2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

he kız öyle şeyler çıkmış dimi.ben görmedimde aslı astarı varmı bilmiyorum izleyenler o fln diyor.ben bakayım dedim toplamışlar nette çıkmıyor.

evet çıkmış,eşim gece çalıştığından int. görmüş görüntüleri,
ama hemen toplamışlar tabi,

kıymayı kaçıncı ayda vermeye başlıyoruz?ben bu kavanoz mamalarını bile ılıtıp veriyorum sen öyle ılıtmadan mı verdin?kerem olsa çoktan hasta olmuştu ayaza

ne görüntüsüymüş ben iyice koptum bugün en gezete okudum ne bişey kahvaltı bile yapmmaıştım yemek yeni yedim sedece pilav salata çünkü bugün menü iğrenç kaşarlı kabak-barbunya -pilavdı yemedim.zeytinyağlı barabunyayı seviyoreum ama gaz yapar diye yemedim

evet canım en kolay eriyen bebelac zaten
bizim kızın mide mama çukuru oldu hero baby normal bebelac hero baby lactum aptamil ne varsa içti

çorabyı bende yapıyorum farklı bişey elemye başladınızmı diye sordum bizimki kabak olunca pek sevmedi semiz otu da koydum nasıl bişey olduysa onu biraz severek yedi

6. ayda başlanıyo tavuk et suyuna

bizimkide evde bi armutu çok seviyo yiyo havucu zaten çok sevmedi armutla karışırsa yiyio elmada ekşi verirsem 2 ksşık gerisi püskürtülüyo
şeftali muz aldım geçen gün bayıla bayıla yedi
ne varsa bu hazır gıdalarda her bişeyini büyüklü küçüklü bayılıyoruz

ayaza maşllah vessaşam hazır yemek sevecek bu gidişle
bugünde bana ülker hero babyden kutu gelmiş kavanoz meyve püresi-gece büskivisi 1 pakette muzlu mama ne dedi eşim 3 tane gelmiş gidince bakrım telefonda analttı ama hehe hehe deyip geçtim

feyza deniz baykal ve chp ankara milletvekilinin aynı zamanda baykalın eski kalem müdürünün görüntüleri çıkmış internette..

aman sen sus bu sefer en az bir ay giremezsin k.k lmaz:

kaydirigubbakcemile3

kıymayı kaçıncı ayda vermeye başlıyoruz?ben bu kavanoz mamalarını bile ılıtıp veriyorum sen öyle ılıtmadan mı verdin?kerem olsa çoktan hasta olmuştu ayaza

bizim doktor 3 hafta önce patates-havuçla başlattı. her hafta 1 ürün ekle dedi.
gidişat şu yani:
kabak-zeytinyağı-pirinç ya da irmik-kıyma
biz bu hafta pirinç ekledik haftaya kıyma başlayacağım.
ceviz büyüklüğünde ve 3 kere çekilmiş dana kıyması olacakmış.

ama her doktorun önerdiği şeyler farklı. o yüzden kıyaslama yapmıyorum ben.
mesela bize yoğurt, muhallebi içi 1 ay bekletiyor.
bende doktorla birebir gitmek çin söylediklerini veriyorum.
bizim sindirim sorunumuz olabilir.
prematüre doğumlarda ilerde de sorunlar çıkabiliyor çünkü

valla hazır gıdayı sağlıklı-sağlıksız diye düşündüğümden değil kesemi düşündüğümden vermem ben hergün.
bebelac tanesi 1,20. şimdi hergün 2 kavanoz yese günde 2,5 TL bütçe ayıramam ben ona.
evde ne buluyorsa onu yesin :dilcikar:

canım bizede gelmişti o kutudan kahvaltılık bisküvi muzlu mamayı kerem çok sevdi her sabah yapıyoruz bayıla bayıla içiyor biberonuyla.sen daha ek gıdaya başlamadın maşallah sütün yetiyorsada başlama canım.

feyza sadece anne sütüyle mi besleniyor buğlem,işsaatlerinde nasıl emziriyorsun,
öğlen eşin getiriyordu sanırım öğlene kadar nasıl duruyor bizimki gündüzleri 2,5-3 saatte bir emiyor gece de ilk yatışta 2,5-3 saat kadar yatıyor sonra genelde saatte 1 kalkıyor,

aman benim doktorum saydı saydı onu ver bunu ver asıl vermemen gerekenleri sayayım onlar daha az dedi çocuğun ağız tadına göre ver dedi sıkmadan.bende kafama göre takılıyorum.kızım içmeyecen sigara alacan ayazcığıma kavanoz maması bebenin canı istiyosa alacan içme sigarakafamçokkarıştı

yavbende hiçbişiyi vermedim daha nadir arada bebelac biberon maması yiyoo
ama imire geldim bende şu hazır meyvelerden alcem vercem bakam
doktora kalsa bu bebe benim ememden ayrılmasa hoşuna gidiyo geceleri uyumayan ben bütün gün çağanı kucaktataşıyan benn yok anam yok başlıcam bende bişilere takım dayandı atuk yavv
cevap yazın yolarım hee hpinizi opuyorumnanaktan

cıkkss almaycem. :umursamaz:
evdeyken yaparım ben ona onu yesin.
şimdi 1 kavanoz yiyen bebe 1 ay sonra büyük kavanozu bitirir. akannehir
ayol benim sigaramdan nolcek, haftada 1 paket içiyorum ben.

siz söyleyince baktim youtubdan baykal ve milletvekili yaptigi kadinin görüntüsüne ay ikisi de evliymis,

bi kac bisey okudum ikisi de karisini kocaisni aldatmaya piskin piskin özel hayat diyecek kadar ahlaksizlasmislar.

essmer yetmezki canım zaten bu bebelere her seveceklerini almaya kalksak sevet gerek
hergün çorbasıydı muhallebisiydi o suydu busuydu deerken alır başını gider
sıkışınca alırız öyle zamanlarda iyi olur
zaten yiyeceleri 2 lokma onuda yaparız heralde

cıkkss almaycem. :umursamaz:
evdeyken yaparım ben ona onu yesin.
şimdi 1 kavanoz yiyen bebe 1 ay sonra büyük kavanozu bitirir. akannehir
ayol benim sigaramdan nolcek, haftada 1 paket içiyorum ben.

alma bakemm nasıl olsa yazın evde durmayacan devamlı gezecen ozaman alıcan bol boll sanki şimdi evde duruonda kaydirigubbakcemile5 şaka bir tarafı en iyisi evde kendinin yaptığı ama bizim oğlanda onu tükürüyor hazır olunca şapır şupur yiyiyor herhalde aklınca ne düşünüosa çalış ana çalış bana daha çook mama alacanmı demeye getiriyo anlamadım gittim afoldumben

yaa bir de ben mutfak işini zaten severim. zor gelmiyor o yzüden.
mesela kahvaltıya geçince de evde peynirli, yumurtalı, bisküvili falan kahvaltı hazırlamak istiyorum.
yani ben yapayım, benim derdim o.
yoksa hazır sağlıksızmış falan diye düşündüğümden değil.
bizim verdiğimiz hormonlu meyveler belki kavanozdakilerden daha bile sağlıksızdır.

benim gezmemi mevsim engeller mi ayol, doğru dedin valla :roflol:

ben geldim kızlar dr daha iyi gibi dedi damaryolunu çıkardılar..ıhlamur zsencefili kaynat pekmezle tatlandır içir bir fincan dedi sabah ögle akşam.balgamı söktürmek içinmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…