ya arkadaşımda başa bi markanın kini dedi ben verdim 5 aylıkken çok rahat ettim oda biraz sulu yapıp biberonla yiyomuş muhallebi tarzını çoğu bebe sever zatencadı sen biberon mama ver daha doyurucu olur yada aptamil muhallebi aldım ben daha vermedim onu sulu yap içir biberonla daha çok tok tutar senide çok emmemiş olur rahat edersin madem:))
cadoloz senin işin cok zorr ben olsam sanirim dayanamaz veirrdim ek birseyler gerci kac aylik tam bilmiyorum ama
bu benim kociş komik yaa.mail attım pazar var bugunde ''pazara çıksammıki birşey olurmu? diye
o da ayrisi evde bırakıop çıkcam sandı demek cvp:istersen merdivene bırak aglayınca bakarlar:))
cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.
cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.[/QUO
AHH bee ceycecim denemediğimiz damla şurup kalmadı sanırım çağan çok sık emdiği için böyle olluyo morarma huyu var diyede dayıyom memeyi hemen hırslanıyo gündür tkrar yalancı memeye uğraşıyom emsin diye ama pek başarılı olamıyorum
bende zinco kullanıyordum cok memnunuz
bide cadaloz cok sık emziriyor ondandır
bana doktor her istediginde verme hava yutuyor gaz yapar demişti
cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.[/QUO
AHH bee ceycecim denemediğimiz damla şurup kalmadı sanırım çağan çok sık emdiği için böyle olluyo morarma huyu var diyede dayıyom memeyi hemen hırslanıyo gündür tkrar yalancı memeye uğraşıyom emsin diye ama pek başarılı olamıyorum
çağanda bek bi inatcıymış yalancıyı alsa bari biraz rahatlarsın.zor senin işin birde büyük çocukta var.biz biriyle zor uğraşıyoruz.canım ozaman bu aptamilin pirinçli muhallebesi var ben onuda kullanıyorum akşam üstü 8-9 gibi onu veriyorum onu sulu yapıyorum biberona girecek gibi o bayağı keremi götürüyor 4 saat fln.göğsün rahatlar bari biraz ama istersen baştan bir dr.sor bakalım ne diyecek.benim arkadaşımda sadece bebeğini anne sütüyle emzir demiş dr.o dinlemedi benden önce çorbalarla başladı o tatlarıda öğrenmesi lazım dedi maşallah kızı yiyor oda biraz rahatladım diyor.ama istersen baştan bir sağ bakalım kaç cc içiyor çağan bir kerede
canım ben çok ık emzirmeyi stemiyorum hatta düzene girmesi için uğraşıyorum ama çağan çok azgın her uykudan ağlayarak uyanıyo ve çok baırıyo kucağıma alıp gezdiriyom bu seferde meme vermyince başlıyo ağlamaya dahada vermeyip eylemeye çalışınca birdenbire morartıyo hırsından kendini yani benim emzirmem çareszilikten başka şekilde durmadığı için yoksaki bende gecede 2 saat 4 saat uyumayı istemezmiyimbende zinco kullanıyordum cok memnunuz
bide cadaloz cok sık emziriyor ondandır
bana doktor her istediginde verme hava yutuyor gaz yapar demişti
hiç sağmadım ama sütüm çok daha ufaakken bazen elimle sağardım 60lık yetmişlik süt çıakrırdım biberona ama sağma mikinesiyle hiç denemedim ama sütüm var emerken anlıyosun zaten cork cork emiyo bazı gğn az oluyo ozaman hırslanıyo zatencadoloz
hic sagdin mi yani kac cc iciyor acaba biraz ugrasip sut biriktirip midesini doldursan ??
canım yanlış hatırlıyor olabilirim san simplex mi öyle bişey di bizim damlamız zinco fln bize hiiç kar etmedi neler kullandık neler gaz için birde benim sütüm bol iken dr.iki saatte bir emzir öncekini midesi hazmedemeden tekrar emerse gaz daha çok artar demişti.bir zamanlar
valla ceyce bende okuyunca öle bi kahkata attım:)
ceyce sen face de varmısın?
feyza sende bendensin pratik hatun bende ketili doldurdum agzını açınca otomatigi atmıyoya oda da guzelce kaynattım buhar oldu heryer:))alsana buhar makinası ama bugun dr soguk buhar makinası alın dedi bakalım:)biz makinaylamı büyüdük:)
alem kızım senin koca :teytey:
cadalozcum senin oğlan hamdi alkanın karakteri vardı ya gazman onla yarış yapıyor herhaldelaelaelaelaelae işin esprisi bir tarafa maşallahıda var çağanın kilosuda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?