guzlaa cadunun böyne şiveli konuşmasına bakmayın bi sosyetik bi asortik ki sorman aslunda çok kibar bişey
önceden olsa bu kadar acıtmazdı içimi
ama melisanın yanında kavga ettik
kii her zaman en ufak söz yükselmesi bile kızımın yanında yapmayız
yavrum o kadar ağladı kiii
anladı herseyi
küçükken annemle babm kavga ettiği zaman o kadar ağlar üzülürdüm kii
aynısını kızıma yasattım
ben bugünü nasıl unuturum kii
asla unutmam
sadece melisanın yanında olsa iyi sonra kayınpeder ve kayınvalide yanında birbirimize girdik
coktan babamları cağırmıştım ama kayınpederime dua etsin kızdı bağırdı ona
bana annenlere haber verip üzme onları dedi
şimdilik sustum
kafanızı ağrıttım melisa babannesinde gidip emzireyim
sagol canım oncelıkle cevabın ıcın anne sutune devam emdıgı kadar canım sadece 3 ogun ek gıda alacak kalan 3 ogun veya 4 te olabılır gelırse sutumden devam edecek..
bakalım zıllı ne yapacak gorecegız ama arımamayı ve bebelac vermesem olmaz mı acaba sadece elma suyu ve yogurt versem?
canım gaz yapar dedı dr da onun ıcın de papatya cayı ver dedı..
bu arada taşınıyorum sonunda annemin apartmanında bir daire boşalmıştı bgn konuştuk pazartesi halledicez kısmetse
eşimi zor kandırdım ev bakım istiyo ama olsun o kadar rahatladım ki resmen hayatım inanılmaz kolaylaşıcak :))
bu adam sinir ediyor beni
nuru yine düşürdü bu sefer anakucağını kendine ayağıyla çekmeye çalışırken anakucağı yan devrildi nur içinden yuvarlandı minderin üstüne düştü allahtan ağlamadı ama çok sinir oldum yaa bugün 2. düşürüşü
bi de savunuyo kendini çocuk düşerek büyürmüş
şimdiden düşürmene gerek yok dedim bi ton fırçaladım şaka yaptığımı sandı çok ciddiyim dedim
19 mayısta gideceğim kurtulacağım senden dedim mumla ararsın beni dedi
ben de geri gelmemeyi bile düşünüyorum ben ne araması dedim
küstü yattı
alsanaalsanasmile
hiçbişey yapmıyo artık çok değişti
dün nurun dönencesinin pil yerinin kapağını kapattı ben demeden işi bitince diyo ki nur aslında baban çok çalışkandır ama tembellik yapıyo uzun zamandır diyo
alsanaalsanasmile
kızlar kombiyi yakıyor musunuz hala
cadı yakıyon mu
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın .bu hafta sonunu güzel geçirin eşlerinzle barışın bakıyım küsmeyin :1hug: şu kısacık hayatta neyi paylaşamıyorsunuz ben 4 sene oldu 1 gün bile küs kalmadım
bugün benimde içimde fırtınalar kopuyor 3 yıl önce trafik kazasında bugün kuzenimi toprağa verdik rabbim yanına aldı .çocukluğum okul hayatım beraber geçti beraber büyüdük .güzel günlerimzde söz vermiştk hep beraber olcaktık ama o bizi yarıı yolda bıraktı.dolu dolu yaşadık ya yaşamış olsaydık ya kırgın olsaydık içimzde hep öyle kalcaktı
onun için üzümeyin birbirnizi gurur yapmayın eşlernz sizi sevmese bu yavrularınız olmazdı eminmki onlarında içi şuanda huzursuz .uzatmayın bence
valla galiba herkes aynı durumdaymış bende bizde tuhaflık var sanıyordum kızlar siz yine iyisiniz adamlar çalışıyordu benim eşim 5 aydır işsizdi ve 7/24 benimle evdeydi ne kavgalar ettik neler neler yaşadık anlatamam kendimi tanıyamıyordum çoğu defa ağzımdan çıkan sözlere inanamıyordum.neyseki adam iş buldu 10 gün yok eğitimde bende bu gün anneme taşındım nasıl bir rahatlama var içimde anlatamam.ohhhh 10 gün annemle oğlumla başbaşa koca olmadan.çok mutluyum çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?