günaydın kızlara.s.a.s.
Günaydingünaydın kızlara.s.a.s.
Amin, onu da nadir versin nazarlik mahiyetinde yerimsenibengünaydınnnn zemuszemus
hasta bebiklere geçmiş olsun, Allah tüm çocuklara sadece normal çocuk hastalıkları versin:Saruboceq:
Kızlar bebeklerinizin yüzünde küçücük minnacık beyaz beyaz yağ bezesine benzeyen şeylerden var mı?
günaydınnnn zemuszemus
hasta bebiklere geçmiş olsun, Allah tüm çocuklara sadece normal çocuk hastalıkları versin:Saruboceq:
canım bizde ondan yok bizim hep kırmızı kırmızı dökmeler oluyor allerji gibi bişeyKızlar bebeklerinizin yüzünde küçücük minnacık beyaz beyaz yağ bezesine benzeyen şeylerden var mı?
günaydın canım naber iyisin inş.
mehlikasu, öğretmenim ve sced geçmişler olsun inş. en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur bebekler....
mehlikasu Uras çok kusuyordu idrar tahlili yaptırmıştık enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta antibiyotik kullandıktan sonra bu kezde kakası aşırı sümüklü çıkmaya başladı günde 4-5 kere sulu olduğuda oluyordu gerçi bizimki aylardır hep sulu ben anne sütü aldığı için üzerinde durmadım geçen hafta sümüklü kakanın yanında kıl gibi 2 kez kan gördüm kakada internette araştırdım oturdum bi güzel ağladım ağladım sakinleşince doktoru aradım yarın gelin tahlil yapalım dedi tahlilde önemli bişey yok ishal var dedi bizede reflor verdi 1 kere verdim reflorü çocuğun yüzü döktü kıpkırmızı baktım kakası bazen aşırı sulu bazen normal bıraktım ilacı şu anda anormal bir durum gözlemlemiyorum çok şükür bunları neden anlatıyorum bende çok korktum üzüldüm ama geçici durumlarmış merak etme bence beril de en kısa zamanda düzelecektir.
mehlika gecmis olsun cok ay kiyamam yarin hemen doktora goster canim tekrar ishal onemli vucut su kaybetmesin biraz su da versen olur hoya dogru soyluyor birkac cay kasigi su ver canim
sağolun kızlar,dün 2,5 gibi yapmıştı en son sonra yapmadı,refloru nur da sevmemişti
sen kızına su içir normal içtiğin sudan ihtiyacı var şimdi
sağol cnm,sizede geçmiş olsun cnm,inş. bir an önce atlatır kerem..selamm bebekler buyudukca hastaliklar da cıkıyor demek
mehlikasu cok gecmiş olsun.insallah bir an once sagligina kavusur beril
biz de antibiyotik ve bronsit icin surup kullanmaya basladik.
sağol cnm,eceye de geçmiş olsun,Rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin..mehlikasu geçmiş olsun
öğretmenim senin oğluş da mı hasta geçmiş olsun
ece de iki gündür hafif hafif öksürüyor
bugün ıhlamur papatya verdim
ateşi yok keyfi de yerinde
inşallah hastalanmaz
inş. hasta olmassınız cnm,kendine be bebikine dikkat et,bebiyle uğraşırken kendini ihmal etme,biz iyi olacaz ki bebiklerimize bakacaz diimi..günayin kizlar,
herkes öksürmey ebaslamis gecmis olsun hava degisikligi hasta ediyo galiba
ben de kendimi kirik hissediyorum tek basima iyi beslenemiyorm kendime iyi bakamiyorum bebem de hapsirmaya basladi hasta olcaz diye korkuyorum
dinlenemiyorumki veletten firsat bulup üfff
neyse sabah sabah icimiz kapandi
Cadi hala hediyesini eklemedi dün aksam eklicem diye kandirdi bizi cadi iste Çok üzgünüm çoook
sağol cnm,size de geçmiş olsun,günaydın canım naber iyisin inş.
mehlikasu, öğretmenim ve sced geçmişler olsun inş. en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur bebekler....
mehlikasu Uras çok kusuyordu idrar tahlili yaptırmıştık enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta antibiyotik kullandıktan sonra bu kezde kakası aşırı sümüklü çıkmaya başladı günde 4-5 kere sulu olduğuda oluyordu gerçi bizimki aylardır hep sulu ben anne sütü aldığı için üzerinde durmadım geçen hafta sümüklü kakanın yanında kıl gibi 2 kez kan gördüm kakada internette araştırdım oturdum bi güzel ağladım ağladım sakinleşince doktoru aradım yarın gelin tahlil yapalım dedi tahlilde önemli bişey yok ishal var dedi bizede reflor verdi 1 kere verdim reflorü çocuğun yüzü döktü kıpkırmızı baktım kakası bazen aşırı sulu bazen normal bıraktım ilacı şu anda anormal bir durum gözlemlemiyorum çok şükür bunları neden anlatıyorum bende çok korktum üzüldüm ama geçici durumlarmış merak etme bence beril de en kısa zamanda düzelecektir.
günaydın kızlar.....a.s.
hasta bebişlerimi eceye berile geçmiş olsun yaaaa kıyamam onlara...
.
evet oluyo canım doktor olur dedi geçiyo bi süre sora meraklanmaKızlar bebeklerinizin yüzünde küçücük minnacık beyaz beyaz yağ bezesine benzeyen şeylerden var mı?
yok bacı problem var olmuyo esmere verdim resimleri oda ekleyemedigünayin kizlar,
herkes öksürmey ebaslamis gecmis olsun hava degisikligi hasta ediyo galiba
ben de kendimi kirik hissediyorum tek basima iyi beslenemiyorm kendime iyi bakamiyorum bebem de hapsirmaya basladi hasta olcaz diye korkuyorum
dinlenemiyorumki veletten firsat bulup üfff
neyse sabah sabah icimiz kapandi
Cadi hala hediyesini eklemedi dün aksam eklicem diye kandirdi bizi cadi iste Çok üzgünüm çoook
saol sced,bronsit baslangici..epey hırpaladi cocugu bakalim kotu olmasında
ece de oksuruyormus,gecmiş olsun. buhar iyi geldi benimkine gerci cigere indigi icin de olabilir
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı öksürüyor ateş yok ama nefes alamıyor babası doktora götürcek kafam kazan gb moralim çok bozuk onu böyle bırakıp geldim ya bugün bana geçmez artıkmafoldumben
kreşi aradım hala uyuyormuş noldu kuzuma böyle,Allah'ım inş. önemli bişey yoktur..
kreşe gelmeye başladığımızdan beri sorunlar bitmedi,önce kerşteyken emmemeye başladı şimdi isal,
bir de şişko ,koca dötlü, mantar falan diyorlar nazar mı attılar naptılar..
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı öksürüyor ateş yok ama nefes alamıyor babası doktora götürcek kafam kazan gb moralim çok bozuk onu böyle bırakıp geldim ya bugün bana geçmez artıkmafoldumben
güzel annişler günaydın
hızlı resimden başka nasıl resim yükleyebilirz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?