2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya sana değişik bir pataesli salata tarifi verem mi;

kırmızı lahanayı ince ince doğra. patatesleri haşlayıp küp küp doğra.
yoğurt ve mayonezi karıştır (2 ölçü yoğurt-1 ölçü mayonez oranında), sarmısak ekle. lahana ve patatesleri bununla karıştır. istersen haşlanmış mısır da ekle.
çok basit ve çok güzle oluyor, ben çok seviyorum bunu.

selam kızlar komşu topikden geldim:))
bişey sorucaktım biizm topik sessiz bugün :))
dışarı çıkarken ne giydiyosunuz kuzulara
hava çok sıcak kısa kollu giydirsem bişey olurmu ki

selam kızlar komşu topikden geldim:))
bişey sorucaktım biizm topik sessiz bugün :))
dışarı çıkarken ne giydiyosunuz kuzulara
hava çok sıcak kısa kollu giydirsem bişey olurmu ki

hoşgeldin komşu. bizde bunu konuştuk dünden beri.
en cıbıl yapanlardan biri benim galiba. kaydirigubbakcemile3
dün akşamüstü 18:30 gibi eve giderken benimkinin üzerinde kolsuz atlet, kısa kollu tişört; altında da incecik bir eşofman altıyla ince kısa çorap vardı.
annem üşütecen çocuğu dedi ama sıcacıktı vücudu valla.

doktora gittik geldik geçmiş dedi ama ilaçlara pazartesiye kadar devam dedi..çok şükür.vee havaaa inanılmaz sıcak su oldum...

yavne kadan kötüsün hacı yavvv gelüvesen ölcenmi sen yalnız yapmışın işte banada sen gel neolmış yani zaten seni kimse istemiyo gidecek yerin yok gel baa iş yapak karıyada çok iş vaaa baaada saada buluruk:))) hatta esmere feyzaya isteyene iş çokk

:uhm::uhm: konudan geri kaldım ne oluyor bana anlat bakimm cadoloz:1no2:

delü garı yap kendün gelemen gusura bakma gaynanaya gitçem ben anacım git deyorsa vadur bi bildiği
gelinlerinin de aynısını yapmasından korkuyo heral
satarın nuru bunnara gezerin dedemlere falan giderin ben de ne edem yav
hey kaynanaya da deycem zati baa galsa anacıma gidecektim da annem eve katmam kaynanana git dedi derim
nası ossa bi iki gün
beyim de olcek

slm kızlar nasılsınız
akşam yemeğe misafirim var
sabahtan beri mutfaktayım
ece de çok huysuz bugün bana iş yaptırmıyo hiç
daha yeni kahvaltımı yapacağım

beni kimse seeemiyooooo
naniknanik
yess nasıl anladın.
o kadar da çaktırmamaya çalışmıştık
açık mı verdik CADIARZU

bende çaktırmadım esmer ama anamış yav bu bebe yarım kavanoz meyve püresi yidii gene istiiii gerçi tamda yarım değeld yarımdan azdıı versemmi geneee ağlii vermiim diyeeeohaoldumsmile

slm kızlar nasılsınız
akşam yemeğe misafirim var
sabahtan beri mutfaktayım
ece de çok huysuz bugün bana iş yaptırmıyo hiç
daha yeni kahvaltımı yapacağım

bendesabah tost yidim şimdide dürü söledim bekliyom acıktımmm evde pilav patates var emme canım tatlıda istii işler duriii tatlı almam lazım canım çektiii çağan durmiii bennn napammmm:uhm:

bebekleri nasıl giydirdiğinizi konuşmuşsuuz
ben artık üstüne kısa kollu body
altına şort, kapri
ya da çok ince penye eşofman giydiriyorum
evde klima çalıştığı için bazen yelek giydiriyorum
ama dışarda böyle dolaştırıyorum

güneş kremi kullanıyor musunuz?
bize dr coppertone'un bebek için olanını verdi
hem kendime hem de ece'ye sürüyorum

hoya yaptınmı mamaları.ayy bende bişi yemedim de dışardan bişilermi slesem die düşnüyodum:)
hoya vardır bi bildigi bende 40 çıkmada anneme gitcektim annem önce kayın validene git dedi mecbur oraya gittik usulen öle olmalıymış amannnn neyse işte:)))

sced bu saate kadar aç mı durdun,aç durma,sen yede eceye süt olsun annesi,
ben kaçıncı postayı yedim her sabah kociş tost koyuyo beslenmeme sabahları gelip burda çayla yiyom,
öğlen burda 4 çeşit çıkıyo,arada da bisküvi çikolata falan yiyom yiyom da yiyom yani,
hamileyken aldığım kiloları vermiştim emme şu sıralar kilo almaya başladım gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…