napam arkidişim çaırıyoo kocamda kırkta bi hasta oldu rapor aldıı:)))sen eksik kalma zatii bi yerdenklava::tomato:
çeşitli isteklerim var benim :1closedeyes:
hoya-cadı buluşmasın kıskanıyom :sm_confused:
esra da küsüp durmasın üzülüyom :1hug:
çeşitli isteklerim var benim :1closedeyes:
hoya-cadı buluşmasın kıskanıyom :sm_confused:
esra da küsüp durmasın üzülüyom :1hug:
ona bakarsanız ben istanbuldakileri izmirdekileri samsundakileri...kısaca herkesi kıskanıyorum...,:sinifsinif:
adana da kimse yok ben napimbilmiyorumkismile
kız esra küsme canım benim ben vermezsem sen selam ver ben alam:dance:a.s. aramızda aldı verdi olmasın şikerim
kız havva hemen gittinmi kız
cadıııııdelikafaduldenbiz ne zaman buluşcaz kııbilmiyorumkismile şu esmeri bi çatlatak:roflol:
cadıııııdelikafaduldenbiz ne zaman buluşcaz kııbilmiyorumkismile şu esmeri bi çatlatak:roflol:
olsun canım benimde babaslingim yok,zaten babaslingi takacak babada yok ortadakaydirigubbakcemile3tama azcık daha ısınsın hava,sahilde buluşuyoruz,ohh şöle denize karşı kayfelerimizi içeriz,bebeleri güneşlendiririzne zaman derseniz pumpcum sedayla havvada diyodu sen yeşilyurda yakınmışın ben haftasonu o tarafa gelirsem haber edem seni havalar az daha ısınsın sahilde buluşuruz denize gideriz bebeklerle benim babaslingim yok emme 9 kilo bebebmi sırtlanır gelirim ben heryere
oyyy ağlama seen,gel buraya kuzum,burda buluşalım,olmadı biz geliriz,yeterkü ağlama:teselli::çok üzgünüm:
olsun canım benimde babaslingim yok,zaten babaslingi takacak babada yok ortadakaydirigubbakcemile3tama azcık daha ısınsın hava,sahilde buluşuyoruz,ohh şöle denize karşı kayfelerimizi içeriz,bebeleri güneşlendiririz
esmere duyrulurnaniknanik
oyyy ağlama seen,gel buraya kuzum,burda buluşalım,olmadı biz geliriz,yeterkü ağlama:teselli:
olsun canım benimde babaslingim yok,zaten babaslingi takacak babada yok ortadakaydirigubbakcemile3tama azcık daha ısınsın hava,sahilde buluşuyoruz,ohh şöle denize karşı kayfelerimizi içeriz,bebeleri güneşlendiririz
esmere duyrulurnaniknanik
yok kız o dayanamaz denizden yüzerek gelir sen esmere gezme de yeterki izin alamam der emme hepimizden önce colasını söler yer içer:)))) gelsin bacım vallaha ben onunlada buluşmayı çok istiyom gel esmerim sen ben ayazımıda senide eşinide misafir ederim hemide dolmalar börekler çörekelr yaparım sana:)))
nese ben bi duşumu alam şu veelt durukene gelirim gene kızlar arkamdan atmayın hee bakalım kociş götürcekmi bizi bi ayar verem bakem
hadi git,paklanda gel,koçiş götürmez seni boşa uğraşma,adam bi rapor almış,evde yatacak,dinleneceknaniknaniknese ben bi duşumu alam şu veelt durukene gelirim gene kızlar arkamdan atmayın hee bakalım kociş götürcekmi bizi bi ayar verem bakem
ben her gün iş çıkışı oğlumlan denize karşı kayfemi içiyorum :dilcikar:
duygulandırdın beni feyzaaa yaaa:çok üzgünüm:ocak annelerindeki geçmişe baktım ne topikler açılmış bi göz attımda şöyle bebek odaları ben yazmışımki bi doğsalarda yatsalar şu beşiklerde. bi arkadaş yazmış gelip gidip beşiğe bakıyorum felan filan
-şekerler-bebek arabası vs o zman neler konuşuyorduk şimdi neler zamn nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?