2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insanın canı bişey istemyince olmuyor ben yemek bile yemedim akşam kek vardı 2 dilim yedim meyve suyuyla o işte.aslında yemek yapmak çok kolay ama ne yapcağını bilememek çok kötü
aynen ya hele bide benim eşim gibi yemek seçen biri vrsa evde yemek bulmak dahada zorlaşıyo yapmak 2 dk ka

kızlar hediyeleşme topiğini okuyorum okuyup okuyup gülüyorum ne komiksiniz yaa,
çok şey kaçırmışım ben..

oferta bu bbeklerin günü gününü tutmuyo valla. benımkıde üç gündür gece 12 de emip yatıyor sabah 6 ya kadar ama ben bu sefer huzursıuz oluyorum acaba açmı uyuyor dıye uynadırmakta ıstemıyorum tekrar uyumazsa dıye sabah 6 da kendı uyanıp ıstıyo zaten..bakalım böyle düzene girer inşallah..

tunaydin kizlar biz oglusumla hazirlandik emziirip birazdan cikacagiz kardesimi de alip ikeaya gidecegiz ikeada 5. yil serefine indirim varmis cok pazar aksamina kadar gidip biraz para harcayayim malum yaz geldi balkona masa sandalye almam lazim oglusa da oyuncak falan bakarim biarz d aresimelri icin cerceve alayim bulruisam guzel biseyelr gelebilecekler varsa hadi atlayin gelin ecrin hadi atla gel canim ikeaya esmer duyuyosa simdi o gelri ondan performans bekliyorum :) esmer atla gel aksama maltepeye birakirim ben seni kardesimi de birakacagim oraya cuinku kulagin falan agrimiyomu senin patrona bi soylesen

Cok gecmis olsun bebislerimzie kiyamam hic ya mehlikacim sen bir doktora goster istersen melegini
canim aksam uzerinden sonraki emem araligini 2 sate indir yani mesela 5ten sonrA 7 9 gibi emzir gece 11 de de verirrsin karni doydugu icin gece kalkmaz sanirim

ne guzel canim 6 saati gecmedigi takdirde problem yok benim doktorum oyle dedi 6 saat mex. durur emmeden 6 saatten sonra emzir dedi cunku 6 saatten sonra memeler beyne uyari gondermeyi azaltirmis sut doldur diye

uff ben geldim kızlar ayris çok öksüüryor korktum sabah dr götürdüm buhar verdiler ilaç verdiler geldim ama daha kötü olursa mama yemezse yatırcam dedi moralim bozuldı.kar da kışta hasta etmedim bu havada hasta ettim çocuıgu offf.

gecmis olsun ecrincim öksürük aksirik hep bu aralar oluyor baksana bizimkilerden bayagi öksüren aksiran bebe var, dedigin gibi kara kista hasta etmedik bebeleri simdi hasta ediyoruz, ben de bogazim agriyor biraz biz sicakta hasta oluyoz sogukta degil :)

geçmiş olsun ayrismdemi hasta bahar havası çok dikkat et bulunduğu odada su kaynat ve göğsüne havlu koy ısıtıp ben öyle geçirdm dün biraz hafifledi öksürürğü .
canım buğlemde hasta bende hasta etmedim şimdi hasta oldu yaa sinirlerim bozuk benimde doktora götrdü sabh babası çiğerleri temz demiş şururp vermiş öksürüğününde burnu tıkalı olduğu için demiş bilmyorum

geçmiş olsun ecrin. tam hastalık havası insan ne giydirecegini şaşırıyor valla sabah kısa kollu gıydırmıştım sonra dedim hasta olmasın yenıden uzun kollusunu giydirdim yelegini giydirdim..

sagolun kızlar tüm bebelere geçmiş olsun.ayrisinde burnu tıkalıydı onedenle öksüüryor.uyuyamıyorda öksürmekten.dr bol ıhlamur rezene ver dedi pekmezle tatlandır dedi hasta olanlar deneyebilir öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…