2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

guzlaa cadunun böyne şiveli konuşmasına bakmayın bi sosyetik bi asortik ki sorman aslunda çok kibar bişey

anam banamı kibar didin bacım sen yirim ben seni ne asortiği kız o dediğin şey nasıl bişiy ben bir türk malıyım okaaa nirden çıkardın sosyetik asortik oldumu kız

valla galiba herkes aynı durumdaymış bende bizde tuhaflık var sanıyordum kızlar siz yine iyisiniz adamlar çalışıyordu benim eşim 5 aydır işsizdi ve 7/24 benimle evdeydi ne kavgalar ettik neler neler yaşadık anlatamam kendimi tanıyamıyordum çoğu defa ağzımdan çıkan sözlere inanamıyordum.neyseki adam iş buldu 10 gün yok eğitimde bende bu gün anneme taşındım nasıl bir rahatlama var içimde anlatamam.ohhhh 10 gün annemle oğlumla başbaşa koca olmadan.çok mutluyum çokkkkkk

selamm herkese....
arzum yoğurt makinesini aldık
dün ulaştı elimize...
hemen yaptık çoook güzel oldu....
almak isteyenlere tavsiye edebilirim...
hepsiburada.comdan aldım...
şuan indirime girmiş ayrıca...

oferta çok sevindim eşinin iş bulmasına ayrıca evden gitmesine:)))rahatladın yaaaa oh bee..
hoya gelmedi beni aldatıyormu ne bu adam...

ay bugün temizlik misafir derken giremedim nete herkes kocelerinden dertlenmiş. anam ben hiç şöyle gönül rahatlığıyla küsemedim. ne zaman biraz küseyim nazlanayım dedim ya evimize misafir geldi ya eş dost geldi bi agız tadınnan küsemedim. bi keresinde iyi kavga ettik hatta aldım yastıgımı gittim oturma odasında yatayım dedım bi baktım gecenın 1 ınde pat dıye bı ses geldi yatak odasından ben hiç ilgilenmedim bakmadım bile sonra baktım bu giyiniyo allah allah gecenin bi yarısı napıyo bu diyorum içimden geldi odaya ben hastaneye gidiyorum dedi. ay gelde konuşma niye dedim başı dönmüş kendini ıyı hıssetmiyormuş artık bende gıyındım beraber hastaneye gittik buna serum filan taktılar 1 saat hastanede kaldık sonra güle oynaya eve geldik. yani ben yine bi agız tadıyla küsemedim.bi naz yapamadım.bide biz küsemiyoruz ya hemen başlarız konuşmaya.kızlar bide ilginçtir benim eşim çok çabuk sinirlenir ay o sinirlenip bagırmaya başlayınca bana gülme krizleri geliyo :))

Son düzenleme:
selam kızlar, her evde olan şeyler bunlar ama bebek olunca çok daha zor oluyo başa çıkmak. benim kocanın da ağzında baba senn için çalışıyo lafı beni çileden çıkarıyo. kızla ilgilendiği yok ama baba dışarda çalışıyo ya eve gelince dinlenecek.. annesiiiiiiii ağlıyo kızım, annesiiiiiiii koş koş... ben halimden çok memnunum kızımla geçirdiğim her dakikadan zevk alıyorum. sadece istediğim o da kızıyla zaman geçirmekten zevk alsın. eve gelince iş bitsin yaniii...
ne kadar çok isterdim mesela bir kere altını değiştirdiğini görmeyi.... boshayallersmile
şimdiye kadar birbirimizi hep karı koca olarak gördük, bildik.. şimdi anne baba olarak yeni yeni tanımaya başlıyoruz.

merhaba kızlar.
anam netmişiniz burda yaa. kan gövdeyi götürmüş kocalarla.
oğlumla kendime kapı bukamayınca sabah başbaşa sahile kahvaltıya gittik.
aldım oğlumu, kitabımı, radyomu indim sahile. açık hacada kahvaltı ettim, kiyap okudum, müzik dinledim, oğlumla börtü böcekle konuştu. iyi geldi vala kafa dinledim.
öğleden sonra da markete gittik, kuzenin kocası hastalnmış hastaneye kaldırmışlar ona gittik. saat 19:30'da girdik eve gene delikafadulden

julimm canım bacım kafamızı ağrıtmak ne demek, canımız sıkkın olunca hepimiz ilk buraya koşuyoruz artık.
hepimizin sabır sınırları zorlandı iyice. evet beenin yanında olması kötü olmuş ama diğer yazılarını da okudum fındık kabuğunu doldurmayacak şeyle rbunlar.
evliliği beceremedik olur mu; dön bi bak hangimizin ya da çevrendeki kimin evindeböyle eften püften kavgalar olmuyor
tahammülüz yok şu zamanlar. doğumdan yeni çıktık, bebelere anca alışıyoruz, vücudumuz bambaşka oldu kafayı ona takıyoruz, bisürü şey.
geçecek merak etme..

canım mutlaka anne sütü olmasa bile devam sütü vermen gerek.
mesela 6 aylık bir bebenin bile günde e az 500 ml anne sütü ya da formül mama içmesi gerek.
sadece ek gıdayla olmaz.

çok sevindim canm, hadi hayırlı olsun

çocuk tabi düşe kalka büyür de düşürüle kaldırıla değil.
kocen eline bi işesin bacım yaa, öyle derler biizm burada çok sakarlık yapanlara

kızlar kombiyi yakıyor musunuz hala
cadı yakıyon mu

cıkks 1 ay oldu nerdeyse kapadım.
çok soğursa ev ufoyu yakıyorum ben.

bende küs kalmaıyorum. çatlıyorum konuşmazsam.
en fazla 3 gün konuşmadım; ki o zaman da olay çok ciddiydi. gerçekten boşanıyorduk. rahmetli kayınvalideme verdiğim bi söz durdurmuştu beni. onun harici 1gece konuşmayız ertesi gün soğık da olsak düzelir.

benim de 3 sene ömce kuzenim vefat etti. aynı derecede yakındım. canımdan candı.
ondan sonra dünya boşmuş demiştim. gencecik insanlar beklenmedik anlarda gidiyorsa kimseyle dünyanın davasını görmeye gerek yok demiştim.
nurlar içinde yatsın seninki de, benimki de, herkesin ki de..

eşin başladı mı işe; süper.. hayırlı olsun.
erkeğin evde olması çok beter bişey. benimki de işsizdi bi ara.
ayy yok bünyeye zarar bişey, çok iyi anlıyorm seni.

var ya bu kaa yazdım, bunları yollamazsa hayatta uğraşamma bi daha.
kapatır neti giderim valla :dilcikar:

aaa benden başka kimsecikler yok,
koceyi işe gönderdim,evimi temizledim,kızımı uyuttum..
çay koydum çay içecem,aslında yatsam iyi olurdu emme çay içmeden yatılmazki..

oferta gözünaydın cnm,eşinin işe girmesine sevindim,inş. devamlı olur..

esmeralda sahil esmiyomu bacım,bugün esiyodu hava..

fatma gelmedi eşim merak etme..eltime msj attım kayınvalide nezaman gitcek haberim yok dedim o da biz ordayız yarıun gitcek dedi eşim ordamı dedim evet dedi..böylelerini kapının önüne koycaksın ne orjinal eşim var dimi yazdım o da boşver takma ya yazmış..sonra ben şimdi gelmesem haksızmıyım dedim o da boşver olanı biteni dedi.yaş olarak büyük birine danışmak daha iyi geldi enazından..

ben varım mehlika benimde koca yok anasındaymış:))umarım gelmez.hatta şeytan diyo emniyet kilidi kitle alma eve bakalım napcak binayı ayaga kaldırır aç kapıyı diye:))

ben geldim şimdi,kızı yatıedıydım kıpırdayıp duruyordu kucağıma aldım şimdi,gazı var sanırım,
küçücük geğirdi şimdi,biraz sırtını sıvazlıyayımda çıkarsın gazını,

Gecmis olsun herkese, dolunay mi var ne herkesler gergin....

ben de yusufa süt sagiyorum arada geri kalanini mamayla geciriyoruz,

elh. benim esim ayni isleri yogunlasti eve pek vakit ayiramiyor tabi bana da biraz daha is düsüyor cok yoruluyorum ama elh daha kavga etmedik, zaten biz simdiye kadar yalnizken hic kavga etmedik
birileri iliskimize burnunu sokarsa o zamanlar gerginlik oluyor.

bu arada bizim daha önce bahsettigim gibi bizim net kapandi artik sadece aksamlari ne var ne yok diye bakmaya girebilecem, kendinize iyi bakin kocalara takmayin kafanizi, bizi en iyi yine biz anliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…