2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy istemem ondan yimek zehirler beni

bide bağa beddua ediyo dün insallah düşüp kafamı kırramısım
o beddua dönsün dolassın seni bulsun emii
şimdi yoldasın yaa araban ters gesin insallah....

juli kızgınlığa gelipde deme böyle şeyler her evlklkte olur bak hiç yok bi sebepten tartışma başlamış uzatmayın bnce zıtlaştıkça olay daha büyür kızlar

ayy istemem ondan yimek zehirler beni

bide bağa beddua ediyo dün insallah düşüp kafamı kırramısım
o beddua dönsün dolassın seni bulsun emii
şimdi yoldasın yaa araban ters gesin insallah....

kız dime töbe dee manak karııı çocuksunuz kızım siz daha melisayla birlikte kendinizde büyüceniz takma ama beduada etme oda sende şakası bişlenem kötüü
kız hava sende amma taktın adama ağzı va dili yok adamın sana kumpirde yedüdü daha ne istiyonlmaz:

nie sevmiyormusn eşini nie bu kadr gıcık gidiyosun mutlaka vardır bi sebebi
çünkü hep kaçıyor söylediğim şeylerden
her şeyi kendim yapmak zorunda kalıyorum
6 gün eve akşam 8 gibi geliyor ve hiç bişey yapmıyo nura bakmak da dahil
ve eskisi kadar benle ilgilenmiyo artık kzımı seviyom diyo en son bana ne zaman sarıldı hatırlamıyorum bile
kendi de diyo tembelleştim ben diye

hadi culi alalım bebeleri yalllah memlekete

bence de tövbe de culi
çok kızgınsın ama yine de deme böyle şeyler

cadu bu da sağaalsanaalsanasmile

Son düzenleme:

juli kızgınlığa gelipde deme böyle şeyler her evlklkte olur bak hiç yok bi sebepten tartışma başlamış uzatmayın bnce zıtlaştıkça olay daha büyür kızlar

cok gerninim cokk
ben camasır suyumu alıp temizliğe baslayıp
sinieli olunca daa bi huzlı yapıyom

oda belki bunalımdadır her insan anne ve baba olmayı çabuk kabullenemz .psikolojik olarak demkki çok güçlü bi yapısı yok .ama sana sarılmamasını anlamdım tabi sende akşama kadr evdesin hamilelk geçirdn adından nur doğdu kış ayıyıdı evdeydn genelde bunaldın onunda seni anlaması gerekyor bi yönden haklısn neyse az sabret annene gitceksin en azından değişklk olur bu stresini atarsın canım .

beni hiç anlamaz o hiçbir zaman anlamaya da çalışmaz ne kadar bunaldım biliyorsunuz doğumdan sonra o zaman bile anlamadı şimdi de anlam veremiyor neden bunaldığıma ona göre hayat çok güüzel
iki gün izin kullandı bunaldı sıkıldı evde çıkalım gezelim dedi durdu nura da dayanamıyo ağlayınca peki ben ne yapayım

feyzacım hoyaya dediklerin kocusunda sana çok kaıtlıyorum canımcım biz anneyiz doğurduk ama onlarda baba onlarıda biraz anlamak lazım katılmadığım nokta kışın hoyanın evde durduğu hep gezdi o karı aldı bebeyi gezenti şeylülülülülülü ben gibi evde sabahtan akşama ağlayan bebeyle uğraşsalar delürceklermiş kesin bunla zatiin işim çok yapamıyom allahtan kurabiye falan dünden var
kız julii sen senin evde hızını alamazsın banada gelnaniknanik çok iş var dolma sararaık gell:))

senin reçeteni gyazmıştım kızım beleş doktoru buldun habire napiim diyon anana gidiverecen didim saaa kız benimkide en erken eve akşam 8de girer hep aynılar tatlım takma kafana salla gitsin annene git gez toz anam bendemi gitsem netsem ama benim herif evde yalnız kalmaya korkuyo güya bensiz kalamıyomuş yalan çocukluğundan beri yalnuz kalamazmış geceelleri anam buraya bunu yazdımı görse furar benii:))))

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın .bu hafta sonunu güzel geçirin eşlerinzle barışın bakıyım küsmeyin :1hug: şu kısacık hayatta neyi paylaşamıyorsunuz ben 4 sene oldu 1 gün bile küs kalmadım

bugün benimde içimde fırtınalar kopuyor 3 yıl önce trafik kazasında bugün kuzenimi toprağa verdik rabbim yanına aldı .çocukluğum okul hayatım beraber geçti beraber büyüdük .güzel günlerimzde söz vermiştk hep beraber olcaktık ama o bizi yarıı yolda bıraktı.dolu dolu yaşadık ya yaşamış olsaydık ya kırgın olsaydık içimzde hep öyle kalcaktı
onun için üzümeyin birbirnizi gurur yapmayın eşlernz sizi sevmese bu yavrularınız olmazdı eminmki onlarında içi şuanda huzursuz .uzatmayın bence

dediklerimi kulak arkası yapmayın .kendinize iyi bakın öptüm sizi

dediklerimi kulak arkası yapmayın .kendinize iyi bakın öptüm sizi

slm kızlar,
cnm çok güzel yazmışsın,sonuna kadar katılıyorum sana,
hadi iyi tatiller sana..
bu arada kuzenine Allah'tan rahmet diliyorum..

feyza başın sağlsun canım

anacım benim de yakınımda olsaydı ben de tavsiye verirdim küsmeyin diye....alsanaalsanasmile

anam sız bosanmaktan bahsedıyorsunuz benım esım benı bosayacak yarınkı dıl sınavına gırecektı sınav kagıdı yok bulamıyorum bosasa yerı yanıı adam ıyı yere koy dedı ustelık boshayallersmile
ben ne yaptım acep onu sınava heveslendı ama gıremeyecek pofff

feyzacım yaa cok uzuldum cok haklısın valla bırsey olsa kıymetını anlar ınsan kızlar duyduk mu hepberaber eveeettt dıyelım.. ve kırgınlıkları uzatmayalım..
umarım esım de benı affederbilmiyorumkismile

herkes kocelere sarmış,valla gidin kızlar ben de adanaya gitmeden önce sizin durumunuzdaydım,
geldim 20 gün oldu maşaallah eşim şuan çok iyi,çok değişmiş,bana da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor,
temizlik konusunda değildeartı parantez temizlik yapmayı hiç sevmez,
mutfakta ve bebek bakımında yardımcı oluyor çok şükür,
bana da çok ilgi gösteriyor ama ben de tık yok

anammm konulara bak :))geçen pazar bizde küsmüştük hala konuşmuyoruz arada evlilik yıldönünmümüzx oldu hala barışmadık.dun akşam eve geldim hala konuşmuyoruz suratına bile bakmadım ne olcek böyle yaaa..öglende çekti gitti nereye bilmem.dr gitmiş ilaç milaç var evde ilaçları araştırdım nette birisi sanırım sinir için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…