Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozdoğanda pide yee yenipazarda yee ohhh nasıl vereyim bu tahinli pide kilolarını bide onu de hele:))
huşgedlin juli hoşgeldin esra ulen şu topiğe bi sendir girerim bi allahın kulu baa hoşgeldin demedi kocamdan ilgi bulamadım bugün size darıyom
ben öyle diyom emme bulmuş bile hatun kadın bakıcıyıyani cadı bu durumda hoya 1 milyarda verse nuru kimse bakmaz hee:)))))))))))
haklı adam boşver çalışma şimdi zaten yönetim sende para sende biliyom ben
hosbulduk esra
demirim nasıl
salı kusadasına geliyom bulusalım birgün :1hug:
cadı nediyon
bende küsüm topiğe kaçtır geliyom selam diyom kimse bağa yazmıyo
cok küstüm ağladım bilem:sinifsinif:
kelin ilacı olsa kendi başına sürer şekerim mafoldumben12 kg vermem lazım yazın tatile gidicez 2aydır haftanın 3 günü spora gidiyorum vere vere 2 kg vermişim
fatma afiyet olsun canım...istersen sütü 1 buçuk bardak koy artıyor çunku...birde fırından çıkıp tam sogumadan ılıkken batır daha iyi çekiyor içine..
ya kızlar ben doğum yaptığım kiloya tekrar döndüm zaten fazla almamıştım ama aynı kiloda olmama ragmen yınede fızıgım eskısı gıbı degıl çünkü olan kıyafetlerim şimdi daha dar geliyo hamilelikte genişledik heralde..