ay kızlar bu esmer garısı ne dii yaa bebe 2 sefer uyaniimişte yok bi sefermi uyansamış allahtan korkmiin bendende çekinmiiin kadın bebek 2 sefer acıkıyo sen daha ne istiyon kötü kadın benim canım yokmu lenn sabaha kadar sari kızda yatii ama bu ara çağan gülüyo benle oynuyo bütün yorgunluğum uykusuzluğum gidiyo onun gülmesini görmek çok güzelmiş vallah kucağımdan indiresim gelmiii
napıyosunuz kızlar selamlar hepinize ben oğlumu cıp cıp yaptırdım büyük oğlan babaanesi gille gitti bende anca ev ocak topluyorum artık akşama kadar sürer-tatlicadiarzu- sizlerden ne v ar ne yok bakalım
aaaa aşkolsun canım benim nasıl söz oodelf yakında magazinlere çıkırarsın bizi begenmezsin artıkım..aklinialirimsmile
aaaa aşkolsun canım benim nasıl söz oo
esmercim dayanamadım girip giirp okuyorum. gelen giden bana bakıyor odadan neden ağlıyorum diye. ne iyi yapıp oluşturmussun blogu. inanılmaz bir hatıra . Ayazıma da sana da kocaman bir maşallah. Şeniz canım benim
guclubacismileil sağlık müd şikayet ettim oh olsunguclubacismile
yaa ağlak 1-2 yazı var aslında o kadar da bunalım değil yaa.
beni de kk'dan bi arkadaş dürtüklemişti yap diye, iyi de yapmışım diyorum şimdi.
beni derinden etkiledi inan. acaba geç mi kaldık biz yapmak için. geçmişe nasıl döneceğim ki. herşeyi sıcağı sıcağına yazmak güzel. yapayım ama di mi?
beni derinden etkiledi inan. acaba geç mi kaldık biz yapmak için. geçmişe nasıl döneceğim ki. herşeyi sıcağı sıcağına yazmak güzel. yapayım ama di mi?
ocak annelerinde esmerin-hoyanın-birde chıleck var galiba yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?