2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika ben öylesine dedim ya boşar diye..dün akşam benmkiyle tartıştık küstüm ona beni, sinir etti.yarın akşam kardeşim gelcek almaya dedim o da ii gunduzde annemlere git dedi bende nedenmiş o dedim git iite dedi bende gitmem görmek isteyen gelsin görsün dedim sürekli oryaa gitmek zorunda degilim dedim benim aileme nekadar gidliyorsa orayada okadar gidilcek dedim bayagı tartıştık en son boşarım seni dedim o da tamam dedi:) eşime gıcık oluyorum bazen babası bebgi severken bi kaç kez küfrlü kelime kullandı sesimi çıkarmadım ama bidaha derse cevabını vercem eşimin yanında aynı kelimeleri kullandı eşime dedimki gördünmğü bak dedim e ne var bunda diyo allahım ya küfür ediyo çocuga resmen eltim bile ben olsam agzının payını verirdim kimse benim çocuguma o şekilde konuşmaz dedi ben yinede büyük diye bişey demedim.eşime dedim uyarcam babanı bana laf söylüyor bana neymiş nasıl isterse öyle severmiş offfffffffffffffffffffffff.kızlar ben haksızmıyım yaa.

beril gene memeyi emzik gibi kullanmaya başladı,
emerek uyuyor yine,az önce 40 dk memede kaldı ben bıraktırmasaydım hala tutacaktı ağzında,
bundan önceki emişinde de aynısını yaptı en az 1 saat kaldı memede,
1 hafta sonra işe başlıcam,nolacak bizim halimiz böyle,
kreş kurumun içinde ama masamı böyle uzun süreli boş bırakamam,
bir de tekim,yerime mutlaka birini bırakmam gerekir,
Allah yardımcım olsun,

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım cnm,haklısın,ben olsam bende kızarım,
ama bişey diyebilir miyim bilmiyorum,
kayınpederim fethiyede,daha tırunnu görmedi,
neonlar geldi ne biz gittik,bakalım ne zamana kısmet..

mehlika bildigim tek şey insan kendi dengiyle evlenmeliymiş aileler kültürler denk olmalıymış.hoş ben ailesi bize ilk tanışmaya geldi ertesi gun eşime bu iş olmaz birdaha beni arama dedim ama yok öle yok böle beni oyuna getirdi offffffffffffff..:))

cnm sen eşinle anlaştıktan sonra ailesi o kadar önemli değil,
ne de olsa belli aralıklarla belli bir saat bir araya geliyorsunuz ,o süre içerisinde de sabırlı davranırsın olur biter,zaten sıkta göüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla,kocanın hatrına katlan cnm..

ben geldim yine....
ne var ne yok bakalım....
11 gömlek 3 pantolon bir kaç tşört ütüledim ....offff çok yoruldum ya yine....
iş bitmiyor yaaa.....

valla bnm içinde aileler uyuşması çok önemli...denk olmalı...
valla ecrin bende sendenim...
eşim tarafı midyatlı çook iyiler ama bnm ailemle dünya kadar fark var....
ben ve işim üniversite mezunuyuz.....ailelerinde tek okuyan eşim bir de benden 2 yaş küçük kaynım...
görümcelerim küçük kaynım hep ilkokul...
ama biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz çoook şükür...kaynanamlara da hafta bir yada 2 gideriz onların gelmesindense bzm gitmemiz işime geliyor açıkcası...
onlara hizmetten kurtuluyorum...

ecrin haklısın canım küfür nemiş aaa duymamış olıyım uyar bence olmadı sert uyar o daha melek ne küfürü ama bana bu boşanma işini ağza almak helede böle ufak tefek şeler için yalnış gelii ben 8 yıllık evliyim çok kavga etmişimdir çok daralmışımdır oda beni üzmüştür bende onu ama daha bir sefer ona seni boşarım demedim sadecebir kere çok kızıdığıımda eğer bu evden gidersem dönüşüm olmaz dedim çok sinirlidim ozaman onun haricinde daha seni boşarım yada giderim demedim
kız hava ben yağmır dimedim çamır dimedim çıktıdım desen sanada süt alırdım yada ben alamadım sen netten alıverbacım herşeyi aliinn:)))

hosbulduk aycacım
kızlar ben hıc vakıt bulamıyorum nasıl buluyorsunuz artık basa cıkamıyorum benım kızla habıre cıglık atıyo yanında olmayınca uyuyunca da anca etrafı toparlıyorum bugun herseyı bıraktım netteyım ondan gırebıldım..

Selam kızlar, nabersiniz?
Geçmişe baktım azıcık. Çatlak konusu konuşuluyo haa, benim de ameliyat yerim çok kırmızı hala. Çizginin artık beyazlaşmış olması gerekmez miydi? Düşük bel kot giyiyorum dışarı çıkarken o mu zorladı ki acep?

arkadaşımla konuşuyordum telde..demek birtek ben dertli degilmişim bu konularda sevindim valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…