benim eşim hiç yardımcı değil 10 dakka ilgilenir en fazla sonra bana seslenir geeeeel diye...birde sabah bıraktığı döküntülerle uğraşıyorum pijamalarını bile ben kaldırıyorum bazen okuyorum imreniyorum valla ne iş yapar ne bişey masadan önce ben kalksam çocuğa gitsem dönüp geldiğimde mutfağa hepsi beni bekliyor oluyor makinaya bile koymaz yani gelir eve hep yorgun yorgunum yorgunum e ben öleyim baribenimde kimsem yoook dogumda 10gün kaynana geldi o kaaaaa...eşimden allah razı olsun.....
benim eşim hiç yardımcı değil 10 dakka ilgilenir en fazla sonra bana seslenir geeeeel diye...birde sabah bıraktığı döküntülerle uğraşıyorum pijamalarını bile ben kaldırıyorum bazen okuyorum imreniyorum valla ne iş yapar ne bişey masadan önce ben kalksam çocuğa gitsem dönüp geldiğimde mutfağa hepsi beni bekliyor oluyor makinaya bile koymaz yani gelir eve hep yorgun yorgunum yorgunum e ben öleyim bari
şu koceme sinir oluyorum
bütün heyeylerimi cıkarttı tepeme :dilcikar:
telefon calıyo annem arıyo bağa uzatıyo ac diye
acsana diyom bi yandan işim var
acana kadar kapandı
bende gerizekalı dedim sölendim ara cabuk dedim
kibar söle dedi
defol dedim :dilcikar:
salak nolcak zaten bir senenin kanı beynime sıcrıyo
akıtcam pekmezini haberi yok guclubacismile[/QU
neden açmıyoki ayıp etmiş...
neyse boşver..takmagitsin...pekmez haa yanında tahinde varmi..cokacimcoook
bende biriktirip patlıyorum eşime....
cumartesi söylendim ama kızarak deil,,
oda heyheylerin geldi yine dedi güldü....
o akşam çocuga baktı..bendede sabır yok oğlum bazen çokk mızıldanıyo..:sinifsinif:
benim eşim hiç yardımcı değil 10 dakka ilgilenir en fazla sonra bana seslenir geeeeel diye...birde sabah bıraktığı döküntülerle uğraşıyorum pijamalarını bile ben kaldırıyorum bazen okuyorum imreniyorum valla ne iş yapar ne bişey masadan önce ben kalksam çocuğa gitsem dönüp geldiğimde mutfağa hepsi beni bekliyor oluyor makinaya bile koymaz yani gelir eve hep yorgun yorgunum yorgunum e ben öleyim bari
aman sakın kızım adamı oldurmeye gerek yok :))şu koceme sinir oluyorum
bütün heyeylerimi cıkarttı tepeme :dilcikar:
telefon calıyo annem arıyo bağa uzatıyo ac diye
acsana diyom bi yandan işim var
acana kadar kapandı
bende gerizekalı dedim sölendim ara cabuk dedim
kibar söle dedi
defol dedim :dilcikar:
salak nolcak zaten bir senenin kanı beynime sıcrıyo
akıtcam pekmezini haberi yok guclubacismile
ahh canım bız bırtaneyle basa cıkamıyoruz bıze guluyorsundur valla sen asıl kolaylıklar sana ınsallah canım bızım de ogrenmemız lazım valla..
keske benımkıde baksa maxımum 10 dk..
aminn canım hepimize gerçekten bir çocuk çok daha kolay bence bazen çok bunalıyorum nesyseki kızıma bırakıp pazara falan çıkıyorum uyku saatine denk getirip
yoksa iyce ev kuşu olmuştum.. yaz gelsede dışarlarda gezssek...
ahhha aynı ozgecım heryer esımın esyaları dolu bırını de kaldırmaz bos buldugu yere asar sıpıtır basa cıkamıyorum valla.. temızlık asla yapmaz temızlıkcı tut der hemen.
masadan bırsey kaldırmak mı asla hayal bıle edemem..
aman sakın kızım adamı oldurmeye gerek yok :))
acık canını acıtsan yetr..
kızlar benim kocada aynı..10 dk anca oyalıyo utku o da duruyosa.ağlıyosa seslenir hemen annesiiiiiiiiiiiiiiii.alsanaalsanasmile
bıde burada okuyorum kocam mama fılan verdı dıye benımkı emzıgını bıle zor yıkıyor bınbır nazla bıde kızıyo onun ısımıymıs bu.. yarebbım ev ısı ve bebek konusunda hayırlı kocalara masallah dıyelım bır gun ben de gorurmuyum acep bu ıslerı yaptıgını..
kızlar benim kocada aynı..10 dk anca oyalıyo utku o da duruyosa.ağlıyosa seslenir hemen annesiiiiiiiiiiiiiiii.alsanaalsanasmile
kıyamam yaaa sanaaa ben sımdıden ek gıdalara takılıyorum daanne yemekte ne var cümlesinden iyce sıkıldım artık..kaydirigubbakcemile3
kesınlıkle katılıyorumsanırım onları biz böyle alıştıryoruz bazen annelik duygusuyla bebekleri babalarına çok yaklaştırmıyoruz..
yardım etmesi gerek ama bazıları cidden hiç yardımsever olmuyo...
huyları işte erkekler bizim gibi sabırlı deiller sanırım..
bazı kadınlarda çocukları nı çok kullanıyo görüyorum kocasına baskı yapmak iiçin sahiplenme dugusuyla....arasını bir bulabilsek her zaman
ayyy yaaa bıtmıyor kı dert desene basladık bır kere donus yok gerı :))))ek gıdalar basit asıl okul başlayınca başlıyo öglen yemegiydi kahvaltısıydı....
allah yardım ediyo ama.....
hee tahini ben olacam guclubacismileneden açmıyoki ayıp etmiş...
neyse boşver..takmagitsin...pekmez haa yanında tahinde varmi..cokacimcoook
[/B]
erkenden uyudu uyuzaman sakın kızım adamı oldurmeye gerek yok :))
acık canını acıtsan yetr..
bıde burada okuyorum kocam mama fılan verdı dıye benımkı emzıgını bıle zor yıkıyor bınbır nazla bıde kızıyo onun ısımıymıs bu.. yarebbım ev ısı ve bebek konusunda hayırlı kocalara masallah dıyelım bır gun ben de gorurmuyum acep bu ıslerı yaptıgını..
ev işlerini çok boşladım eskiden 1 gün durur ertesi dipten köşeden camların önünden süpürge tutardım...
bezim elimde toz alırdım hiç durmadan..
kaç aydır tüller makınaya atılacak..
havalar iyce ısınsında yapcam heralde bana rtık pis dicekler oglum uyurkn yapamıyorum hemen uyanıyo süpürge sesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?