çook uyumuş hanımefendi..sengözlerimebaksanab:dilcikar:
ooohhhh bi de uyudum diye nispet yapıyo karıya bak. ne yapalım biz de 1 de yattık 5ten sonra 2 saatte bir kalktık,hıhh:dilcikar:
ne kadar kalcan ankara da ben de temmuzda geliyorummm...:lepi:
ESMER sana arkadaşlık talebi yolladım cnm kabul et...face de...
şimdi ocak annleri nasıl arayacam...2010 ocak anneleri diyemi nasıl tam yazılışı?
ayazın bloğunu okuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,mendilimde yok zaten,salya sümük kaldım buralarda,leen esmer bi mendil gönder ordan:gitme:
[
okulda kullanmaz zaten hatta utanır idris güzel deil be...lmaz:
ayazın bloğunu okuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,mendilimde yok zaten,salya sümük kaldım buralarda,leen esmer bi mendil gönder ordan:gitme:
tabiki de 1 hafta kalacam.
çalışan insana izin 1 ay olur mu bacım yaa
bende hemen ekledim sık kullanılanlara. Baktım ağlamak üzereyi kapattım daha ferah bir anımda iyice okuyup iyice ağlayacağım. Ulen esmer ulen esmerr bodruma gidiyorum diye yapıyorsun değil mi?
Bizde de eşim bile inatla yiğit idris diyor ben de yiğit diyorum. ama çocuğumla en çok vakit geçiren benim. ve eminim o da idris ismini kullanmak istemeyecek...
yesss yolda aklına gelsin hep ağla..
boğazındaki yumru geçmesin dönene kadar diye :roflol:
selamlar
pazartesi işe başlıyorum bugün sağlık ocağına gittim anlamıyorum hem ısrarla mutlaka kontrole getirin diyolar hemde surat bir karış ilgilenmiyolar sanki niye geldiniz rahatımı bozdunuz der gibiler halbuki kimseciklerde yoktu o satte bende sağlık bakanlığına şikayet edicem kimsenin babasının yeri değil bebeğide kıyafetleriyle öylece tartıp ölçtü baştansağma sinir oldum yaaa
canım şimdiden hayırlı olsun. Gel sende katıl çalışanlar kervanına. Evt ya bende sinir oluyorum sağlık ocağındakiler bir havadalar hepsi.
ya bende blok kurcam bir liing atabilirmi..çok kıskanç gördüm kendimi...alsanaalsanasmile
bizim sağlık ocağı çok iyi yaa.
2 haftada bir arıyorlar, bir sağlık sorununuz var mı diye; gittiğimizde 10 dk oturup seviyorlar.
orası biraz soğuk onun için üzerini çıkartmadan tartıyoruz diyorlar.
istediğiniz zaman getirin boy-kilo ölçelim diyorlar. her gidişimizde de basbayağı muayene ediyorlar.
iyi denk gelmiş bizimkiler valla.
canım şimdiden hayırlı olsun. Gel sende katıl çalışanlar kervanına. Evt ya bende sinir oluyorum sağlık ocağındakiler bir havadalar hepsi.
google'da blogspot yaz çıkar karşına.
oradan hesap oluşturursun.
valla hepiniz yapın bence. ileriye hatıra kalır, çok zevkli bişey
napiim saat 20:00'de oğlumlan birlikte uyuyakalmışız.
gece de iki kere kalktık gene.
şu gece kalkışlarını bire mi indirtsem ne kaydirigubbakcemile3
tabiki de 1 hafta kalacam.
çalışan insana izin 1 ay olur mu bacım yaa
canım meltem sana arkadaşlık teklif etmiş.
onu kabul edeceksin o sana davet yollayacak.
grup kapalı grup sen bulamazsın o yüzden.
hee bi tane post var onu bende okuyamıyorum.
insan kendi yazdığını okuyamaz mı ya, okuyamıyorum valla.
her gözüm takıldığında ağlamaya başlıyorum.
hatta silim dedim ama blogtaki arkadaşlar sakın dedi, yaşamış yazmışın kalsın dediler bıraktım.
ağlama olm yaa sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?