2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa baglanana kadar bır hal oluyorum yaa benım bılg galıba sorun var
canım nasıl gıdıyor senın de cok az kalmıs..

ıyı gıdıyor cnm
hayırlısı artık
evet az kaldı

pc yı kapat tekrar ac
oluyor ole bazen

Bak ogullarımızın kısmetıne
goruyomusun

poseıdon
cok merak edıyorum ılk normal dogumu kım yapacak
hayırlısı bakalımm

Evet bence de bebekler iyi beslensin diye Allah yemeklerimizi güzel yeptirttiriyor

Helal olsun

herkes bana da helal etsın olur mu

kırıp uzduklerım olduysaaa

Benden helal olsun canim lafi olmaz,

poseıdon nerdesın bacım

Canim ya demin Aile hayati bölümünde biri bosanmak üzereymis onun hikayesini okudum cok üzüldüm ne adamlar var dünyada

demin onu okuyordum

evet canım bu gece benım de karnım semsert sankı bebek dıger tarafa dondu sankı yaaa benımkı garıp seyle yapıyo dogurmayayım yaa ben de.. :))

ben cıkıyorum kızlar opuyorum sızlerı yarın gıremem nete buyuk ıhtımal kendınıze cok dıkkat edın :))
pazar pazar dogurmayın haaaa :))
tatıl ılan ettım ben pazarı.:roflol:

evet canım bu gece benım de karnım semsert sankı bebek dıger tarafa dondu sankı yaaa benımkı garıp seyle yapıyo dogurmayayım yaa ben de.. :))

Hazirlaniyor bebeler iste, iyice sikisacaklarki ciksinlar.

Ben de oturamiyorum bilg. basinda sürekli sekil degistirmek zorunda kaliyorum.

Bu son ay böyle olcak artik :bbo:

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, bebeklerinin hayırlı ve uzun ömürleri olsun, sağlık ve huzur diliyorum, benim de 2 ocağı beklemeyecek gibi diyorlar, moralimi bozuyorlar, oysa ki ne çok istemiştik 2010 a geçmeyi, bir kaç gün için bir yıl kaybetmemeyi, neyse, hayırlısı olsun, benim yine mide yanma saatlerim, uyuyamıyorum...

Bende yoktum kı cnm
esım evdeydı
gec kalktık
kahvaltı derken
eŞım pcde takıldı
sonra carsıya cıktık
aksam da bıraz daha takıldı pcye
sonra ıse gıttı
ancak gırebıldımm

Daha önce burda seyden bahsetmislerdi, nüfus müdürlügüne gittiginizde bebegin nüfusunu cikarmak icin, evde dogum yaptim diyip 1 ocak diye kaydettirebiliyormussun.

Erken gelse de belki öyle birsey yaparsin olmaz mi?

Askitom walla bende de ayni durum gec kalhvalti ettik,

yemek felan sonra aksam olunca filim actik seyrettik, sonra o herzamanki gibi gazetelere felan bati giremedim muhebbete.

bu çok önemli bir konu, acaba tüm sezeryan tipleri için mi geçerli, yoksa bebeğin gazlardan etkilenmediği spinal için de geçerli mi, gerçi onda da şok yaşıyordur tabii, ama sezeryan kaçınılmaz olunca yapacak bir şey yok, ben normal ile sez. arasındaki en büyük farkı şöyle söyleyebilirim, her ikisini de yaptığım için, normalde doğum sonrası tatlı bir yorgunluk vardı ve vücudumun çok arındığını hissetmiştim, sezeryan sonrası halsizlik, üşüme ve sersemlik hali vardı ve arındığımı hissetmedim, ama o genel anesteziydi, bu defa spinal olucam inşaallah...

YOK KIZ
arada bakıyor
benım sıkıldıgımı anlayınca
kanepeyee uzanıyor
al sen bak dıyor
uyukluyor
elektrıklı battanıyenın fısını takıyorum
yatak odamızda
yatagımız ısınıyor
ben vakıt gecırıyorum pcde
sonra uyandırıyorum yatıyoruzzz
ben ondan daha cok vakıt gecırıyom pcde

Daha önce burda seyden bahsetmislerdi, nüfus müdürlügüne gittiginizde bebegin nüfusunu cikarmak icin, evde dogum yaptim diyip 1 ocak diye kaydettirebiliyormussun.

Erken gelse de belki öyle birsey yaparsin olmaz mi?
onu da araştırdım, devlet memuru olduğumda devlet masraflarımın bir kısmını karşılıyor, resmi kayıtlarda belli olacak, bu yüzden de evde yaptım diyemiyorum, ancak okula başlarken gelişim geriliği var diye rapor alacakmışım o da ileriki yaşamında da çocuğu takip ediyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…