delf bnm yerime de yüz....:sinifsinif:
esmer sağol cnm...yardımın için....kaydirigubbakcemile5
iyi eğlenceler delf
ah benimde çok ihtiyacım var aslında yaa
herkese merhaba
bugün demiri anneannesine satıp güzelce evimi temizledim doğumdan beri doğru düzgün yapamamıştım çok yoruldum ama değdi
eşimin doğum günü yaklaştı ne alsam acaba fikri olan varmı?
ben şişme yelek kullanmayı çok seviyorum, eşime de aldım, mudoda çok güzel indirim vardı (20 tl), üzerinden çıkarmıyor, ama fiyat konusunda esneksen nike lar daha güzel (150 civarındaydı), ya da arabasına düşkünse araba aksesuarı olabilir, navigasyon cihazı gibi...eşimin doğum günü yaklaştı ne alsam acaba fikri olan varmı?
merhabalar ben yeni üyeyim ve aynı zamanda 2010 ocak annesiyim. benim sorunum oğlum bir türlü biberon almıyor. anne sütü ile beslenen bir çocuk. ama şu sıralar midesi biraz kötü şu çağımızın hastalığı reflü olduda. doktoru mama verdi aptamil ar. ilkk günler kaşıkla falan yedi ama şu son 3 gündür hiç bir şekilde yemiyor. 4 çeşit değişik başlıklı biberon aldık. ama sonuç değişmiyor. oğlum 4 aylık ve kısa bir süre sonra kreşe başlayacak. o yüzden biberona alışması lazım. önerilerinnizi bekliyorm ilginiz için teşekkürler
ayyy canuuum:teselli: Allah patronunu bildiği gibi yapsın:mymeka:günaydın hoya.
evime gitmek istiyorum mafoldumben
günaydın kızlar esmer hakkaten bekçi gibim bu ne ya o patronun var ya tam sopalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?