2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

secdedu valla bende çok pişman oldum chicco aldıgıma al valla ben peşin 75 e aldım chicooyu daha çıkarmıyom bile kaldı öle bu çok rahat pratik.3 kilo hem bebekle merdivenden inip çıkıyom ohh.

3 kg mu süpermiş ya
ben maxi ye 500 tl cik verdim
allahtan ana kucağını görümcemden aldım yoksa ona da 350 vercektim
şimdi kalkıp bi de bunu alalım demeye yüzüm yok

bu arabayı eylül sonuna kadar rahat kullanırım ondan sonrasında chiccoyu çıkarırım o daha korunaklı kışlık sonuçta..eşimde kızdı bana bende dedesi al dedi oraya giidp gelirken kullanmak için dedim bişi demedi:)))diyemediii..

yine mi buluşuyonuz ya
haksızlık ama bu

pınar biz de buluşalım esra nerlerde acep?

buluşmayın kıskanıyorum mafoldumben

buluşmaya gidiyon he esmer..heryere yetişiyon maşallah..

yook bu kk buluşması değil kocelerlen birlikte görüşcez.
işi abarttık biz ailecek görüşüyoruz artıkın. çoluk çocuk-koca şeklinde kaydirigubbakcemile3

nasıl bişeymiş o kartopu merak ettim
link versene

ecrin bi de bişey sorcam sana
yoğurtlu salatanın tuzunu fazla atmışım
ne yapmalıyım
daha yoğurt ekle deme ama

secdedu valla bende çok pişman oldum chicco aldıgıma al valla ben peşin 75 e aldım chicooyu daha çıkarmıyom bile kaldı öle bu çok rahat pratik.3 kilo hem bebekle merdivenden inip çıkıyom ohh.

hoşmuş gerçekten bir tanede bundanmı alsak neyapsak fiyata bak ya bişey değil.sen nerden aldın ecrin?peki bişey sorayım bunun otururken sırt bölümü sert fln değil dimi altına bişey koymadan oturtabilirmiyiz malum yaz geliyor.

selam kızlar ben siteye yeni katıldım uzun süredir okuyordum ama yazmak bugüneymiş bugün çok heyecanlı ve bi o kadarda karışık duygulardayım benim tüp bebek transferimin 10. günü yarın test günüm alahım hayırlı haberler almayı nasip eder inş. gerçi dün idrar testi yaptım negtif çıktı çok moralim bozuldu o yüzden biraz karamsarım ama yine umut bitmez ya hala umutluyum allahım bizede nasip eder umarım diyorum

Minacim hosgeldin ins. pozitif cikar kan testinde Allah cok güzel bi bebecik nasip etsin sana da ins.

oldu esmercim
sen buluş bize gelince olmaz de
ankarada buluyoz mu onu de sen

buluşalım valla.
ben muhtemelen 23 haziran çarşamba betty'de kalacağım.
gündüzden üçümüz buluşuruz sonra biz bettylen onlara geçeriz.
sen hangi semte gelecen. betty eryamanda oturuyor. ben demette olacağım. ortada bir yerde buluşuruz.
yaa istanbul dar geldi bana. izmit, ankara geziyorum artıkkın :roflol:

ama bir de izmir yapmalıyım, orda hem siz varsınız hem de kk'dan bir tane daha arkadaşım var görüşmeyi çok istediğim.

nasıl bişeymiş o kartopu merak ettim
link versene

ecrin bi de bişey sorcam sana
yoğurtlu salatanın tuzunu fazla atmışım
ne yapmalıyım
daha yoğurt ekle deme ama

sced patates koy alır tuzunu :roflol:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım sohbetinize katılabilirmiyim çok heyecanlı bir gün benim için belki destek olur moral verirsiniz bana biraz

teşekkür ederim inşallah nasip eder rabbim çok zor bir 10 gün geçirdim dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı bugün iyiyim ama bilemiyorum yarın bu saatlerde sonucumu öğrenmiş olurum

yine mi buluşuyonuz ya
haksızlık ama bu

pınar biz de buluşalım esra nerlerde acep?

buluşalım valla. ne zaman ? sempatiksalakcinni

inş hayırlı haberler alırsın canım . bu gibi durumlarda moral çok öenmli.

vay vay vayyy kimmiş bakalımmmm bizden başka

vay vay vayyy kimmiş bakalımmmm bizden başka

ocak analarında değil kıskanç hatun
derdim var da takılır; Laale.
belki rastlamışındır.

ona hamileyken gidecektim hastaneye yattım, ayaz kuvözden çıktığında gidecektim hatta ayarlamıştım fenalaştı Kartal'a yattık.
ne bilem gitmesem mi diyorum zaten kaydirigubbakcemile3

hee var bir duduluk desene sen vazgeç bize gel naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…