2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum nesi var ki? gerçi bütn bebikler böyle son 1 haftadır.
selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur

selam canım. unutur muyuz hiç. aramıza hoşgeldin

mrb kızlar nasılsınız

slm

gunaydın kızlar..feyzan negatif çıkmış sevindim..ayris çok huysuz öksürüyor peditus veriyorum ıhlamur verdim başka ne yapabilirim öksüürkten uyuyamıyorda sürekli uyanıyor.

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur

sen de çalışanlar kervanına katıldın demek,hadi hayırlı olsun,
nasılsın,bebeğin nasıl,hadi haber ver kendinden,meraktayım..

gunaydın kızlar..feyzan negatif çıkmış sevindim..ayris çok huysuz öksürüyor peditus veriyorum ıhlamur verdim başka ne yapabilirim öksüürkten uyuyamıyorda sürekli uyanıyor.

ecrincim 5 kahvefincanı suya 1 tatlı kaşığı nişasta koy pişir
biberonuna koy ver yumuşatıyo ve öksürük krizini önlüyo biz demire öle yapıyoruz şükür öksürmüyo bide sekrol veriyoruz aradada ıhlamur
bugun gayet iiydi

evet ya hoyaya faceden yazacaktım yuvana dön,sensiz olmi diye
araya bişeyler girdi unuttum bugün eve gidince yazam iyisimi..

sağol canım negatif çıktı rahatladım

bende peditus verdim iyi geldi birde küçük havluyu ütü ile ısıtıp göğsüne koydum o geçirdi galiba ertesi gün hiç öksürmedi

ya kızlar sezryan dikiş yerimde bi siyahlık var toplu igne başı gibi kıl dönmesi mi diye baltım sertte agrı yapıyor sizce nedir cımbızla ugraştım ama bişey yapamdım korktum bide dikiş yeri mikrop alır falan diye off.zati kualgımın içinde sivilce çıkmış zonkluyor.ayak parmagımı çarptım o da zonkluyor.birde öksürük var bende anlıcanız ana kız dökülüyoz.

ah bacım zaten senin yanında böyle şeyler yazmak ayıp sen hiç uyumuyorsun
ben normalde p.tesi çarşamba cuma eşimle beraber spora gidiyorum akşam gidemedim valla uykusuzluktan demirle beraber yattım uyudum 4 te uyandım demirin ağlamasına erken yatmasan halim perişandı bugün
Allah senin yardımcın olsun
gazı vardır annesi ya bi duş aldırsaydın keşke belki rahatlar

feyzacım aslında gazımız biteli çok olduama ne bileyim gerçi 4e kadar iyi uyudu ama sonra sapıttı dün gündüzde hiç uyumamıştı birazdan yıkayacağım yine zaten belki daha iyi uyur

kuzum nesi var ki? gerçi bütn bebikler böyle son 1 haftadır.

selam canım. unutur muyuz hiç. aramıza hoşgeldin

slm

bilmiyorum ki canım şimdi daha iyi sabah anneme gittik kahvaltıya karnını doyurdum uyudu 1 saat kadar şimdi daha iyi keyfi birazdan da yıkayacağım gider inş.hey heyleri paşanın
egecik nasıl tamamen iyileşti mi

sen de çalışanlar kervanına katıldın demek,hadi hayırlı olsun,
nasılsın,bebeğin nasıl,hadi haber ver kendinden,meraktayım..

malisef çalışanlar kervanına katıldım taha iyi şükürler olsun
31.01 de doğdu .kaynanam bakıyo şuan
iş yerinde evimin karşısına taşındı rabbime şükürler olsun
tahamın kismeti günde 3 kez emzirmeye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…