öle bi derdim yok cok şükür
halamıza kamp kurduk sempatiksalakcinni
tek işim sofra topluyom
bütün gün geziyom kızımlan bayanssulusmile
mayıstada anneme gitcez zemuszemus
ordada iş güç yapmam
alahım bu rahtlık iç bitmesin
ohhh ne ala..tadını çıkarın melisacıkla..zemuszemus
ben görümceme gitsem varya...laf eder arkamdan. bana yük oluyo die..
eltim gitmiş 1 hafta bana hiç iş yapmıyo bana çok zararı oldu dedi bende bida asla kalmadım eşime diyorum gitmeden araba kalın diye ısrar ederse sakın diyorum...
çayımız kahvemizi içiyoz akşam 11 gibi kalkıyoz..
yüzümüze gülüyo arkamda laf ediyo ben öyle insanları sevmem.. ben öyle olmadıgım için bana çok tuhaf geliyo ..
insanın kendi ailesi gibi yok ...valla ....
ben bu konusa cok rahatım..
saolsun ablam
hiç biyerde bu kadar rahat etmiyorum..
böyle bişi hissetsem kalmam zaten
her hafta sonu esyaları hazırlarken yalvar yakar yapıyo gene kalıyom dayanamıyom
bide çok bilmiş bi kızı varbacaklarıma laf ediyo yok inceymiş yok ben almayımmış ..dötünün mokuyla ...
onların içyüzünü ögrendim yüzlerine gülüyorum.. yine ben iyiyim valla.
bana geldi 10 kaldı yeminle söylenmezde neler hazırladım gezmeye götürdüm.....
4 çocukla.geldi bide..
bide duygu sömürüsü yapması beni deli ediyo.. kaynanama falan..durumları iyi olsada çok kötü die aglıyo acındırıyo yine sevmiyorum böyle insanları acımdan ölsemde demem. büyük söylemeyim..
kıymedini bil görümcenin julicim..bu devir az bulunur hayırlı kıskanmayan görümce..valla şaşırıyorum sana imreniyom kız..
hoşgeldin canım,güzel kızına ve sana çok geçmiş olsuna.s.
bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz ama bu aralar kuzularımızın çoğu hasta malesef,4.ay aşılarımızı olduktan sonra sıkıntılı günler geçiriyor meleklerimiz:çok üzgünüm:
sağol canım,benimkileri nasıl becerdiysek üşütmüşüz,geçen çarşambada aşı oldular,aşıdan hemen sonra hastalandılar,üşütme dedi doktor,sanırım aşı bünyeyi güçsüz bıraktı ve hastalık ortaya çıktı,diğer bebeklerimizden de aşıdan ateşlenenler,kusanlar oldu,neyse geçicek inşallah bu zamanlar,ama benim iki kuzumda hasta hala düzelemediler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neyse biizmki emziğini yıkıo gecee onu kaldırıp
yıkattıryom
o kada yapsın her emzirmeye kalktığım bi bahane bulup kaldırıyomsempatiksalakcinni
esmer...oh ne güzel...iyi uyumuşsun..zımba gibisindir şimdi eminim..kaydirigubbakcemile3...gerçi yorgun halini de biliyoruz....sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?