adımla sanımla mail attım esmer daha kızdırırlarsa devam ederlerse böyle şahsen ararım daha olmadı giderim il sağlık müd.hadi biz neyse özel hast.gitme şansımız var ya garibanlar nepacak o suratı çekmek zorunda değil kimse
rahatını bozuyoruz heralde hanımların o zaman kapatsınlar kepenkleri rahat rahat çay kahve içsinler rahatsızlık veriyorsaklmaz:
evet.
bir de smh niyetlendi hesap açtı ama daha post yazmadı hiç.
ben de keşke gebeliğe baştan başlasaymışım demiştim ama olsun.
mutlaka yap.
gebeliği-doğumu falan 2-3 yazıyla anlatırsın.
hem fena mı işte post konusu çıkmış olur.
ben hergün kıvranıyorum ne yazsam bugün diye kaydirigubbakcemile3
bir de ev ödevi gibi hergün yazmalıymışım gibi hissediyorum kendimi
evt evt esmerim bodrumda başlacağım hatta bu işe kaydirigubbakcemile2
bodrumda olmaz bu iş
gel sen vazgeç gitme en iyisi hee aklinialirimsmile
şimdi bizim gaz problemimiz bitmişti ne güzell. ek gıdalarla hortladı gene. sab simplex kullanıyordum eskiden o da bitti. satılan eczaneden bana uzak kaçıyor. şimdi gitcez ya hanii ona muadil ne alabilirim oralarda gazımız tutarsa zora düşmeyeyim. metsil filan diyorlar nasıı bişii o . kullanan var mı ya da ne alayım ? öpüldünüz
ohh bee gittim patronun oğlunun yanınasositososito dedim yarın 23 nisan resmi tatil geçen yıllarda çalışmadık bu yıl nasıl olcek dedim .kdv kontrol ettim işler bitti bankalarda kapalı CADIARZU ben gelmem dedim .oda tamam dedi gelme hihoyyyt ohhh yarın evdeyim güzel bi kahvaltı yaparım kızımla emişip dururuz
ben zinco kullandım ama işe yaradığını düşünmüyorum.
yani zinco alma :1no2:
hala umudum var benimde ama çoookkk düşük.
sabahın 08:45'in de burada ayzımı görürseniz anlayın ki çalışıyorum :sinifsinif:
ben o saatte uyuyor olacağım:dilcikar: görürsem merhaba derim kahavaltı öncesi şutarafagitti
şaka bi yana birde benide arıyolarmış gel diyeesırnaşık şey
bir de ben çalışmıyormuşum seni çağırıryorlarmış. :roflol:
delf hiç bilmiyorum ben metsil nasıldır.
sana şimdiden iyi yolculuklar, iyi eğlenceler.
iki kulaç da benim için at denizde, havuzda :sinifsinif:
delf canım metsil bebekten bebeğe değişiyor bizde ilk zamanlar hiçbir işe yaramamıştı ama şimdi gazı azalınca sanki yarıyor gibi zaten ucuz bişey al istersen birde süt ve gaz yapan şeylere dikkat edersin olur biter inşallah olmazsa sap simplex kullanıyor arkadaşım o da işe yarıyormuş yani belli olmuyor şansına dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?