2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol delfcim

aslında ebemizden memnunum ama nasıl bi sistemleri varsa hep başka sağlık ocağında oluyor o yüzden bizimle pek ilgilenemiyor ama diğerlerini hiç beğenmiyorum geçende baktım gebelere ters ters çıkışıyolar falan çok sinirliler birde tenha bir yer hani desemki çok çalışıyorlar ama bakıyorum şimdi sağlık bakanlığına mail atıcam sadece surat asmasınlar yeter gelmeyincede niye gelmediniz diyolar hayret yani

napıyosunuz kızlar selamlar hepinize ben oğlumu cıp cıp yaptırdım büyük oğlan babaanesi gille gitti bende anca ev ocak topluyorum artık akşama kadar sürer-tatlicadiarzu- sizlerden ne v ar ne yok bakalım

ay kızlar bu esmer garısı ne dii yaa bebe 2 sefer uyaniimişte yok bi sefermi uyansamış allahtan korkmiin bendende çekinmiiin kadın bebek 2 sefer acıkıyo sen daha ne istiyon kötü kadın benim canım yokmu lenn sabaha kadar sari kızda yatii ama bu ara çağan gülüyo benle oynuyo bütün yorgunluğum uykusuzluğum gidiyo onun gülmesini görmek çok güzelmiş vallah kucağımdan indiresim gelmiii

:1closedeyes:

napıyosunuz kızlar selamlar hepinize ben oğlumu cıp cıp yaptırdım büyük oğlan babaanesi gille gitti bende anca ev ocak topluyorum artık akşama kadar sürer-tatlicadiarzu- sizlerden ne v ar ne yok bakalım

hoşgeldin cadaloz .allah kolaylık versin sana.bende kalktıgımdan beri bilgisayar başındayım.daha evi toplayacagım ama yok kalkamıyorum burdann

esmercim dayanamadım girip giirp okuyorum. gelen giden bana bakıyor odadan neden ağlıyorum diye. ne iyi yapıp oluşturmussun blogu. inanılmaz bir hatıra . Ayazıma da sana da kocaman bir maşallah. Şeniz canım benim

esmercim dayanamadım girip giirp okuyorum. gelen giden bana bakıyor odadan neden ağlıyorum diye. ne iyi yapıp oluşturmussun blogu. inanılmaz bir hatıra . Ayazıma da sana da kocaman bir maşallah. Şeniz canım benim

yaa ağlak 1-2 yazı var aslında o kadar da bunalım değil yaa.
beni de kk'dan bi arkadaş dürtüklemişti yap diye, iyi de yapmışım diyorum şimdi.

iyi olmuş ilayda adam gibi yapsınlar işlerini....

madem surat ascaklar hiç seçmeyelerdi bu meslegi..lmaz:

yaa ağlak 1-2 yazı var aslında o kadar da bunalım değil yaa.
beni de kk'dan bi arkadaş dürtüklemişti yap diye, iyi de yapmışım diyorum şimdi.

beni derinden etkiledi inan. acaba geç mi kaldık biz yapmak için. geçmişe nasıl döneceğim ki. herşeyi sıcağı sıcağına yazmak güzel. yapayım ama di mi?

beni derinden etkiledi inan. acaba geç mi kaldık biz yapmak için. geçmişe nasıl döneceğim ki. herşeyi sıcağı sıcağına yazmak güzel. yapayım ama di mi?

delf tabiki yap benim bilgilerim hep yazılı o yüzden kolay olcak bi zman bulabilsem

get gidemde biraz ev temizleyem kocam gelmeden..kendileri bek bek titizdir ev konuşundaa....eyvahedigeldismile

ocak annelerinde esmerin-hoyanın-birde chıleck var galiba yanlış hatırlamıyorsam

ben de keşke gebeliğe baştan başlasaymışım demiştim ama olsun.
mutlaka yap.
gebeliği-doğumu falan 2-3 yazıyla anlatırsın.
hem fena mı işte post konusu çıkmış olur.
ben hergün kıvranıyorum ne yazsam bugün diye kaydirigubbakcemile3
bir de ev ödevi gibi hergün yazmalıymışım gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…