2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer bizim topiğin bi tanesi gerçekten :asigim:,sohbetini seviyorum,yardımlaşmasını ,bilgilerini paylaşmasını, insanlarla dialogunu çok seviyorum .hayatıda gönlü gibi güzel olsun iyi ki varsın esmer a.s.

ay esracım beğenmemmi canım benim aramıda üçün beşin lafı olmaz beş al 10 al 20 al ben hayır dimem severim hertürlü taşı tek taştan başla say bağaa hepiciğini çok severim ben öyle eswmer gibi tamtur delisideğilim zatii tam turumda var hıhhh

benim yok :çok üzgünüm:
zaten kocemin alyansını takiim, dolma gibin oldu parmaklarım :sinifsinif:

fiyza adaçayına daha başlıyamadım ama sanırım evde vardı,
hamile kalmadan önce bissürü ot çöp almıştım kullanmadan test yapayım dedim pozitif çıktı,

fıyza mıı delikafadulden ne güldüm şimdi .

anacım bi alamadınız ceyce de bi becerip içiremedi yavruya büyüyecek bi işe yaramayack ben göndercem bu gdişle size aklinialirimsmile

poh iç
emziriyon olm sen ne cigarası :mymeka:

içiyom hacı bende yalan hilef yokkkk ama çok değil günde 1 dall kucamda kızii kendi içmiyo bide emziriyom diye ama çok daraldıdım çağanda napam tek teselli omuş gibi içtim:delphin: ama şimdi arada içiyom hergün değel ama paketim mutlaka olii
ecrincim soruna cevap virmiş oldum gözüm

Slm kızlar ben dün işe başladım :(((( Çok zor oldu bırakması,ama annem baktığı için içim daha rahat,bakıcıda nasıl dayanırım bilmem. Çok özlüyorum oğluşumu,allahtan yarım gün çalışıyorum...

gazlı bebelerin anaları zayıflii sanırsam dicektim ama feyzanın bebesi gazlı değildi o nasu zzayıfladı acep

benim gb pipirikli olursan zayıflarsın canım
benim ailemde dahil herkesi memnun etmekten,herkesi gönlünü almak için herşeyi feda etmekten (çok kazık yemiştrim böyle yaptığım için)hergün akşam yerlerde temizlk yapmaktan ,ince ruhlu olmaktan kilo kalmıyor bu feyza :çok üzgünüm:

Slm kızlar ben dün işe başladım :(((( Çok zor oldu bırakması,ama annem baktığı için içim daha rahat,bakıcıda nasıl dayanırım bilmem. Çok özlüyorum oğluşumu,allahtan yarım gün çalışıyorum...

çalışan köleler iyice dökülmeye başladı delikafadulden
kolay gelsin bacım, alışıyorsun bikaç gün sonra.
hem sen örtmendin di mi.
yarım günsün ne güzel. şimdi yaz tatilinde başlaycek senin 3 ay çalışmeycen dimi

Sigara içmiyorum ama nargileye bayılırım aklinialirimsmile Canım çekiyo ama şu emzirme olayı bitsin ilk işim tophaneye gitmek olacak :)))))

benim gb pipirikli olursan zayıflarsın canım
benim ailemde dahil herkesi memnun etmekten,herkesi gönlünü almak için herşeyi feda etmekten (çok kazık yemiştrim böyle yaptığım için)hergün akşam yerlerde temizlk yapmaktan ,ince ruhlu olmaktan kilo kalmıyor bu feyza :çok üzgünüm:

yaşasın kötülük, yaşasın şişmanlık :lepi:

hem sen örtmendin di mi.
yarım günsün ne güzel. şimdi yaz tatilinde başlaycek senin 3 ay çalışmeycen dimi

2 ay canım.. 1 temmuz-1 eylül arası... Koceme dedim ikinciyi 1 ay daha geç yapcezzzvereliniortak o zaman tatilleri tutturuyoruz...

canım aramıza hoşgeldin. allah güç versin hepimize . benimki bakıcıda.
ohh bee yalnız değülmişümm esmerin yerine ben diim pohhh içiyok delff naniknanik

he yaa aynen

hem sen örtmendin di mi.

ya kızım herkesi öğretmen yapıp duruyinnn. beni de yapmıştın

Back
X