ayy istemem ondan yimek zehirler beni
bide bağa beddua ediyo dün insallah düşüp kafamı kırramısım
o beddua dönsün dolassın seni bulsun emii
şimdi yoldasın yaa araban ters gesin insallah....
ayy istemem ondan yimek zehirler beni
bide bağa beddua ediyo dün insallah düşüp kafamı kırramısım
o beddua dönsün dolassın seni bulsun emii
şimdi yoldasın yaa araban ters gesin insallah....
çünkü hep kaçıyor söylediğim şeylerdennie sevmiyormusn eşini nie bu kadr gıcık gidiyosun mutlaka vardır bi sebebi
kız öyle biz yapamıyoz evliliği yok bebey yaptın artık sıkcan küçük juliyi:)) hem bunda ne varki evlilik yapamıyon ikinizde iş yaptınız yoruldunuz sinirleriniz gerüldü sanada reçeteni yazdın havva gibi sende hava değişikliği hadi bakım hazırla çantanı :teselli: anam herkez giddi ben kimle laklak yapacam
kız dime töbe dee manak karııı çocuksunuz kızım siz daha melisayla birlikte kendinizde büyüceniz takma ama beduada etme oda sende şakası bişlenem kötüü
kız hava sende amma taktın adama ağzı va dili yok adamın sana kumpirde yedüdü daha ne istiyonlmaz:
kız dime töbe dee manak karııı çocuksunuz kızım siz daha melisayla birlikte kendinizde büyüceniz takma ama beduada etme oda sende şakası bişlenem kötüü
kız hava sende amma taktın adama ağzı va dili yok adamın sana kumpirde yedüdü daha ne istiyonlmaz:
juli kızgınlığa gelipde deme böyle şeyler her evlklkte olur bak hiç yok bi sebepten tartışma başlamış uzatmayın bnce zıtlaştıkça olay daha büyür kızlar
çünkü hep kaçıyor söylediğim şeylerden
her şeyi kendim yapmak zorunda kalıyorum
6 gün eve akşam 8 gibi geliyor ve hiç bişey yapmıyo nura bakmak da dahil
ve eskisi kadar benle ilgilenmiyo artık kzımı seviyom diyo en son bana ne zaman sarıldı hatırlamıyorum bile
kendi de diyo tembelleştim ben diye
hadi culi alalım bebeleri yalllah memlekete
bence de tövbe de culi
çok kızgınsın ama yine de deme böyle şeyler
cadu bu da sağaalsanaalsanasmile
cok gerninim cokk
ben camasır suyumu alıp temizliğe baslayıp
sinieli olunca daa bi huzlı yapıyom
beni hiç anlamaz o hiçbir zaman anlamaya da çalışmaz ne kadar bunaldım biliyorsunuz doğumdan sonra o zaman bile anlamadı şimdi de anlam veremiyor neden bunaldığıma ona göre hayat çok güüzeloda belki bunalımdadır her insan anne ve baba olmayı çabuk kabullenemz .psikolojik olarak demkki çok güçlü bi yapısı yok .ama sana sarılmamasını anlamdım tabi sende akşama kadr evdesin hamilelk geçirdn adından nur doğdu kış ayıyıdı evdeydn genelde bunaldın onunda seni anlaması gerekyor bi yönden haklısn neyse az sabret annene gitceksin en azından değişklk olur bu stresini atarsın canım .
beni hiç anlamaz o hiçbir zaman anlamaya da çalışmaz ne kadar bunaldım biliyorsunuz doğumdan sonra o zaman bile anlamadı şimdi de anlam veremiyor neden bunaldığıma ona göre hayat çok güüzel
iki gün izin kullandı bunaldı sıkıldı evde çıkalım gezelim dedi durdu nura da dayanamıyo ağlayınca peki ben ne yapayım
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın .bu hafta sonunu güzel geçirin eşlerinzle barışın bakıyım küsmeyin :1hug: şu kısacık hayatta neyi paylaşamıyorsunuz ben 4 sene oldu 1 gün bile küs kalmadım
bugün benimde içimde fırtınalar kopuyor 3 yıl önce trafik kazasında bugün kuzenimi toprağa verdik rabbim yanına aldı .çocukluğum okul hayatım beraber geçti beraber büyüdük .güzel günlerimzde söz vermiştk hep beraber olcaktık ama o bizi yarıı yolda bıraktı.dolu dolu yaşadık ya yaşamış olsaydık ya kırgın olsaydık içimzde hep öyle kalcaktı
onun için üzümeyin birbirnizi gurur yapmayın eşlernz sizi sevmese bu yavrularınız olmazdı eminmki onlarında içi şuanda huzursuz .uzatmayın bence
dediklerimi kulak arkası yapmayın .kendinize iyi bakın öptüm sizi
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın .bu hafta sonunu güzel geçirin eşlerinzle barışın bakıyım küsmeyin :1hug: şu kısacık hayatta neyi paylaşamıyorsunuz ben 4 sene oldu 1 gün bile küs kalmadım
bugün benimde içimde fırtınalar kopuyor 3 yıl önce trafik kazasında bugün kuzenimi toprağa verdik rabbim yanına aldı .çocukluğum okul hayatım beraber geçti beraber büyüdük .güzel günlerimzde söz vermiştk hep beraber olcaktık ama o bizi yarıı yolda bıraktı.dolu dolu yaşadık ya yaşamış olsaydık ya kırgın olsaydık içimzde hep öyle kalcaktı
onun için üzümeyin birbirnizi gurur yapmayın eşlernz sizi sevmese bu yavrularınız olmazdı eminmki onlarında içi şuanda huzursuz .uzatmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?