak zorunda kalıyorsun.
ben gezip tozuyorum rahatım yani,kapalıyım ama 40 dan sonra 2 kez saç boyattım giidp ,avm vs de geziyorum.şimdi bu akşam kendimi atayım ümraniyeye belki haftasonu ailecek yazlıga kaçarız 2 gun bakalım.

ecrin burda kimsem yok biyere gidemiyorum bırakıp .biberon almıyo dışarı çıkıncada heryerde emziremiyorum..ne bileyim işte sıkıldım artık.

fatmacım benimde burda kimsem yok.tüm ailem sülalem ümraniyede.biberona alıştırmayı denesen daha rahat edersin.

Allahımmm benden bir tane dahaaasenağlama bu oğlan hep böyle giderse bu bakımsızlıkla bu koca beni boşar. Ne eve ne kendime yetişebiliyorum. Daha 1 kere saç boyattım,kestirdim.daha adımımı dışarı atamıyorum,yandım ki ne yandım...

ay kızlar bende aynı siz gibiyim inanaın dün kaynanamlar geldide yarın gitcekelr bugün kendimi dışarlara attım birazda kuaföre uğradım şu saçımı sen bağrim taradedim:)))) boşverin bunlar gelip geçici günlerimiz çocuklarımız büyüyo sağlıklı olsunlarda biz saçımızı varsın taramayalım kocalarda bizi boşamaz korkmayın onlara biz evlat verdik boru değil yaa buu:lepi: görüyolar nasıl yorulduğumuzu uykusuz kaldımızı

ayy uzun uzun yazmaktan kurtardın benı ben de yatısemıyorum hıcbıseye yaa sorun bende mı hayal de mı anlamadım valla..

ayy uzun uzun yazmaktan kurtardın benı ben de yatısemıyorum hıcbıseye yaa sorun bende mı hayal de mı anlamadım valla..

Aslında ilk ya ben ondan düzene oturtamadım kendimi. Çocuksuz zamnımdaki gibi rahat olayım diyorum ama öyle de hiçbişey yetişmiyor. Yiğit de biraz huysuz hep yanında istiyor beni. Bir de huy edindi banyoda aynanın karşısında şarkı söyleyerek kucağımda uyuyor. Yandım yandımmm...

Doğru söylüyorsun Allah çocuklarımıza sağlık versin...

offfffffffffff artık tırlatmak üzereyimmmmmmmmmmmm

sabah 7 de uyandı bu saat olmuş toplasam 30 dak.gözünü kapatmamıştır nedir bu yaaa böyle bebek olurmu ağlıycammm zaten herşeye ağlar oldum bir kaç gündür sinirlerim iyice zayıfladı bende buralarda yanlızım sıkışınca gel yardım et diyeceğim bir Allahın kulu yok kocama söylenip duruyorum tüm gün. getirdi beni ailesinin yakınına sanki bana faydaları var herkes hayatında...kendimize bakmaktan bahsetmişsiniz çocuğa eve bakmaktan birde beyefendinin akşam yiyeceği yemeği düşünüp yapmaktan kendimi unuttum ve çok çok yorgun hissediyorum kendimi (((((((((((

ayy evet ben de duzene gıremedım ıste tam dedıgın gıbı..
ayy benımkıde sarkısız asla uyumuyor uyku arkadası aldık onunla alıstırmaya calısıyorum ben de bılg sureklı calıyo mıdemden cıkacak hayal sarkısı valla yaa..
kolay gelsın canım sana ayna karsısında
annem dıyor kı heryerde hayal sarkısı calıyo kadının kulakları cınlıyormus gun boyu onlara gıdınce de acıyoruz cunku..
ve aynen hep yanında oturcan oturma sıkıyosaaa...

ahhh ahhh dogru da kendımı koca karılar gıbı goruyorum aynada bu da bosanma sebebı olmaz dı mı ahahaha...

mafoldumbenevde yanlızım burda da yanlızım kimsecikler yokkkkkkkkkkkk

canım benım hepımız az cok aynıyız sıkma canını sen yaaa nete gırebılenler bayaa azalmıs anladıgım kadarıyla bugun ev ısını bıraktım netteyım ben de :))

canım benım hepımız az cok aynıyız sıkma canını sen yaaa nete gırebılenler bayaa azalmıs anladıgım kadarıyla bugun ev ısını bıraktım netteyım ben de :))

çok bunaldım valla yardımcısız çok zormuş herşey yerli yerinde olsun istiyorum birde
yapamayınca daral geliyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun bende yanımda mızıldanıp duruyor yazıyorum alıcam şimdi kucağıma valla Pes ettirdi

Canım ben de senin gibi yalnızım kimsecikler yok ve akşama kadar eşime kızıp duruyorum. Neredeyse hergün annemi arayıp ağlıyorum,sinirlerim iyice zayıfladı. Allah yardımcımız olsun. İşe başlayacağıma bi üzülüyorum bir seviniyorum. Bebeği bırakmak zor gelecek ama kafam biraz dağılacak en azından. Ve kendime ayırdığım bir zaman dilimi olacak...

aynen canım ben de butun gun yalnızım kocama sarıyorum o da bunladı valla..
neyse ben kacıyorum..
yardımcı annemdı 17. gun gıttı calısıyo oda kayınvalıdem de calısıyo yalnızım o gunden berı..

valla bende düşünmüyo değilim acaba çalışınca iyi olurmuyum diye.... gerçekten insanın annesi yakın olmalıymış yada başka bir yakını, başı sıkıştığında koşacak birisi şart...

bende sarıyorum eşime ama haklıyımmm..........sağol cnm iyi akşamlar..

oğlumda damaklı başlıkla içiyo...digeri damak şeklini bozuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…