2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu havalardeil bebekleri büyük insanı bile çarpar..bu arada herkese günaydın...olumunekankayizsmile

herkese günaydın hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
emziren annelere bir sorum var.Kuzey gündüzleri 3 saatte bir beslenirken geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı sizde emme saatleri nasıl.geceleri uyanmaktan çok perişanım ben.2 saatte bir uyanıyor 20 dakika emiyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok yorgunum.

canım bunların rutinleri yok maalesef öyküde kimi gece 3-4 saat aralıksız uyuyo kimi gece 2 saatte bir emmek istiyo sürekli uyanmak kötü gerçekten insan sersem oluyo ama önceden gözümüzü kırpmıyoduk sabaha kadar ben buna razıyım

bence hava değişimi baharda polenler sayesinde bebişler çok çabuk alıyor mikrobu .burnu tıkalı olmasa ben öksürüğüde çok abarmtıycam emmk istyor burun tıkalı sürekli bırakıyor memeyi nefes alıyor tekrar emiyor çok üzüldüm o haline gözümün önünden gitmyor

[]

cnm yaa kıyamam kuzuma üzülmezmi insan biz dün aşı krizinden sonra karşılıklı ağladık o ağladı ben ağladım sonra babamız geldi o arada uyudu öykü ben hala ağlıyorum delimisin niye ağlıyosun olucak o kadar aşı oldu diyo anne yüreği işte dayanmıyo ki

evet o bakışları yokmu nasıl nazlı nazlı bakıyorlar insana ,sabah o kadr zor ayrıldm ki nefas alamayınca birde öksüryor mahsus öksürük gb bayılıyorum her hareketine allahım bizleri ayırma bebişlerimzden ne bebeği annesiz nede bir anneyi bebesiz bırakma hep böyle dua ediyorum

kızlar hızlı resim çalışıyor....feyza va cadaloz...

gunaydın kızlar
ben evdeyim bugun malum süt izni. birazdan sizinle birşey paylaşacağım az sonraa ege tepnişiyor şu annnnn azz sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…