ne o edepsiz misafir yaa insan çocuuğuyla ilgilenmeli gittiği yerde çok ayıp valla
bi daha muhatap olmazdım ben olsam onlara ne giderdim ne de evime çağırırdım ara söyle bence z<rarı karşılayın de
benimde zaten daha görüşmeye niyetim yok muratda kararlı ama denmiyo işte bacım ben diyemem zararı karşıla diye yavv benim eşimde öyle ufak tefek şeye sinirlenmez ama bi sefer daha gelmişlerdi ondada bilgisayar çökmüştü adam bu sefer söktüde gitti bende söktü diye sadece bilgisayara ellemeyin dedi m dahada çok ilgilenmedim onlada taaa içinin kablosunu çekmişler yuhh dedim mause nasıl bozduklarına halla anlam veremiyom bil kapalıken mausu nasıl becerdiniz ikiside azman gibi zaten eşimde ona kızdı zaten ben çocuğumun daha birinin evine gidipte zarar verdiğini bilmem bizimkide çocuk bunlar nasıl çocuk bende baştan bana baırdı diye bozuldum emme sonra bende çok kızdım daha gelmek isteselerde kabul etmem dedim
feyza çalışıyorsun sen de değil mi
kızlar kombiyi yakıyor musunuz hala
cadı yakıyon mu
kızlar kombiyi yakıyor musunuz hala
cadı yakıyon mu
kıkz julli naber nasılsın kenarda senin düdüklünün reklamı var sen üzülme ben sana alırım ondan esmerede tek taş yada tramtur ama sizde baaaa hasır alceniz:dance:
hoya sen çok takıyosun şimdi gözüne batmaya başlamış anlaşılan üstüne gitkçe dahada sinirlenrsin rahat ol takma kafaya sakın .boşver rahat oluyor çok iş yapıyolar sanki çalışyolarya tabi çalışcaklar erkekler sonuç itibaryle bnde bu mantığı hiç anlamış değilm yani
sellam kızlar
yorumlarınız için cok tesekürler
biz hala aynıyız
sanki ben hatalıymısım gibi yatağa gelmedi
bence yüzü yoktu
ama kondurmuyor ben onun ciğerini bilirim
istediği kadar böbürlensin...
kavgamız ise
cuma günü kayınpeder evdeydi dedim t.dağ gitcez gitmeden ailecek kahvaltı edelim
adam hep melisanın uykulu haline denk geliyo
sabah görsün dedim
10 da hazırlandık hadi dedim wc ye girdi
melisayıda giydirdim terledik
yarım saat oyalanıyo bağırdım bende
ben gidiyom dedim gelmiş melisayı ben tasıcam diyo
öle bi konu var şimdi
melisayı kim tasıcak
bende vermedim sonra laflar sözlar işte...
bu sabahta kalktım kaynanaya gittim melisayla hiç seslenmedim öküze
baktım arkadan gelmiş
yüzüne bile bakmıyorum
salı günü defolup gidicem zaten
bizim hep böyledir zaten
olmıcak bir konu işte
nerelere geldii
biz yapamıyoruz artık bu evlikiği
iç güveyinden hallice
muftak dolaplarını boşalttım şimdi temizlik yapcam size bakem dedim
esahtan alcan mı
anam bitiremedin işleri kızım adamların hepisi iş yapınca pof pof istiler alırım bacım nidemek yaa köpeğin itin olsun olsun senin düdüklü sen tarif edersin eşinde yapar onda yemekleri :teytey: bizde kahve içerik:içelim:
evet takıyorum ben çok gıcığım eşime bazen üstüne yürüyüp Allah ne verdiyse girişip dövesim geliyo ciddi ciddialsanaalsanasmile
tekirdağa git de kafan dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?