bu çok önemli bir konu, acaba tüm sezeryan tipleri için mi geçerli, yoksa bebeğin gazlardan etkilenmediği spinal için de geçerli mi, gerçi onda da şok yaşıyordur tabii, ama sezeryan kaçınılmaz olunca yapacak bir şey yok, ben normal ile sez. arasındaki en büyük farkı şöyle söyleyebilirim, her ikisini de yaptığım için, normalde doğum sonrası tatlı bir yorgunluk vardı ve vücudumun çok arındığını hissetmiştim, sezeryan sonrası halsizlik, üşüme ve sersemlik hali vardı ve arındığımı hissetmedim, ama o genel anesteziydi, bu defa spinal olucam inşaallah...
YOK KIZ
arada bakıyor
benım sıkıldıgımı anlayınca
kanepeyee uzanıyor
al sen bak dıyor
uyukluyor
elektrıklı battanıyenın fısını takıyorum
yatak odamızda
yatagımız ısınıyor
ben vakıt gecırıyorum pcde
sonra uyandırıyorum yatıyoruzzz
ben ondan daha cok vakıt gecırıyom pcde
onu da araştırdım, devlet memuru olduğumda devlet masraflarımın bir kısmını karşılıyor, resmi kayıtlarda belli olacak, bu yüzden de evde yaptım diyemiyorum, ancak okula başlarken gelişim geriliği var diye rapor alacakmışım o da ileriki yaşamında da çocuğu takip ediyormuş...
poseıdon nerdesın bacım
epiduralde katater takılıyor ve doğumdan sonra da takılı kalıyor, ağrı oldukça oradan ağrı kesici veriliyor, spinalde de belden iğne yapılıyor, uyuşma daha hızlı oluyor, doğumdan sonra 4 - 6 saat gibi uyuşma geçiyor, bu yöntemle sezeryan da olabiliyor, sadece normal değil...epidural olıcam ben doktorum onu söledi sanırım epidiralda bir iğne vuruyolar hemen ameliyata alınıyosun spinal yalnış anlamadısam daha çok normal doğumlarda kullanılıyo olsa gerek diye düşünüyorum beline bişiy takılıyomuş ince bişiy o doğum bitene kadar kalıyomuş ihtiyaç oldukça uyuşturulsun diye umarım bilgilerim dorudur senide doru bilgilendirmişimdir genede başka bilgili kişilerde yazsın vebal altında kalmıyım bende milleten duyduğumu söledim
Neyse ıyı geceler
allah rahatlık versınn
cok uykum geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?