2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh ne ala..tadını çıkarın melisacıkla..zemuszemus

ben görümceme gitsem varya...laf eder arkamdan. bana yük oluyo die..

eltim gitmiş 1 hafta bana hiç iş yapmıyo bana çok zararı oldu dedi bende bida asla kalmadım eşime diyorum gitmeden arabada kalın diye ısrar ederse sakın diyorum...
çayımız kahvemizi içiyoz akşam 11 gibi kalkıyoz..
yüzümüze gülüyo arkamda laf ediyo ben öyle insanları sevmem.. ben öyle olmadıgım için bana çok tuhaf geliyo ..
insanın kendi ailesi gibi yok ...valla ....

Son düzenleme:
3gün kaldım yazın açlıktan öldüm görümcede yemek falan hazırlamadı kalhvaltı yaptım 12dogru bide akşam yemegi..eşimede ısrar ediyo nolur bizde kalsın eşim iyi halt sanıyo onu.....
çeşit misafir gelince aman nasıl hazırlanıyo bana iyi desinler..

aptalmıyım anlamıyormuyum töbe ettim hiç kalmıyorum..

evim evim en rahat ettigim yer...

ben bu konusa cok rahatım..
saolsun ablam
hiç biyerde bu kadar rahat etmiyorum..
böyle bişi hissetsem kalmam zaten
her hafta sonu esyaları hazırlarken yalvar yakar yapıyo gene kalıyom dayanamıyom

ben bu konusa cok rahatım..
saolsun ablam
hiç biyerde bu kadar rahat etmiyorum..
böyle bişi hissetsem kalmam zaten
her hafta sonu esyaları hazırlarken yalvar yakar yapıyo gene kalıyom dayanamıyom

bide çok bilmiş bi kızı varbacaklarıma laf ediyo yok inceymiş yok ben almayımmış ..dötünün mokuyla ...
onların içyüzünü ögrendim yüzlerine gülüyorum.. yine ben iyiyim valla.

bana geldi 10 kaldı yeminle söylenmezde neler hazırladım gezmeye götürdüm.....

4 çocukla.geldi bide..

bide duygu sömürüsü yapması beni deli ediyo.. kaynanama falan..durumları iyi olsada çok kötü die aglıyo acındırıyo yine sevmiyorum böyle insanları acımdan ölsemde demem. büyük söylemeyim..

kıymedini bil görümcenin julicim..bu devirde az bulunur hayırlı kıskanmayan görümce..valla şaşırıyorum sana imreniyom kız..

Son düzenleme:

ay cok güldüm bacaklarıa niye laf ediyo cok bilmiş kız :roflol:
senin kızlar seviyorlarmı kuzenleri

çocuklarınıda kendi gibi kıskanç yetiştiriyo malesef...ve çok bilmiş....uzak zaten kızlar seviyolar kuzenlerini ben pek karşmıyorum leh alehte konuşmuyom yanlarında...

konuşursam etkilenecek kişilik bozuklu olcak...

ben çok zayıftım evlendigimde juli...manken gibiydim kıskandılar yine bacaklarım inceymiş ..hep öyle deyip moralimi bozarlardı bakma şimcik çok etlendi...:))))

ben artık giremiyorum buraya, üç çocuk ve çocuk gibi bir eşle çok zor, ama bazen girip okuyorum, muhabbetleriniz çok hoş valla, bazen çok gülüyorum, çok yaşayın hepiniz ve bebişleriniz...

günaydın güzellerzemuszemus
nerdesinizboshayallersmile kuzular uyutmadımı gece sizi yoksakaydirigubbakcemile3

herkese günaydın...nerdeyse 1 aydır nete giremedim....prensesimiz 25 gün önce grip oldu..atlatamadı,bronşite çevirdi..onunla uğraştık nerdeyse 20 gündür...tam iyi oldu diye sevinirken ben de grip olmayayım mı?...1 hafta da öyle geçti..ne başımı kaldırabildim,ne elimi..sadece emzirmeye çalıştım..bi de yemek zor bela yaptım..geri kalan tüm işler eşimin üstündeydi..Allah razı olsun ondan..sabah erken kalktığı halde bazı geceler o nöbet tutmak zorunda kaldı..çünkü çok kötüydüm...sütüm de bu stres ve yorgunluktan azaldı.hayırlısıyla 4.ayımızı doldurmayı bekliyorum..ek gıdalara geçebilmek için..daha 3 haftamız var..zor durumda kalırsam mama vereceğim...geçmişe bakamadım.zate baksam herhalde akşama anca bitiririm..kaydirigubbakcemile3......sizde ne var ne yok?.

hoşgeldin canım,güzel kızına ve sana çok geçmiş olsuna.s.
bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz ama bu aralar kuzularımızın çoğu hasta malesef,4.ay aşılarımızı olduktan sonra sıkıntılı günler geçiriyor meleklerimiz:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..aşıdan dolayı mı sıkıntılarınız oluyor?

sağol canım,benimkileri nasıl becerdiysek üşütmüşüz,geçen çarşambada aşı oldular,aşıdan hemen sonra hastalandılar,üşütme dedi doktor,sanırım aşı bünyeyi güçsüz bıraktı ve hastalık ortaya çıktı,diğer bebeklerimizden de aşıdan ateşlenenler,kusanlar oldu,neyse geçicek inşallah bu zamanlar,ama benim iki kuzumda hasta hala düzelemediler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canlarım benimm...bebişlerin hasta olması kadar üzücü ve bir o kadar da yorucu bişey var mı yaa?:sinifsinif::sinifsinif:

günaydınn.
dünkü uykusuzluğun acısını çıkardım. saat 20:00'de oğlumla beraber yattım. zemuszemus
algor geçmiş olsun kuzucuğa da sana da canım..

neyse biizmki emziğini yıkıo gecee onu kaldırıp
yıkattıryom
o kada yapsın her emzirmeye kalktığım bi bahane bulup kaldırıyomsempatiksalakcinni

hehe bende aynını yapıyorum.
gece her beslenmesinde mutlaka bi şekilde uyandırıyorum.
uyuz oluyorum yanımda fosor fosur uyuyunca :dilcikar:

esmer...oh ne güzel...iyi uyumuşsun..zımba gibisindir şimdi eminim..kaydirigubbakcemile3...gerçi yorgun halini de biliyoruz....sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…