- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay esracım beğenmemmi canım benim aramıda üçün beşin lafı olmaz beş al 10 al 20 al ben hayır dimem severim hertürlü taşı tek taştan başla say bağaa hepiciğini çok severim ben öyle eswmer gibi tamtur delisideğilim zatii tam turumda var hıhhh
kimler sigara içiyor kızlar???emzirirken içen varmı?
esmer bizim topiğin bi tanesi gerçekten :asigim:,sohbetini seviyorum,yardımlaşmasını ,bilgilerini paylaşmasını, insanlarla dialogunu çok seviyorum .hayatıda gönlü gibi güzel olsun iyi ki varsın esmer a.s.
fiyza adaçayına daha başlıyamadım ama sanırım evde vardı,
hamile kalmadan önce bissürü ot çöp almıştım kullanmadan test yapayım dedim pozitif çıktı,
kimler sigara içiyor kızlar???emzirirken içen varmı?
ben içmiyorum canım sigara alkol yok.yeşilaycıyımhihoyyyt
poh iç
emziriyon olm sen ne cigarası :mymeka:
ben arada içiyorum canım. emzirmiyorum ama
gazlı bebelerin anaları zayıflii sanırsam dicektim ama feyzanın bebesi gazlı değildi o nasu zzayıfladı acep
Slm kızlar ben dün işe başladım((( Çok zor oldu bırakması,ama annem baktığı için içim daha rahat,bakıcıda nasıl dayanırım bilmem. Çok özlüyorum oğluşumu,allahtan yarım gün çalışıyorum...
benim gb pipirikli olursan zayıflarsın canım
benim ailemde dahil herkesi memnun etmekten,herkesi gönlünü almak için herşeyi feda etmekten (çok kazık yemiştrim böyle yaptığım için)hergün akşam yerlerde temizlk yapmaktan ,ince ruhlu olmaktan kilo kalmıyor bu feyza :çok üzgünüm:
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp?ilac=38646ne ayzdın kıkz anlamadım ben streemiar ucu plastik bizimkinin ne bakırı anlamadımki ben şimdi
çalışan köleler iyice dökülmeye başladı delikafadulden
kolay gelsin bacım, alışıyorsun bikaç gün sonra.
hem sen örtmendin di mi.
yarım günsün ne güzel. şimdi yaz tatilinde başlaycek senin 3 ay çalışmeycen dimi
Slm kızlar ben dün işe başladım((( Çok zor oldu bırakması,ama annem baktığı için içim daha rahat,bakıcıda nasıl dayanırım bilmem. Çok özlüyorum oğluşumu,allahtan yarım gün çalışıyorum...
ohh bee yalnız değülmişümm esmerin yerine ben diim pohhh içiyok delff naniknanik
çalışan köleler iyice dökülmeye başladı delikafadulden
kolay gelsin bacım, alışıyorsun bikaç gün sonra.
hem sen örtmendin di mi.
yarım günsün ne güzel. şimdi yaz tatilinde başlaycek senin 3 ay çalışmeycen dimi
az ben addalara gidiyom görüşrüüz canlarım