inemem yağmur va burda nur da uyuyo
hem param da yok hıh
mehlika ben öylesine dedim ya boşar diye..dün akşam benmkiyle tartıştık küstüm ona beni, sinir etti.yarın akşam kardeşim gelcek almaya dedim o da ii gunduzde annemlere git dedi bende nedenmiş o dedim git iite dedi bende gitmem görmek isteyen gelsin görsün dedim sürekli oryaa gitmek zorunda degilim dedim benim aileme nekadar gidliyorsa orayada okadar gidilcek dedim bayagı tartıştık en son boşarım seni dedim o da tamam dedi:) eşime gıcık oluyorum bazen babası bebgi severken bi kaç kez küfrlü kelime kullandı sesimi çıkarmadım ama bidaha derse cevabını vercem eşimin yanında aynı kelimeleri kullandı eşime dedimki gördünmğü bak dedim e ne var bunda diyo allahım ya küfür ediyo çocuga resmen eltim bile ben olsam agzının payını verirdim kimse benim çocuguma o şekilde konuşmaz dedi ben yinede büyük diye bişey demedim.eşime dedim uyarcam babanı bana laf söylüyor bana neymiş nasıl isterse öyle severmiş offfffffffffffffffffffffff.kızlar ben haksızmıyım yaa.
mehlika bildigim tek şey insan kendi dengiyle evlenmeliymiş aileler kültürler denk olmalıymış.hoş ben ailesi bize ilk tanışmaya geldi ertesi gun eşime bu iş olmaz birdaha beni arama dedim ama yok öle yok böle beni oyuna getirdi offffffffffffff..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?