2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkese farkettimki bayadır buraya yazamamışım
okuyorum face tende takip ediyorumda neden se hiç yazmadım

nasılınız bakalım
essmer bak sen utanmaza boşa heba etti sütü anasından çıktı sütünü beğenmiyo

benim sütüm azaldı yaa normalde 2-3 saat emzirmyım üstüme akardı şimdi kaç saat emzrmıyorum akmıyor git gide azalıyor

kızlar birşey soracagım ekmek yapma makinası kullanan varmı varsa memnun olanlar markasını yazabilirmi?

5 aydır dondurucuda olan 1 kutu sütüm vardı.
Dün akşam vereyim dedim. Çözdürdüm, kokusu bir garip geldi bana.
Neyse dedim vereyim genede.
Ayaz efendi de bana tadı bi garip geldi içmem bunu didi. Öğürdü sütümü.
Ben de döktüm. Bir devir de tamamen kapanmış oldu bizde böylece.

esmer kız hatıra olarak saklasaydın ya sütünü zemuszemus yada yüz temizleme jeli olarak kullansaydın ben öyle yapıom bende şarıl şarıl akıoda sırnaşık şey delikafadulden

feyzacım bence azalmıyorda kızın fazla emmeye başladı iyice boşaltıyordur

işteyken boşaltamıyor rüzgar emmeye gelmediği zman akardı son 1 haftadır 2-3 defa gelmedi akmadı ama eve gidyorum o küçük memişler olmuş davul gb

kızlar birşey soracagım ekmek yapma makinası kullanan varmı varsa memnun olanlar markasını yazabilirmi?

ecrincim bende var bir kere kullanmaya çalıştım onuda beceremedim öyle köşecikte bekliyor işte bukadar hamarat ve becerikli bir karıyım ben sempatiksalakcinni

ben çıkıyorum kızlar evde giremem modem bozuldu yapcekler yarın gelip .sabah görüşürz öpüldünüz

kızlar bebişleri sakın yanlız bırakmayın yada sağa sola destek koyun bugün öyle bi şok yaşadım ki akannehir benim sıpa tek tarafına dönebiliyo koltuğun geniş yerine yatırdım yanınada yastık koydum yatak odasına gittim en fazla 3 dakka durmuşumdur bi geldimki yastığı yere düşürmüş kendide yüzüstü dönmüş ayakları koltuktan sarkıyo iniyo yavaş yavaş nası tuttuğumuu bilemedim tuttuğumda ayak ucu değmek üzereydi 2 saniye geç kalsam inmişti yani hala kendime gelemedim delikafadulden

delf sinbonun hangi modeli ögrenme şansın varmı?bende ilerde ayris içinde kullanmak istiyorum..

esmer kız hatıra olarak saklasaydın ya sütünü zemuszemus yada yüz temizleme jeli olarak kullansaydın ben öyle yapıom bende şarıl şarıl akıoda sırnaşık şey delikafadulden

şarıl şarıl akıyomuş
tirbiyesiz :dilcikar:

Slm kizlar nasilsiniz

nerdesin bacım yaa

ekmek yapma makinesi kocem çok istedi de almadım.
çok büyük oluyor.
ben bi tek kahvaltıda ekmek yerim, ziyan olur çünkü yaparsak.

bende kaşık yağla kızartma yapan tefal fritözü çok merak ediyorum
ama çook pahalı yaa

kimde varsa bi gün ona o makinede yapılmış patatesi yemeye gelecem kaydirigubbakcemile3

aaa evet esmer onu bende begeniyorum evet kimde varsa yapsın da yiyelim begenirsek alalım:)))
ben küçük olanlardan istiyorum çok yer kaplamasın zati muftak ardiye gibi:))herşeyden çift almışım :)

aaa evet esmer onu bende begeniyorum evet kimde varsa yapsın da yiyelim begenirsek alalım:)))
ben küçük olanlardan istiyorum çok yer kaplamasın zati muftak ardiye gibi:))herşeyden çift almışım :)

en küçüğü 600 gr ekmek yapıyo bacım yaa.
biz normal ekmeği zor bitiriyoruz, kalan ekmeklerden papara yapıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

sütü sağsım eve bıraktım işe geldim 1 saatliğine ama içim içimi yiyo valla duramıyorum yerimde çok özledim oğlumu allah çalışan annelere sabır versin gerçekten çok zor

papara ne be:)))

saraylı yemekler yaparsın sen tabi.
ne anlarsın biz müştemilatta ne yeriz :1closedeyes:

efenim bayat ekmekleri küp küp doğrar fırınlayıp kıtır edersin.
üzerine salçalı, soğanlı sos eder dökersin.
hatta sosun suyu tavık suyundan olsa daha da süper olur.
üzerine de sarmısaklı yoğurt döker yersin.

olm ne uğraştırıyon tarifle neyim.
etsiz iskender işte :roflol:

Back
X