olm bu gacılar istifa mı etti noldu anlamadım valla.
kaldık bi avuç çalışan köle
bu arada pumpkins işe gitmiyor mu acaba kaç gündür.
gelmiyor.
bebeler hastaydı, bi sorun yoktur inşallah
gece yatıyorum karnımda bişeyler oynuyor gbhep rüyalarımda bile hamile olduğumu görüyorum buğlemde çok erken hissettim ben gebeliği anam dedim ne oluyor yinemi gebeyim bilmiyorumkismilepsikolojim alt üst oldu neysemki şükür negatif çıktı tek çizgi yuppiii kaydirigubbakcemile3
gece yatıyorum karnımda bişeyler oynuyor gbhep rüyalarımda bile hamile olduğumu görüyorum buğlemde çok erken hissettim ben gebeliği anam dedim ne oluyor yinemi gebeyim bilmiyorumkismilepsikolojim alt üst oldu neysemki şükür negatif çıktı tek çizgi yuppiii kaydirigubbakcemile3
benimde azcuk hatta o kadar azcuk ki geçen gün biri doğum ne zaman dedi o derece azcuk yani:dilcikar::sm_cool:hiç yok değilye alah ala var tabi bebek doğurduk ama azcuk var lülülülülülü
aman be feyza bende dedim çift çizgiyi görünce düştü bayıldı
heee çalışan köle gurubu biziz zaten kızım.zaten şimdiki kafam olsa ne işim olur muhasebeyle fln işletme okuyacağına okusaydım öğretmenlik offf kebaptım.hakikaten nerde pumpkins.
zaten ben bekliyorum birimizden çift çizgiyi çok anıyoruz bu topikte çünkü.
benimde azcuk hatta o kadar azcuk ki geçen gün biri doğum ne zaman dedi o derece azcuk yani:dilcikar::sm_cool:
banada eşim içerde utkunun kardeşinimi unuttular diyo..uyuzalsanaalsanasmilebenimde azcuk hatta o kadar azcuk ki geçen gün biri doğum ne zaman dedi o derece azcuk yani:dilcikar::sm_cool:
kızlar ben çalışmıyorum ama sabahım köründe giriyorum sizi yalnız bırakmim diye..çocukta uyuyo yatıp uyusam ya ama sabahları uyumayı sevmiyorum delimiyim neyimbilmiyorumkismile
iyi yapmışsın feyzacım
bi bak bakalım teste ben alsam dayanamaz yapardım meraktan yapda öğrenelim akmı karamı görelim:))
sen muhasebe işi yapıyosun değilmi? ne tarafta işyerin
kızlar ben çalışmıyorum ama sabahım köründe giriyorum sizi yalnız bırakmim diye..çocukta uyuyo yatıp uyusam ya ama sabahları uyumayı sevmiyorum delimiyim neyimbilmiyorumkismile
benimde azcuk hatta o kadar azcuk ki geçen gün biri doğum ne zaman dedi o derece azcuk yani:dilcikar::sm_cool:
hani hani nerde mayısta çalışan grubumuz artacaktı nerde? bu topiğin sabahçıları biziz gene nerde bu insanlar herkes çalışsın ben çalışıyorum ya herkes çalışsın valla kıskanıyorum evde oturup çocuğuna bakanlara oof keşke bende evde oturup sadece oğluşuma baksam ve fıldır fıldır gezsem.
ayy canım sağol kızım sana rahatmı batıyor git yat ne işin var karga şeyini yemeden buralarda ohaoldumsmile delimisin nesin lülülülülülü (şaka şaka)
valla ben çalışmıyor olsam hayatta sizi yalnız bırakmayayım diye kalkıp buraya gelmezdim
fosur fosur uyurdum yeminlen :roflol: :roflol:
çalışanlar olarak sanırım bir elin parmağını bile geçmeyecek sayıdayız değil mi? ne yapacaksın ama herşey bebikler için. pumpun telefonu varsa arayalım .
Feyza gozun aydi
icin rahatlamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?