2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende biriktirip patlıyorum eşime....

cumartesi söylendim ama kızarak deil,,

oda heyheylerin geldi yine dedi güldü....
o akşam çocuga baktı..bendede sabır yok oğlum bazen çokk mızıldanıyo..:sinifsinif:

benimde kimsem yoook dogumda 10gün kaynana geldi o kaaaaa...eşimden allah razı olsun.....

benimde kimsem yoook dogumda 10gün kaynana geldi o kaaaaa...eşimden allah razı olsun.....
benim eşim hiç yardımcı değil 10 dakka ilgilenir en fazla sonra bana seslenir geeeeel diye...birde sabah bıraktığı döküntülerle uğraşıyorum pijamalarını bile ben kaldırıyorum bazen okuyorum imreniyorum valla ne iş yapar ne bişey masadan önce ben kalksam çocuğa gitsem dönüp geldiğimde mutfağa hepsi beni bekliyor oluyor makinaya bile koymaz yani gelir eve hep yorgun yorgunum yorgunum e ben öleyim bari

şu koceme sinir oluyorum
bütün heyeylerimi cıkarttı tepeme :dilcikar:
telefon calıyo annem arıyo bağa uzatıyo ac diye
acsana diyom bi yandan işim var
acana kadar kapandı
bende gerizekalı dedim sölendim ara cabuk dedim
kibar söle dedi
defol dedim :dilcikar:
salak nolcak zaten bir senenin kanı beynime sıcrıyo
akıtcam pekmezini haberi yok guclubacismile

ya benimki birazda mecburi 3 tane çocuk var bizde gerçi kızlarım büyük..

boşver kocanda olsa fayda yok tırnagnmı var basını kaşıcan...

can saglıgı olsunda bunlarda büyürler...inşşş..

bende biriktirip patlıyorum eşime....

cumartesi söylendim ama kızarak deil,,

oda heyheylerin geldi yine dedi güldü....
o akşam çocuga baktı..bendede sabır yok oğlum bazen çokk mızıldanıyo..:sinifsinif:

ahh canım bız bırtaneyle basa cıkamıyoruz bıze guluyorsundur valla sen asıl kolaylıklar sana ınsallah canım bızım de ogrenmemız lazım valla..
keske benımkıde baksa maxımum 10 dk..

ahhha aynı ozgecım heryer esımın esyaları dolu bırını de kaldırmaz bos buldugu yere asar sıpıtır basa cıkamıyorum valla.. temızlık asla yapmaz temızlıkcı tut der hemen.
masadan bırsey kaldırmak mı asla hayal bıle edemem..

aman sakın kızım adamı oldurmeye gerek yok :))
acık canını acıtsan yetr..

bıde burada okuyorum kocam mama fılan verdı dıye benımkı emzıgını bıle zor yıkıyor bınbır nazla bıde kızıyo onun ısımıymıs bu.. yarebbım ev ısı ve bebek konusunda hayırlı kocalara masallah dıyelım bır gun ben de gorurmuyum acep bu ıslerı yaptıgını..

kızlar benim kocada aynı..10 dk anca oyalıyo utku o da duruyosa.ağlıyosa seslenir hemen annesiiiiiiiiiiiiiiii.alsanaalsanasmile

kızlar benim kocada aynı..10 dk anca oyalıyo utku o da duruyosa.ağlıyosa seslenir hemen annesiiiiiiiiiiiiiiii.alsanaalsanasmile

benmi oglumda babaya düşkün deil ama ben zorla veriyorum kucagına.. o arada dinleniyorum biyere falan gidince de atıyom ona...

sanırım onları biz böyle alıştıryoruz bazen annelik duygusuyla bebekleri babalarına çok yaklaştırmıyoruz..

yardım etmesi gerek ama bazıları cidden hiç yardımsever olmuyo...

huyları işte erkekler bizim gibi sabırlı deiller sanırım..

bazı kadınlarda çocukları nı çok kullanıyo görüyorum kocasına baskı yapmak iiçin sahiplenme dugusuyla....arasını bir bulabilsek her zaman

Son düzenleme:
ek gıdalar basit asıl okul başlayınca başlıyo öglen yemegiydi kahvaltısıydı....

allah yardım ediyo ama.....

kesınlıkle katılıyorum
yaa ınsanoğlu ıste ne dersın orta yolu bulabılen var mıdır acaba :))

bizmez canım ev işi nankördür sen toplarsın onlar dagıtırlar..bakmışsın kocaman olmuş seneler geçmiş...
koşturmacayla..annelerimizde bizi böyle büyüttü

ev işlerini çok boşladım eskiden 1 gün durur ertesi dipten köşeden camların önünden süpürge tutardım...

bezim elimde toz alırdım hiç durmadan..

kaç aydır tüller makınaya atılacak..

havalar iyce ısınsında yapcam heralde bana rtık pis dicekler oglum uyurkn yapamıyorum hemen uyanıyo süpürge sesine...

neden açmıyoki ayıp etmiş...
neyse boşver..takmagitsin...pekmez haa yanında tahinde varmi..cokacimcoook

[/B]
hee tahini ben olacam guclubacismile
aman sakın kızım adamı oldurmeye gerek yok :))
acık canını acıtsan yetr..
erkenden uyudu uyuz
unuttcam sanyo
ama unutmaycm işte
devran dönecek alsanaalsanasmile

neyse biizmki emziğini yıkıo gecee onu kaldırıp yıkattıryom
o kada yapsın her emzirmeye kalktığım bi bahane bulup kaldırıyomsempatiksalakcinni

benimkinin gece ruhu duymaz sabah kaç kez uyandı bugün diye sorar sadece davul çalsam duymazki...:sinifsinif:

öle bi derdim yok cok şükür
halamıza kamp kurduk sempatiksalakcinni
tek işim sofra topluyom
bütün gün geziyom kızımlan bayanssulusmile
mayıstada anneme gitcez zemuszemus
ordada iş güç yapmam
alahım bu rahtlık iç bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…