anneler günü hediye çekliş topiğnde canım olmaması gerekn şeyler olmuş .
boşver
benim keremim ne yapıyoo
hee zaten ben ağzım burnum derken bu çekilişide kaçırdım.buglem için büyütüyorum oğlumu opuyorumnanaktan büyüyorlar valla kız akşam yeni doğduğu fotolara baktımda koca adam olmuş benim oğlum.
günaydın dionea hoşgeldin[/
hoşbulduk cnm...keyifler yerindedir umarım herkesin bende anneler günüiçin çekilişe katılmayı düşünüyordum ama baya uzak kalınca koptum takip edemedim gelişmeleri...
günaydın canım geçmiş olsun egecik nasıl oldu?
canım geceyi huzursuz geçirdik. öksürük tıksırıkla. daha çok iyileşme belirtisi yok. dr sadece öksürük şurubu ile serum fizyolojik verdi. yapıyoruz bakalım. aradım şimdi uyuyormuş . hiç bir bebe hasta olmasın yaaa
Günaydın esmercim .çok uyuduklarına say gelip hava atıyodun 8de uyudu diye gördünmü gününü:jeyyar:
dişleridir yavruu onun için huzursuzlanmıştr benimde en korktuğum dönem diş çıkarma dönemi ne yapcaz bilmyorum
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor
günaydın kızlar
eee esmercimm ayaz çok uyuyor çok uyuyor diodun aldınmı uykuyu sen kaydirigubbakcemile3 bizimkisi diş sendromu olmadan 2 saat uykuyla işe geliom uykusuz bir diş sendromuna girersek bırak iki saat uykuyu hiç uyumadan gelirim artık işe
ben sana bu konuda yorum yapmıyım hacı inşallah diştendir huysuzluğu içtenlikle söyliyorum çağan hala daha gece herssaat başı uyanıyo ve 12 olmadanda uyumuyo ama şükrolsun elimde morarmıyo ve uyanıkken bas bas ağlamıyo sadece anası gibin lafı seviii habire konuşun benimle diyoo uyumayalım oynaşalım diyo ben artık alıştım uykusuzluğa bide çok dua ettidim şu bebemin katılma nöbetleri geçsinde tek sabaha kadar uyumasın ben gezdiririmkucağımda diyemafoldumben yalnış bi dua etmişim farkındayım ama ozamanlar çok canım yanıyodu o elimde morarıp kaldıkça bunada şükür git gide düzene giriyoz en güzeli insan içine çıkabiliyoruz artıkdelikafadulden:1hug:
günaydın.....herkese....
esmer geçicidir cnm dişse eğer zaten hepimiz çekecez...
dün ece de hep kucak istedi durdu eskiden salıncağında falan duran çocuk hep kucak isteyip ağladı
delf hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun....neyseki ciğerlerinde bişey yokmuş...
heyyoo benim hediyemde geldi :) ekledim resimlerini topiğe
olm gene 8'de yattı çatlayınemi :dilcikar:
hep elini emmeye çalıştı, elini emme sevdasına habire uyanacak diye düşürdükçe emzik tıktım ağzına, ondan uykusuz kaldım ben :1closedeyes:
yaa insanlar düşüncesiz oluyor gerçekten.
ben hastaysam değil bebekli eve gitmek anasıyla görüşmem ki bulaştırmayayım diye
nazar değdirdiniz oğluma işte :dilcikar:
yollayacam size, nasılsa sizinkiler uyumuıyo alışkınsınız aradan benimkine de bakarsınız; hiç değilse birimiz uykumuzu alalım ama :roflol:
haset kadın nolcek :dilcikar:
nankörlük etme. bebe ağlar, ağlamasın gezdireyem dersin; gezmek ister gezdirmeyeyimd ersin.
yaranılmıyo olm sana da alsanaalsanasmile
geçsin lütfen yaa offf :sinifsinif:
sağol canım. gayaben öksürük şurubu verdidelf geçmiş olsun buğlemde hasta hang şurubu veriyosun bnde serum fizyolojik burun için kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?