ben geldim kızlar dr daha iyi gibi dedi damaryolunu çıkardılar..ıhlamur zsencefili kaynat pekmezle tatlandır içir bir fincan dedi sabah ögle akşam.balgamı söktürmek içinmiş..
yavbende hiçbişiyi vermedim daha nadir arada bebelac biberon maması yiyoo
ama imire geldim bende şu hazır meyvelerden alcem vercem bakam
doktora kalsa bu bebe benim ememden ayrılmasa hoşuna gidiyo geceleri uyumayan ben bütün gün çağanı kucaktataşıyan benn yok anam yok başlıcam bende bişilere takım dayandı atuk yavv
cevap yazın yolarım hee hpinizi
yavbak tesiif ederim banada bişiler yazın daha nasıl meyvedan başlıyam sütüm yetiyo ama ben başlıcam artık diğer oğlumdada 4.5 aylıktı başlamıştım bide çağan çok sık emiyo en fazla 1 sat duruyo emmeden ondada ayakta gezerse yoksa basıyo yaygarayı hem belki ek bişiler verince acık oyalanır benimki teselli işte yorum yazınbu sefer döverim heee
zencefil egri bügrü bişi işte yer elması gibin:))evde vardı eşim içiyordu ıhlamurla karıştırıp kaynatcakmışım..
damaryolu serum takılıyorya canım kola onun ignesi takılıydı tekrar acile gitmemiz gerekirse birdaha delmeyelim yazık dediler çok şükür gerek kalmadı çıkardılar.
ben geldim kızlar dr daha iyi gibi dedi damaryolunu çıkardılar..ıhlamur zsencefili kaynat pekmezle tatlandır içir bir fincan dedi sabah ögle akşam.balgamı söktürmek içinmiş..
kızlar balgamlı öksürüklerde ya da ciğere inen durumlarda sıcak buhar yapmayın.
soğuk buhar verilmesi gerekiyor.
sıcak buhar sadece odayı nemlendirirken işe yarıyor.
sagol örtmenim.bizimde cigere indi dr korkuttu ama eşimin kardeşi baktı filme çokta önemli degil dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?