neyse ben kaçtım herif gelir şimdi zati küsüm:)
canım kotu olabılır sakın yapma aksıne kuru kazımak daha ıyı olabılır ama bence sen bır bılene sor ya da oraya uygun bır parke al canım o kadar para ısteyeceksekizlar ben yeni eve tasindim ya, ev yerden isitmaliymis benim agda da yerden isiyi almis hep parkenin üstüne dökülmüs sonra kurumus iyice yanmis, ben nasil temizlicem simdi bu parkeyi. ev sahibi duyarsa en az bin euro ister bunun tamiri icin :sinifsinif: ne yapicam ben simdi
üstüne ütü basip agdayi kaldirmaya kalksam daha mi kötü olur acep CADIARZU
ben olsam agdanın cınsıne gore normal ıse nemlı bez kapardım beklesın
sır agda ıse yaglı bır bez kapardım kı yumusasınsonra hafıfce temızlemeyı denerdım ama utu daha beter eder bence
mantıklı zaten baska brsey de olabılır sadece bununla kalmaz her seferınde aynı skıntıyı yasamaktansa..burda emek cok pahali yapacagi isten degil 2 adam yollicak ona para ister bunlar. dur ben ugrasiyim olmazsa evi sigorlatiiym ev sahibini de sigortaya yönlendiriyim sempatiksalakcinni
ndk neden 4 damla,
delf dr bizede verdi haftaya başla dedi yarın başlayacağım kiloya göre dedi 6 damla verin bi kerede dedi
ferrum damla
valla biz 4 ayımızı bitirdik öyle verdi, sanırım 4 ay bitmeden vermiyorlar siz kaç aylıksınız??
günde 4 damla dedi. bazılarına kilosuna göre veriyolarmış ama bizim dr 4 damla dedi..
canım benım yaaa kıyamam actınız mı uzerını canım yapmıssınızdır da acıp 15 dk sonra tekrar olcsenkızlar egenin ateş çıktı 38.5 oldu ay hiç ateş yoktu dr da bile. calpol verdik uyuyor şimdi bakalım.
canım benım yaaa kıyamam actınız mı uzerını canım yapmıssınızdır da acıp 15 dk sonra tekrar olcsen
çirkinbetty' den haberi olan var mı? ne zaman başlayacak işe?
kızlar biz geldik. şükür ciğerlerde birşey yok. basit virütik olmayan antibiyotik gerektirmeyen bir soğuk algınlığı. sadece öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi. geçmezse 1 hafta sonra tekrar bakalım dedii
kizlar ben yeni eve tasindim ya, ev yerden isitmaliymis benim agda da yerden isiyi almis hep parkenin üstüne dökülmüs sonra kurumus iyice yanmis, ben nasil temizlicem simdi bu parkeyi. ev sahibi duyarsa en az bin euro ister bunun tamiri icin :sinifsinif: ne yapicam ben simdi
üstüne ütü basip agdayi kaldirmaya kalksam daha mi kötü olur acep CADIARZU
kızlar ben aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyorum çarşamba günü aşımız var çağan 4 aylık olmuş oluto ne aşısı bu sefrki ağır olurmuı gezmem varda iptal etsemmi acaba diye soruyorum şimdiye kadar olan aşılarda ateşi olmamıştı bu seferkini bilmiyom cevaplarınızı bekliyorum ocak 4te doğdu çağan geçen seferkini omzundan olmuştu
canım ben bettyle sürekli görüşüyorum.
heyet raporu falan alıyor. temmuza kadar uzatacak iznini. temmuzda işbaşı yapacak büyük ihtimalle
oooo daha çok varmış onun gelmesine. nası napıyo, güzel kızı nasılmış?
bizde bugün aşı olduk bir ara huysuzlandı.ilkinde bişey olmamıştı.ateş düşürücü vermeden uyudu. bakalım nasıl bir gece ool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?