merhaba kizlar bugun doktor kontrolumuz ve pnemekok asimiz vardi biraz moralim bozuk sedec 500 gr almis bu ay burak bana cok az geldi ama doktorumuz anne sutune devam ek biseye gerek yok boy uzam,asi ve bas cevresi gelisimi guzel dedi anne sutun yetmiyor diyemeyiz bu durumda dedi ama benim moralim bozuldu yien de gecen ay 1 150 gr almisti bu ay niye boyle oldu ya reflusu var cok kusuyordu bi ara ondan alamamistir dedi 2 gundur de huysuz burak biraz dun memeleketten geldik hava degisimindendir dedi bugun de asidan olabilri uykusunda agliyor hep 1 olcek calpol verdim bakalim uyuyor simdi 3 saatte bir emziriyordum ben 2 satte isterse de ver geceleri de 6 saati gecirme dedi bakalim insallah duzelir
delf gecmis olsun size de canim insallah yukselmez bir daha atesi oglusunun aman ne zor ya insanin ici gidiyor onlara bisey olunca elden de bisey gelmiyro huysuz olduklarinda
kız esmer ayazın ateşi olmuşmuydu aşısından sora
oooo daha çok varmış onun gelmesine. nası napıyo, güzel kızı nasılmış?
selam kızlar a.s.
allaha cok şükür mevlüdü atlattım
yarın tekirdağ gidiyorum
pc de götücem annem net ayarlamış
ordan da kusadasına gidicez
bi ay sonra döneriz eve
koceyle tam barıstık derken
tekrar kavga ettik
ama uzatmadım küs ayrılmayalım die
eskisi gibi değil ama yinede konusuyoz
günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
umarım diş huysuzluğudur ve geçicidir. :bbo:
2 saat uyudum tüm gece. bildiğin 120 dk yani.
gündüz de anamın kanını kurutmuş zaten. hep ağlamış, hep kucak istemiş. :gitme:
selam kızlar a.s.
allaha cok şükür mevlüdü atlattım
yarın tekirdağ gidiyorum
pc de götücem annem net ayarlamış
ordan da kusadasına gidicez
bi ay sonra döneriz eve
koceyle tam barıstık derken
tekrar kavga ettik
ama uzatmadım küs ayrılmayalım die
eskisi gibi değil ama yinede konusuyoz
günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
nolmuş kız feyza sanada günaydın
ohh ateşte düşmüş iy bari delf.
bizim doktor hafif soğuk algınlıklarında ateş bazen iyidir der.
ateş çıkınca hastalık daha çabuk atılabiliyormuş vücuttan.
bu kadar korkmayın ateşten diyor.
merhaba kizlar bugun doktor kontrolumuz ve pnemekok asimiz vardi biraz moralim bozuk sedec 500 gr almis bu ay burak bana cok az geldi ama doktorumuz anne sutune devam ek biseye gerek yok boy uzam,asi ve bas cevresi gelisimi guzel dedi anne sutun yetmiyor diyemeyiz bu durumda dedi ama benim moralim bozuldu yien de gecen ay 1 150 gr almisti bu ay niye boyle oldu ya reflusu var cok kusuyordu bi ara ondan alamamistir dedi 2 gundur de huysuz burak biraz dun memeleketten geldik hava degisimindendir dedi bugun de asidan olabilri uykusunda agliyor hep 1 olcek calpol verdim bakalim uyuyor simdi 3 saatte bir emziriyordum ben 2 satte isterse de ver geceleri de 6 saati gecirme dedi bakalim insallah duzelir
delf gecmis olsun size de canim insallah yukselmez bir daha atesi oglusunun aman ne zor ya insanin ici gidiyor onlara bisey olunca elden de bisey gelmiyro huysuz olduklarinda
delf geçmiş olsun canım ateşi yükselmez korkma şurubunu ver bence gece ateşlenmese bile sen ver yarına iyileşir sıkma tatlı canını sen böyle böyle büyücek yaramazlar
günaydınnn
günaydın.....herkese....
esmer geçicidir cnm dişse eğer zaten hepimiz çekecez...
dün ece de hep kucak istedi durdu eskiden salıncağında falan duran çocuk hep kucak isteyip ağladı
delf hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun....neyseki ciğerlerinde bişey yokmuş...
mehlikasu*, irem4006, cadoloz435, essmeralda, ceyce, şişmancık, Chileck
hepinize günaydın.dün topik karışmış konu hakkında yorum yapmam ama olmasa daha iyi olurdu burda hepimiz arkadaşız :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?