anaaaaam herkes eşiyle derde uğramış delikafadulden valla hepimizde bu tür problemler olduğuna göre bizim hormonlar daha yerine gelmemiş bence , bizde problem yok ama bende doğumdan beri eşimden daha bi ilgi bekler oldum ee gelmeyince problem çıkıyo tabiki birden hayatımız değişti kolay değil helede bizim gibi evlendikten uzun bi müddet sonra çocuk sahibi olan insanlar özgürlüğe çok alışkın oluyolar sosyal hayatları çok oluyo dünyanın engüzel şeyide olsa bebek bunları bi müddet kısıtlıyo tabiki kimimiz işimizi bıraktık evde oturmaya başladık bunlar hiç kolay şeyler diyil ama aslında bunların kargaşasını eşlerin birbirinden çıkarmamamsı gerekiyo fakat yapıyoruz arada ben geçici bi durum olduğunu düşünüyorum
sana katılıyorum işte eşim bana ilgi göstermez oldu artık kızımı sevicem diyo yaaklava:
biz küsme sebebimiz daha komik:)
eşimi aradım açmadı meşgule attı.
sonra o aradı beni sesini yükseltti bana tıraş oluyordum diye bende kızdım ne bagırıyorsun dedim teli yüzüne kapattım.sonra 2 kez aradı açmadım.annemin telini aradı ben açtım bana bagırdı niye yüzüme kapatıyorsun diye ondan sonra konuşmuyoruz işte.o akşam yanımıza gelcekti guya.
şimdi yarın kayınvalidem memlekete gidiyor eşimle konuşmuyoruz bana annemlere gidelim de demez bende gitmicem haberim yokmuş gibi davrancam bebegi görmek isteyecektir olaki eşim gidelim derse sen al git sen benim aileme geldinmiki dicem :))
erkekler önce böyle bi şımarıyolar işte canım baba oldular yaa buldumcuk oluyolar havalarda geziyolar şu anda, yere inmelerini bekliycez bi müddet inmezlerse o zaman bakarız icabına bide seninki açık açık söylüyo yani sen çok bekleme bence duruma el koy :mymeka:
kız ecrin adam çok kızmış sanırım baksana sinir ilacı falan diyosun acık sen alttan alıver belki başka şeler vardır zaten bunalımdadır adam bellimi olur nede ols kocan
kız havva sende neye küsüyon uyuz gacıı ortada önemli bişiy yok kocalarfınızı yalandan yere bunaltıp daratmayın anam bende kaynana gibi konuştum eee şimdiden alışıyım nede olsa iki gelin alcemm
gelelim bana mayamı yaptım dolmamı ocağa kkodum kurabiye kek zatiii var sigara böreğinide difrizden çıkardım tatlımda tamam bi ev süpürmek kaldı uyuz kocem daha çalışıyomuş erken gelsedi o süpürcekti neyse onada masayaı hazırlatırırım atuk
rylai canım 2 kez araması özür falan için degil bana bagırmak içindi bende o zevki yaşatmadımya:):))
:umursamaz:
bi de çocuğum aksi der yalan gözümlen gördüm yalan çocuk uslu sen de nazar olmasın diye aksi deyon
anam keşkenem öle olsa tek ben nazar olmasın diye desem ama şükrolsun rabbime gündüzleri iyi enazından yatıığı yerden tvde çizgi film izliyo ama hiç gece uyumuyo mesela dün gece 11den 12.30 kadar deliksiz uyudu gerisinde hep nöbetleşe baktım muratla sabah 11den 2ye kadar deliksişz uyudu dolmayı nasıl sardığıma gelince komşum çağanla oynaştı bende 1 saate halletim topkekim difrizdedi keki sadece soslarını yaptım kodum dolaba bide maya mayaladım bugün çok uğraşmadım pastayla ben genelde yapıp difrize atıyom kurabiye kek hazırımda oluyo mis gibi ohhhh ama sen genede uslu diyosan verem çağanı saa bi kızın bide oğlun olsunaklinialirimsmile
anam keşkenem öle olsa tek ben nazar olmasın diye desem ama şükrolsun rabbime gündüzleri iyi enazından yatıığı yerden tvde çizgi film izliyo ama hiç gece uyumuyo mesela dün gece 11den 12.30 kadar deliksiz uyudu gerisinde hep nöbetleşe baktım muratla sabah 11den 2ye kadar deliksişz uyudu dolmayı nasıl sardığıma gelince komşum çağanla oynaştı bende 1 saate halletim topkekim difrizdedi keki sadece soslarını yaptım kodum dolaba bide maya mayaladım bugün çok uğraşmadım pastayla ben genelde yapıp difrize atıyom kurabiye kek hazırımda oluyo mis gibi ohhhh ama sen genede uslu diyosan verem çağanı saa bi kızın bide oğlun olsunaklinialirimsmile
:umursamaz:
bi de çocuğum aksi der yalan gözümlen gördüm yalan çocuk uslu sen de nazar olmasın diye aksi deyon
:))))))sonunda adamı delirtip sinir ilacı kullandırmayıda başardım sanırım:)))
abimin eşi diyoki evlilik yıldönümümüzde eşine onu tebrik ettigimi söyle dedi neden dedim sana 3 yıldır katlandıgı için dedi:))
uzaktan bakıyo sakıncalımımışki çizgifilm seyrdiyokız cadı tv seyrettirme çocuğaklava:
sus kız sus çok uslu benim yavrum cimcikliyok anca öyle uyanıyo şimdide banyo yapacak babamız geldi sende git iş yap melek gibin kızın vardelikafaduldensırnaşık şeysen bunnarı külaama annat gızım uslu ki saa iş yaptırtiyiklava:
kız dime kız öllee zaten gidiyolar dedin kadında ciddi bişiy var sancek herifide meğsimiyon emme nerde olduğunu bilmiyon diye çatlıyonanasına danasına gitmiyorum olaki kayınvalide ararsa aaa biz ayrıldık oglunla haberin yokmu dicem:))bende çok guruluyum o benden gururlu guya bakalım kaç ay sürcek küslük:))
aglancak halimize gülüyom işte ..acep nereye gitti bu herif gelmedide bilsem gelmezsim annemlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?