- 9 Ekim 2020
- 81
- 46
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım aminnnAyy tebrik ederim güzel kız sağlıkla gelsin![]()
Teşekkür ederimmHayırlı olsunkız çocuğu candır yaaa
yaaaaa
![]()
Evet muayene ederken bakıyorlar. Doktorun muhtemelen bakmıştır.Sorun yok diye bir şey söylememiştir.Kizlar rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorunuz bişey dedi mi , muayne ederken bakıyorlar mi ? Bilginiz var mı![]()
Anladım çok teşekkür ederimEvet muayene ederken bakıyorlar. Doktorun muhtemelen bakmıştır.Sorun yok diye bir şey söylememiştir.
Sağol canım20 hafta civarı karından ölçüyorlar eğer sıkıntılı çıkarsa vajinal tekrar bakıyorlar 20 den sonra her gidişinde ölçüyorlar
Ayyy çok minnoş renkli tokalar elbiselerTeşekkür ederim canım aminnn
Teşekkür ederimmkafamdan anne kız kombinleri geçti anında
![]()
Kiz sankiKizlaar bugün cinsiyeti öğrendik ama parti Cumartesi günü ve meraktan çatlıyorum tahmini olan var miiii
Ay benim bir tahminim yok ama hayırlı olsunn. Daha da çok varmış cumartesiyeee. Biz de öğrendiğimiz günün ertesi gününe hemen parti organize etmiştik çatlardık yoksa hahahahKizlaar bugün cinsiyeti öğrendik ama parti Cumartesi günü ve meraktan çatlıyorum tahmini olan var miiii
Ay yukarı doğru bir şey görüyor gibi oluyorum doktor da ben anlamayim diye tam ultrason görüntüleri vermediKiz sanki![]()
Bizde çatlıyoruz ama eşim bu hafta şehir dışında görevde o yüzden beklemeye mecburuzAy benim bir tahminim yok ama hayırlı olsunn. Daha da çok varmış cumartesiyeee. Biz de öğrendiğimiz günün ertesi gününe hemen parti organize etmiştik çatlardık yoksa hahahah
Ay ben olsam dayanamaz bakardım gizli gizliKizlaar bugün cinsiyeti öğrendik ama parti Cumartesi günü ve meraktan çatlıyorum tahmini olan var miiii
Bende tam secemedim acikcasiAy yukarı doğru bir şey görüyor gibi oluyorum doktor da ben anlamayim diye tam ultrason görüntüleri vermedi![]()
Bana da erkek diyorduYapay zeka erkek diyor![]()
Doktordan kağıdı ben almıştım kocam da bana yemin ettirmişti ahahahAy ben olsam dayanamaz bakardım gizli gizli![]()
Nasıl zor duruyorum bir bilsen ahahaahahAy ben olsam dayanamaz bakardım gizli gizli![]()
Hahaahah nasıl kralicesin yaa