2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maltepeden gelinir kadıköy'e tek minibüs ya da otobüsle sorun değil.
ya da en azından benim için sorun değil.

:roflol:

he canım doğru hatırlıyorsun tek daş baa gelmişti. göndereyim canım senden kıymetli miyerimseniben

kadıköy daha orta bir yer sanki daha iyi olur giib ama siz bilirsiniz..gelecek olanlarla oylama yaparız.

ben bayılırm metrobüsle hele buğlem kucağımda bebek arabası getrsem kocaman onumu taşırım buğlemimi gelmek isterdim ama araçsız gelinmez canım

ben cumartesi sabah belki ayazla büyükçekmeceye gideceğim.
toplu taşımayla hemi de.
bolu'ya gitsem daha kısa sürer sanırım. akannehir
olm nolcek yaa acık cesaret, ilk duraktan binsen zaten oturacaksın. ara duraktan binersen de kucağında çocuk olunca yer evriyorlar merak etme :roflol:

heee öyle diyon hemiii mikemmel diyonda buğlemi sen bi taşıda gör nokta noktayı .......anneme zor gidiyoz 2 sokak aşağıda anam hiç gitmedim bilmyorum ki gelebilrmiym o zmana 10 kilo olur .ayaza benzemez sonra sana bıraktırırım eve kadr söyliyim:sm_cool:

feyza baston arabası yokmu?ona at taşıma.ben basit araba aldım valla süpermiş ne rahat ettim ya delilikmiş multiway almak:))

esmer iyi günlerde kullan canım hediyeni.delf çok incesin canım

esmer gule gule kullan hediyeni:))

teşekkür ederim zemuszemus

esmer sabah 5 de yola çıkman lazım ancak:))metrobüs kolay ona bin...

yok 09:00 gibi çıkıp 11:00-11:30 gib orda olmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

zaten pazar günü de trenle izmite gideceğim.
bu hafta seferiyiz biz :roflol:

hee bırak bebeleri değişirz bi haftalığına.
hem buğlem gece hiç uyanmıyordu değil mi daha iyi hihoyyyt

kadikyöde yaparsak avrupa yakasindakiler de gelir, bulusmayi trafigin olmadigi bir saate denk getiririz zor olmaz otobüslerle yolculuk

ayaz gb 7de uyumuyor 10da uyur canım bayanssulusmile değişelim vallah ayaza veririm mamayı uyur 7de keyfime bakarım artık :hulya:

ecrin ya ne güzelmiş bu arabalar
hay kafama tüküreyim gidip maxi cosi aldım
yalnız başıma bi yere gidemiyorum
şimdi bi de bunlardan alalım desem
adam döver mi beni
o en başında demişti şimdilik pierre cardin alalım sonra da baston puset alırız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…