2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

buğlemde 3yıl doğum kontrol hapı kullandım doktr kontrolyle bıraktım 3-4 ay olmaz dedi bende öyle ayarladım ki bahar bebeği olsun diye martta bıraktım mayıs 2de hamile olduğumu öğrendim bu süreçtede 1 kez korunmadan oldu ondada buğlem orda bekliyormuş hemn yapıştı tutundu fıstık süpriz oldu bize şimdi diyorum severken ordamı bekliyordun sen hemn oldun

yani adam ceket atsa hamile kalcam ben herhal 1 defada olduğu için korkuyorum ben yanii

feyza hadi gözün aydın,
kızlar ben hala adet olmadım,
koceylede bir kez bişey oldu,
nokta atışı yapmış olmayalım lülülülülü

valla ben çalışmıyor olsam hayatta sizi yalnız bırakmayayım diye kalkıp buraya gelmezdim
fosur fosur uyurdum yeminlen :roflol: :roflol:

o kesin uyursun sen çocuğunda ağznıa durmadan yalancı memeyi sokar durursun ki uyusunda bende uyuyum diye lülülülülülü

anam yokya inş. hamile değilimdir,
hamilelikten daha yeni çıktım,kızım emsin biraz onun hakkını yemeyelim..

oo seninki de bişey mi.
iki kere korunurken gebe kaldım. birinde düşük oldu, birinde de Ayaz.
çok pis korunuruz anlayacağın :roflol:

encik gibin yumurtluyorum.
beni koruyacak bi korunma yöntemi piyasada yok sanırım :roflol:

o kesin uyursun sen çocuğunda ağznıa durmadan yalancı memeyi sokar durursun ki uyusunda bende uyuyum diye lülülülülülü

oo olur mu öyle şey, ben hiç yapar mıyım öyle şeyler :kedi:

bende 6 sene korundum sonra bıraktım sonra 1 senede 2 kere hamile kalıp kaybettim. sonra Egemmm geldiiiii. içimden bir his dikkat etmezsem hemen kalırsın diyii

anam dikkat edelim diğer yavruların suçu ney hep ezilyor arası yakın olan bbeeler

pişştttt bayanssulusmile bayanssulusmile
selam hatunlar olumunekankayizsmile
nasılsınız alsanaalsanasmile
muhabbet ne bakalım opuyorumnanaktan

anam maşlh size dikkat et artıkım

hiç yaparmsın sen asla yapmazsın :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınz
demir dünden beri çok huysuz uyumuyo doğru düzgün ya gece 4te uyandı 6buçukta zorla uyuttum sanki kaka yapamıyo gibi ıkınıyo dün akşam yaptı aslında yatmadan önce ama yinede ıkınıyo

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum

sen nerdesin bacım ya geçen aklıma gelsin dedim ne yaptı bu kız tel olsa arayacaktım nasılsın anlat bakıyım ne var ne yok

geçmiş olsun cnm beril de öyleydi ,çok zorlanıyordu kakasını yaparken,hatta gün boyu ıkınıp yapamadığı oluyordu,
ama 2 gündür çok kaka yapıyor,
kızlar isal mi oldu acaba,
dün 3 hatta 4 te olabilir kaka yaptı,ondan önceki günde öyle,
dün akşam banyo yaptırmıştık üstünü giydirmiştim ki yaptı,badisine kadar çıktı,hadi bakalım tekrar üst değiştir,
bugün de üstünü değiştirmiştim gene yaptı gider ayak yine alt değiştirdim,
bir de yeşil yapıyor iki seferdir,ondan önce de bir kaç kez yapışkanımsı yaptı,
isal mi acaba,
kreşte 8-9 aylık bir bebek isaldi ondan isal mi bulaştı acep..

4te uyandı 6.5 ta zorla uyutuum çağan akşam 11de yattı 1de uyandı gerisi yarım saataralıklıklarla hep ağlayarak uynadı uymadı yani 5ten beride uyanık hala daha uyuycam ama ben hiç yadırgamıyorum hep böyle bu bebe habiri yisin yisin ığınsın o çağanda sürekli var bazen kendini sıcam diye kıpkırmızı oluyo ama bizimki gazdan demir paşayı bilmem bide dün gece çok ağlaması aşıdan uymuyo normaldede ama ağlamıyo oynayak diyo gezek diyo mıyırdanıyo yani dün gece bas bas ağladı:sinifsinif:

gazı vardır annesi ya bi duş aldırsaydın keşke belki rahatlar

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum

aaa a. selam cnm,hoşgeldin,
ara ara aklıma geliyordun,unuturmuyuz kız,özlettin kendini,

Son düzenleyen: Moderatör:
sen nerdesin bacım ya geçen aklıma gelsin dedim ne yaptı bu kız tel olsa arayacaktım nasılsın anlat bakıyım ne var ne yok

iyi olmaya çalışıyorum feyza işe adapte olmak bi yandan taham sız olmak zor
geliyo ama alışıcam
resimdeki kızın sanırım maşallah ne tatlı ismi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…